• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا میگن نباید قبل از شروع امتحان درس خوند؟ !!!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadegh12hh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا چقدر وقت قبل از شورع امتحان درس می خونین؟

• رای‌دهندگان
    30
پاسخ : چرا میگن نباید قبل از شروع امتحان درس خوند؟ !!!

تو مواقعی که قراره امتحان تستی بدیم ،مطالعه ی قبل از آزمون مفید نیست،حتی اگه فقط در حد مرور روزنامه وار باشه!
ولی تو امتحانای کلاسی و نهایی اگه قبل از آزمون احساس کردین که چیزی یادتون نمیاد میتونین مطالبی رو که خوندین رو مرور کنین!مشکل خاصی هم پیش نمیاد!!

من معمولا نصفشو تو خونه نصفشو زنگ تفریح میخونم ;D
تاحالا در طول دوره راهنمایی نشده همه درسمو تموم کنم ;D
از اینکه بشینم و یک روز قبلش بخونم اعصابم خورد میشه و حوصله ندارم B-)

پاسخ : چرا میگن نباید قبل از شروع امتحان درس خوند؟

امتحان مهم باشه خ نباید خوند دلایلشو که همه بچه ها گفتن :-"
چون اگه بفهمی که یه چیزی رُ بلد نیستی فقد باعث استرس میشه و هرچقدرم که بخونیش یادش نمیگیری ! چون استرس داری و میخوای که اونو سریع یاد بگری ولی استرس و اون فشاری که داری (:-") نمیزاره که یاد بگیری و کلا قاطی میشه و هرچی هم که خوندی بیهوده میشه :-"
ولی یه امتحان ساده و کلاسی این مشکلات رُ نداره چون همیشه لحظات اخر هرچی رُ بخونی تو ذهنت میمونه و معولا با مرور سوالای مهم یادشون میگیری چون استرس و این چیزا نداری !
:-"

این حرف ها همش مسخرست به نظر من امتحان ها به جز کنکور باید تا آخرین لحظه خوند . من تا وقتی دارن قرآن میخونن همین جوری میخونم . مخصوصاً فرمول ها رو یه دور میکنم

به نظر من بعد از پایان خوندن قبل از امتحان مثلا همون زنگ تفریح بهترین کار نگاه به خلاصه نموداریه( یا اگه ندارین سر فصل ها!) تا ذهنتون مرتب بشه!
-------------
البته یک راه دیگه هم داره تا به فهمیم چرا:
خب از برهان خلف میریم:
آیا باید قبل از امتحان خوند؟
پ ن پ باید بعد از امتحان خوند! ( فکر کنم تاپیک اشتباه اومدم!)

دوستان توجه كنيد كه شما بايد مطالب رو به حافظه بلند مدت انتقال بديد و اگر همچين كاري نكنيد در كنكور به خاطر استرس فوق العاده زياد به دردسر ميفتيد...
واسه همين سعي كنيد روز امتحان درس نخونيد(مرور اشكالي نداره.) :^o

به نقل از !SaDeGh! :
سلام دوستان !
من خیلی از افراد رو می شناسم که روزی که امتحان دارن اصلا درس نمی خونن ! اما چرا؟ ؟؟ :-?
چه تاثیر منفی می تونه داشته باشه؟ باعث استرس میشه؟ ! :-?
من که آزمون تیزهوشان داشتم روز قبلش معلم اومد گفت امشب میرید خونه برید بیرون اصلا درس نخونید.
من فک میکنم واسه اینه که مغز استراحت کنه و مغزت زیاد مشغول نشه و همچنین وختی سر امتحان درس میخونی همه چی یادت میره و استرس میگیری واسه همینه ;D

اهان ! از جواب همه ممنونم !
پس در کل میشه نتیجه گرفت که این موضوع هم از اوناست که بستگی داره به خود فرد ! اما در بیشتر مواقع باعث میشه که استرس بیاد سراغت و بقیه مطالب رو فراموش کنی یا دسترسی بهش مختل بشه !

اما اگه یه مرور کلی روی عنوان ها داشته باشم تا مطالب منظم بشن خوبه !

اما نمی دونم اینو اینجا بپرسم یا تاپیک جدیدی بزنم؟ "چطوری حافظه بلند مدت رو قوی کنیم ؟ "
فکر می کنم تنها راهش تکرار منظم باشه ! :-??

Back
بالا