sayna
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشكى شهيدبهشتى
- رشته دانشگاه
- پزشكى
پاسخ : سازهامون
پرنیان این flat که گفتی چیز بدیه ؟
من تقریبا همیشه صدای پیانومو می بندم ، بعد دیگه کلا صداش عادی نیست ، یعنی همه میگن صدای پیانوت چرا اینجوریه
واسه همینه که می بندم ؟
رابطه احساسی ندارم والا ، بعد تازه خوشمم نمیاد ازش
یعنی اکثر اوقات می بینمش دلشوره ی تمرینام ُ میگرَم . بعد گفتم چون صداشم یه جوریه ، با هر پیانوی دیگه ای که بخوام بزنم سختمه ، هی فک می کنم اشتباه دارم می زنم . با کلاویه های خیلی از پیانو های دیگه ئم مشکل دارم :- " کلا خیلی برام فرق داره پشت پیانوی خودمم یا نه . مگر اون چیزی که میخوام بزنم رو خیلی تمرین کرده باشم و مسلط باشم که بتونم با پیانو های دیگه ئم درست و حسابی بزنمش :- ؟
پرنیان این flat که گفتی چیز بدیه ؟

من تقریبا همیشه صدای پیانومو می بندم ، بعد دیگه کلا صداش عادی نیست ، یعنی همه میگن صدای پیانوت چرا اینجوریه
واسه همینه که می بندم ؟ رابطه احساسی ندارم والا ، بعد تازه خوشمم نمیاد ازش
یعنی اکثر اوقات می بینمش دلشوره ی تمرینام ُ میگرَم . بعد گفتم چون صداشم یه جوریه ، با هر پیانوی دیگه ای که بخوام بزنم سختمه ، هی فک می کنم اشتباه دارم می زنم . با کلاویه های خیلی از پیانو های دیگه ئم مشکل دارم :- " کلا خیلی برام فرق داره پشت پیانوی خودمم یا نه . مگر اون چیزی که میخوام بزنم رو خیلی تمرین کرده باشم و مسلط باشم که بتونم با پیانو های دیگه ئم درست و حسابی بزنمش :- ؟

)

یه مشکلی هم که دارم کلا تو خونه بابام با آهنگ زدن من مشکل داره .. اگه کسی اطلاعات کافی داره برام توضیح بده که اگر گیتار الکتریک رو به امپ وصل کنم کمترین میزان صداش چه قدره ؟ ؟ 

درضمن پیانو سازمــه