ضبط یه قسمت باحال کلاستون(حتما بخونید )

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسا.ق
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ضبط یه قسمت باحال کلاستون(حتما بخونید )

دیر گفتی وگرنه فیلم گرفته بودم ولی حذفیدم

ما هم موقعی که معلم کامپیوترمون داشت خالی میبست و داستان میگفت صداشو ضبط کردیم ولی چون ته کلاس بودیم کیفیتش خوب نشد و بیشتر صدای بچه هاتوشه! یه مدت هم تو مدرسه به اسم "داستان های احمدی و دزدان" پخش شد! ;D

ما که نمیتونیم بذاریم که! هیشکی مقنعه سرش نیست ;D
ما این ویدئو 18 مگی هه رو دیدیم. به نظر من کلا این که فضای کلاس چه جوریه و اینا مهمه
18 مگ زیاد نیست ها 2 دیقه ای دانلود میشه

ما هم سال پیش زیاد فیلم گرفتیم.یه دفه هم حلقه اوردیم سر کلاس حلقه رفتن همه بچه ها.سر کلاس دینی هم که فقط از جواب دادن و اطوارای بچه ها فیلم گرفتیم
انقد پرف بودیم معلما نمی فهمیدن B-) B-)

با سانسور خیلی زیاد شاید بشه ولی آنتنای گرامی همه جا هستن. اینکار انجام شه معلوم نیست تو مد چه بلایی سرمون بیارن :|
اما ایده ی خوبیه به شرط مخفی بودن(چون اگرم با سانسور بسازیم-ین بازم باید مخفیانه و زیر زمینی برای دانلود بذاریم-ین)

به نقل از XIII>>M'eYo :
با سانسور خیلی زیاد شاید بشه ولی آنتنای گرامی همه جا هستن. اینکار انجام شه معلوم نیست تو مد چه بلایی سرمون بیارن :|
اما ایده ی خوبیه به شرط مخفی بودن(چون اگرم با سانسور بسازیم-ین بازم باید مخفیانه و زیر زمینی برای دانلود بذاریم-ین)
میتونی واسه کسانی که میخوان پ.خ یا ایمیل بزنی بعد اینجا یه پست بذاری تا بچه ها اگر از فیلم خوششون اومده با لایک دادن بگن

یه مورد کوچیک باید درس کرد ببینیم چی میشه
اگه خوب شد ادامه بدیمش
فقط فرمت ویدئوشو باید ماکسیمم به 25مگ اینا برسونیم نه بیشتر! وگرنه دیگه قابلیت کلیپو از دست میده

اقا ما با بچه ها یه فیلم گرفتیم زنگ زیست، البته زیست المپیاد بد نمیشه اینجا گذاشت خوب!!!
بنده خدا ابروش تو اف بی رفت اینجا نره دیگه...

.

منم ازکلاس ادبیات ی کلیپ دارم ولی برای 2سال پیشه نمیدونم چکارش کردم اگرپیداشدمیفرستم ب نظرم جالب میشه

اینجا اسپم ندید

وویستونو بذارید نیاید نظر بدید درباره موضوع و تاپیک.

×پاکسازی

یکی از دبیرای ریاضی فرز6 ی امتحان به یاد موندنی گرفتن منم صداشونو موقع خوندن نمرات ظبط کردم :دی
واس همه دست زدیم هر کی هم که بیشتر خراب کرده بود بیشتر تشویقش کردیم.

× دوستان f6 کلاس 206 خواستید بیاید بگیرید

دوراندیش دبیر فیزیک یه بار نصف بچه هایی رو که بعد خودش اومدن سر کلاس نشوند رو زمین یه نفر هم رو سطل آشغال نشسته بود نصف زنگ رو همین طوری درس داد ;D فیلمه اگه متقاضی داشت بگه آپ کنم

تو مدرسمون دوربین مخفی اجرا کردن معاونا با چنتا از بچه ها فیلمش هست
معاونموا اعلام کرد یهویی خانومای دوم برید سر کلاس همین الان ازمون هماهنگ با فرزانگان یک ما هم از همه جا
:-??بی خبر وا3 چند ثانیه مدرسه تو سکوت فر رفت بعد ترکید ;D

خب یه کاری!
ییه وبکم میبرم سره کلاس میذارم به طور زنده اینجا پخش کنید!! کلن کلاسمون رو هواسست!!
حالا میذارم یکی میبینید!

خیلی خیلی معذرت می خام ولی برای اینکه صدا یا تصویر برداریم باید یک وسیله الکتریکی با خودمون ببریم سر کلاس به نظرتان این عین حماقت نیس که وقتی معلم داره درس میده پا شیم و ازکلاس فیلم بگیریم :-/

به نقل از speed :
خیلی خیلی معذرت می خام ولی برای اینکه صدا یا تصویر برداریم باید یک وسیله الکتریکی با خودمون ببریم سر کلاس به نظرتان این عین حماقت نیس که وقتی معلم داره درس میده پا شیم و ازکلاس فیلم بگیریم :-/
وسیله الکتریکی بردن سر کلاس که احمقانه نیست عادت هر روز ماست :-"
بعضی چیزا نیاز به فیلم ندارن و ریکورد کردنم که راحته مشکلی نداره اما در مورد فیلم، خوب شما که سر درس دادن معلم پا نمیشی فیلم بگیری یه وقت اگه اتفاق خاصی چیزی بود که اونجور مواقع هم احتمال زیاد درس نیست :-"

به نقل از yasna.m :
تو مدرسمون دوربین مخفی اجرا کردن معاونا با چنتا از بچه ها فیلمش هست
معاونموا اعلام کرد یهویی خانومای دوم برید سر کلاس همین الان ازمون هماهنگ با فرزانگان یک ما هم از همه جا
:-??بی خبر وا3 چند ثانیه مدرسه تو سکوت فر رفت بعد ترکید ;D
بعله من یکی از همون چندتا هستم!هاها

Back
بالا