farz کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,097 امتیاز 14,659 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر سنندج مدال المپیاد مرحله اول شیمی دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2016/9/7 #1,251 پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) شهاب رجبی دارین تو دانشکده ریاضی ? ک در حال دکترا خوندن و تدریس باشه?
پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) شهاب رجبی دارین تو دانشکده ریاضی ? ک در حال دکترا خوندن و تدریس باشه?
k.s کاربر فعال ارسالها 68 امتیاز 330 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران. :دی 2016/9/20 #1,252 پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) همه تهرانیا. ׫دانشگامون» کی میزنه اطلاعیه برای ثبت نام رو؟
پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) همه تهرانیا. ׫دانشگامون» کی میزنه اطلاعیه برای ثبت نام رو؟
sepehr_a کاربر فعال ارسالها 36 امتیاز 57 نام مرکز سمپاد تهران شهر تهران 2016/9/20 #1,253 پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) به نقل از Mehrad.M : همه تهرانیا. ׫دانشگامون» کی میزنه اطلاعیه برای ثبت نام رو؟ کلیک کنید تا باز شود... تبریک! سایت دانشگاه رو مرتب چک کنید کانال تلگرام روابط عمومی دانشگاه رو هم عضو بشید utnewsline@
پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) به نقل از Mehrad.M : همه تهرانیا. ׫دانشگامون» کی میزنه اطلاعیه برای ثبت نام رو؟ کلیک کنید تا باز شود... تبریک! سایت دانشگاه رو مرتب چک کنید کانال تلگرام روابط عمومی دانشگاه رو هم عضو بشید utnewsline@
saeide کاربر فوقحرفهای ارسالها 572 امتیاز 2,075 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرج (گویا 3) شهر کرج دانشگاه تهران-شهید بهشتی رشته دانشگاه فیزیک-کارشناسی ارشد گرانش 2016/9/20 #1,254 پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) به نقل از Farz : شهاب رجبی دارین تو دانشکده ریاضی ? ک در حال دکترا خوندن و تدریس باشه? کلیک کنید تا باز شود... فک کنم دیگه دکتراش رو گرفت سال ۹۰ استاد ریاضی یک ما بود
پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) به نقل از Farz : شهاب رجبی دارین تو دانشکده ریاضی ? ک در حال دکترا خوندن و تدریس باشه? کلیک کنید تا باز شود... فک کنم دیگه دکتراش رو گرفت سال ۹۰ استاد ریاضی یک ما بود
farz کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,097 امتیاز 14,659 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر سنندج مدال المپیاد مرحله اول شیمی دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2016/9/20 #1,255 پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) به نقل از سَعیده : فک کنم دیگه دکتراش رو گرفت سال ۹۰ استاد ریاضی یک ما بود کلیک کنید تا باز شود... درس و نمره دادنش چطور بود? ريضمو ارائه داده برا ما
پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) به نقل از سَعیده : فک کنم دیگه دکتراش رو گرفت سال ۹۰ استاد ریاضی یک ما بود کلیک کنید تا باز شود... درس و نمره دادنش چطور بود? ريضمو ارائه داده برا ما
fa fa کاربر فوقفعال ارسالها 103 امتیاز 1,130 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2016/9/20 #1,256 پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) خشک شویی داره خوابگاه؟
حس و حال بد کاربر فوقفعال ارسالها 105 امتیاز 287 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تهران 2016/9/20 #1,257 پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) کی ثبت نامه ؟ کسی اینجا پرستاری هست؟ روند ثبت نام رو دقیق اگ کسی میدونه بم پ.خ کنه.
پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) کی ثبت نامه ؟ کسی اینجا پرستاری هست؟ روند ثبت نام رو دقیق اگ کسی میدونه بم پ.خ کنه.
lllllllll کاربر فعال ارسالها 71 امتیاز 475 نام مرکز سمپاد xzx شهر xasa 2016/9/20 #1,258 پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) اعلاميه اي واسه ثبت نام در سايت هست؟ اصلا قسمت ثبت نام سايت كجاس؟ كسي ميدونه ترم اولي ها كي باسد ثبت نام كنن؟ چرا من از سايت هيچي سر در نميارم؟!
پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) اعلاميه اي واسه ثبت نام در سايت هست؟ اصلا قسمت ثبت نام سايت كجاس؟ كسي ميدونه ترم اولي ها كي باسد ثبت نام كنن؟ چرا من از سايت هيچي سر در نميارم؟!
نیلـــــوفر کاربر نیمهفعال ارسالها 8 امتیاز 98 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر shahriar-tehran دانشگاه علوم پزشکی تهران رشته دانشگاه پزشکی 2016/9/20 #1,259 پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) سلام الان من واسه ثبت نام پزشکی تهران باید چیکار کنم؟؟؟ تو سایتش که من چیزی ندیدم... میشه بچه های سالای پیش راهنمایی کنن؟؟؟لدفن
پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) سلام الان من واسه ثبت نام پزشکی تهران باید چیکار کنم؟؟؟ تو سایتش که من چیزی ندیدم... میشه بچه های سالای پیش راهنمایی کنن؟؟؟لدفن
lllllllll کاربر فعال ارسالها 71 امتیاز 475 نام مرکز سمپاد xzx شهر xasa 2016/9/21 #1,260 پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) علوم پزشکی ها هم با دریافت شناسه یکتا ثبت نام رو شروع میکنن؟ الان دارم عجله میکنم؟ اخه کد داوطلبی ام رو نا معتبر میزنه..
پاسخ : سمپادیهای دانشگاه تهران (نماد آموزش عالی کشور) علوم پزشکی ها هم با دریافت شناسه یکتا ثبت نام رو شروع میکنن؟ الان دارم عجله میکنم؟ اخه کد داوطلبی ام رو نا معتبر میزنه..