آرهبه نقل از ¤ كـَـَـــوزتـَـَـ ¤ :آقا ما اگه سه نفر بودیم یا ۴ نفر میشه باهم باشه وویسامون ؟۳ ۴ دقیقه مثلن؟
ریحانه فردا...

)
)از خوداتم باشهبه نقل از iSad :واقعا پسر ها حضور چشم گیری داشتن هر چی وویس اومده ال دختراس

نه دیگه...دخترا تواناییشون بالاست شما نمی تونی تو 30 ثانیه ویس بدی بهونه الکی نیار:-دبلیوبه نقل از Amir - Eblis :آخه ویس چی بدیم تو 30ثانیه ؟
(بعدشم کلا" دخترا پرحرف ترن ، اینم مصداقش)
چرا میزنی؟به نقل از ریحانه! :از خوداتم باشه
پادکست تحریم می شه
هم چین می گی هرچی ویس اومده مال دختراس انگار ....

من نباید بگم شما چی بگی خودت باید فک کنیبه نقل از Amir - Eblis :آخه ویس چی بدیم تو 30ثانیه ؟
(بعدشم کلا" دخترا پرحرف ترن ، اینم مصداقش)
نهبه نقل از ¤ كـَـَـــوزتـَـَـ ¤ :میشه من با همون ادبیات بی پروام صحبت کنم؟

ماام تو مدرسه میخواستیم دسته جمعی بضبطتیم... ولی واقعا سر و صدا خیلی تو مدرسه زیاده و خیلی کیفیتش بد میشه... تا اونجا ک میدونم قرار شد ماام خودمون تکی بضبطیم...به نقل از مهشــــــ ف ـــــید :من تنهایی بلد نیستم...
لطفا یکی تو مدرسمون، خواست بذاره، به منم بگه بیام،گروهی بیشتر خوش میگذره
من گناه دارما
 تنوع خیلی مهمه!!! مثلا پادکست قبلی واسه این خوب بود که یکی در میون صدای دختر و پسر بود و حوصله ادم سر نمیرفت
 تنوع خیلی مهمه!!! مثلا پادکست قبلی واسه این خوب بود که یکی در میون صدای دختر و پسر بود و حوصله ادم سر نمیرفت 

بفرستبه نقل از LEGEND :همون 30 ثانیه خوبه!
آقا 2تا سوال اولا میشه به مناسبت تولد سمپادیا شمبلیله رو براتون با صدای خودم بفرستم؟
سوال 2 اینکه فرمت رو هرچی بفرستیم می خونی؟یعنی اینکه فرمت موبایل رو میخونی؟

اصن اگه میخوای دوباره وویس بده : )به نقل از نرگس² :الان میشه بت فوش بدم ؟عیبی داره من یه قسمتِ تکمیلی به وویسی که دادم اضافه کنم ؟

هر چی زودتر بدین بهترهبه نقل از mojahedazam :من و jb هستیم تو مدرسه با هم می ضبطیم
در ضمن برا میکسشم شاید بتونیم یه کمکایی بکنیم