• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نحوه بیان خواسته ها در خانواده

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lof
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نحوه بیان خواسته ها در خانواده

به نقل از پوریا عابدی :
میدونم بازم میتونن بزنن زیرش ولی پیشنهاد من بت اینه ک اصرار کنی بنویسن و امضا کنن تا اولا رسمی تر شه :-" ثانیا نتونن دبه کنن :-" ثالثا عذاب وجدان بگیرن خودشون بعدا دیگه نزنن زیر حرفشون ;D
من بچه بودم داداشم میگفت برم براش آب بیارم مثن بعد نامه مینوشت که برام پفک بخره.بعد تو نامه هه بد خط مینوشت تا من نتونم بخونم.منم که ساده.بعد نامه رو میدادم بهش میگفت این تو نوشته کتک بخوری. کلن از اول با من همینجوری رفتار میکردن :-< تو میگی نامه خب :))

قبلا هروقت میخواستم از مامانم چیزی بخوام خودمو میزدم ب مریضی ک مثلا دستم درد میکنه یا پام درد میکنه ک اونم دلش برام بسوزه بعدش هرچی میخواستم میگفتم بهش اونم قبول میکرد.......
جدیدا یاد گرفته چیکار کنه.......اونروز بهش میگم:"مامان جون نمیدونم چرا چن روزه سرم درد میکنه؟!.."میگه :"از بس ک کار نمیکنی پاشو برو ظرفارو بشور!!!!"
شستم دیگه......
هی خالم میگف ناشکر نباشا....گوش نمیکردم :( :(

فكر كنم بهتر باشه خيلي صريح و مودبانه بگيم چي ميخوايم بعدش اگر موافقت نشد دليلش رو بخوايم.
يني فك كنم منطقي بشه حل كرد قضيه رو.

به نقل از Sοgand :
فكر كنم بهتر باشه خيلي صريح و مودبانه بگيم چي ميخوايم بعدش اگر موافقت نشد دليلش رو بخوايم.
يني فك كنم منطقي بشه حل كرد قضيه رو.
نه نه نه.دلیلش رو بخوای اوضاع وخیم می شه ;D

به نقل از hastikhanoom :
نه نه نه.دلیلش رو بخوای اوضاع وخیم می شه ;D
خب چرا وخیم شه؟ :-? دلیلش رو بگن شاید راحت تر حل شه خب.

من سوالم اینه،مگه خواسته های شما چیه که نمتونین به خانواده بگین یا بگین قبول نمیکنن؟ :-"

به نقل از sadra1374 :
من الان یه samsung galaxy s5میخوام موندم چه جوری بهشون بگم

آشغاله گوشیش عوض کن خواستتو :))

به نظر من خواسته ی معقول خواسته ایه که با عقل جور دربیاد میدونی یعنی با اداب و فرهنگ ودینو از این حرفا تضاد نداشته باشه و باید با ادب و محترمانه والبته سنجیده بیان بشه پدرومادرم باید با بچه ها دوست باشن وسعی کنن تا با ایجاد فضای صمیمی بچه رو واسه بیان نظرش راحت بذارن.

به نقل از سـوگـنـد :
خب چرا وخیم شه؟ :-? دلیلش رو بگن شاید راحت تر حل شه خب.

راس میگه اوضاع وخیم میشه :-" :))

من خودم هیچ وقت خواسته هامو به خونوادم نمیگم. یَنی روم نمیشه که بگم. این خودِ خونوادمن که تشخیص میدن چی میخوام یا اصَن چی لازم دارم. :|

Back
بالا