وقتی 8/9 سالم بود بابام یه سنتور خرید که من یاد بگیرم باهاش بزنم ...
خیلی خوشگله و دوسش دارم اما دیگه اسم و اینا انتخاب نکردم ...
اما خب من تنبلی کردم نرفتم یاد بگیرم و الان بلد نیستم بزنم
بابامم که واسه خودش یه پا موسیقی دانه ...
سه تا "سه تار"
و یه تار داره ...
خیلی بهش حسودیم میشه چون قشنگ میزنه
چه موضوع خوشایندی
سازمن یه فلوت کلیددار نقره ای خیلی خوشگله از نظر کیفیت خیلی عااالی نیس ولی با همینم از خیلیای دیگه که سازای خفن دارن سونوریتم تمیزتره چون واقعا سازمو دوس دارم
اسمم گذاشتم من واسش. اولش با دوستم شروع کردیم موسیقی رو کلا. بعد فقط سر خوشحالی اسم گذاشتیم واسه سازامون ساز من مارال مال دوستمم جیران. ولی الان دیگه جدا اونقد بهش وابسته شدم ک هرجا اسم مارال میشنوم دلم براش تنگ میشه
برای سالم نیگه داشتن فلوتم باید بعد از هربار تمرین تمیزش کنی با دستمال و لای کلیداش کاغذ cleanerبذاری هرچند وقت یه بارم بهتره که قسمت سرشو با آب بشوری :)
سازم گیتاره و اسمش «رسوا»ست!
دلایل زیادی هم دارم برای اسمش. اوّلین بار این قسمت از آهنگ «شهزادهی قصهی من» اومد تو ذهنم و سر همین اسمش رو گذاشتم رسوا: «کاشکی دلم رسوا بشه، دریا بشه، این دو چَشم پرآب م ...» و اینکه اول اسم هردومون هم یکیـه.
این آهنگ شجریان هم برام خیلی دوست داشتنی ـه که: «حال که رسوا شده ام میروی...؟»
خیلی هم دوسش دارم. همون حرفی که تارا راجع به گیتارش زد! بغلش میکنمُ اینا. خلاصه به شدت تعامل احساسی داریم.
اینم عکسشه:
حدود 2-3 ماهه که یه الکتریک گیتار (Cort _ Startocaster) و یه کلاسیک گیتار (Akkord) به بیس گیتاری که داشتم (Stagg) اضافه شده...
واسه این 2تا که اسمی انتخاب نکردم ولی یه مدت به بیس گیتارم میگفتم "Bat"... :)
سازه من دارامه!
اوصولن عقده هامو ک میخام سر معلم دربیارم, سر صغرا(درامم ) خالی میکنم!!
بیچاره اصن اشکشم در نمیاد!
درسته که درام باحاله,ولی زدنش تقریبا از هر سازی سخت تره! #
من دف و ویلون میزنم
ساز اصلیم ویلونه دف و خواهرم همینجوری یادم داده
سازمو خیلی دوس دارم ارتباط حسی اینا خیلی ندارم باهاش ولی اگه ناراحت باشم اول سراغ ویلونم میرم
ویلونم قشنگه،استادم میگفت رنگ جالبی داره همه جایی نمیشه گیرش آورد
با ویلونای دیگه هم میتونم بزنم مشکلی ندارم ولی با ساز خودم راحتترم البته من همیشه سرکلاسا با ویلون استادم میزنم نمیدونم چرا؟