- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد - تبریز
- دانشگاه
- دانشگاه هنر تبریز
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
سلام دوستان
بعد از استقبال نسبتا خوبی که تا اینجا از پادکست شماره ۳ شد یه پادکست ۳.۵ هم میخوایم بزنیم با عنوان پادکست پشت صحنه که در حد ۱۰ دیقه ایناس و وویس هایی هم که میفرستین وویس هاییه که توش سوتی دادین و اینا تا این وویس اصلی به وجود اومده بعد هم این که وویس های مربوط به این پادکست رو لطفا بعد از بیرون اومدن پادکست شماره ۳ بفرستید برای من این تاپیک رو هم زدم که وقتی وویس هاتون رو پاک نکنید
 بعد هم این که وویس های مربوط به این پادکست رو لطفا بعد از بیرون اومدن پادکست شماره ۳ بفرستید برای من این تاپیک رو هم زدم که وقتی وویس هاتون رو پاک نکنید   

بعد از استقبال نسبتا خوبی که تا اینجا از پادکست شماره ۳ شد یه پادکست ۳.۵ هم میخوایم بزنیم با عنوان پادکست پشت صحنه که در حد ۱۰ دیقه ایناس و وویس هایی هم که میفرستین وویس هاییه که توش سوتی دادین و اینا تا این وویس اصلی به وجود اومده
 بعد هم این که وویس های مربوط به این پادکست رو لطفا بعد از بیرون اومدن پادکست شماره ۳ بفرستید برای من این تاپیک رو هم زدم که وقتی وویس هاتون رو پاک نکنید

قول میدم حرف بوق دار نداره...
 قول میدم حرف بوق دار نداره...