- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
ادرسشو بلد نیستم..انگار این خوابگاه ما خواهد بودشهدا ؟ بن بست حیات؟

ادرسشو بلد نیستم..انگار این خوابگاه ما خواهد بودشهدا ؟ بن بست حیات؟

این خوابگاه پسران بودا آخه :/ادرسشو بلد نیستم..انگار این خوابگاه ما خواهد بود![]()

خب الان من تا حدی گرخیدماین خوابگاه پسران بودا آخه :/
ببین یه شهدایی هست ٬که چند تا خوابگاه با همه ٬ سلمانی و شهید همایون پور و کبکانیان ٬ بعد خب فکر کنم این تابستون اونو بازسازی کردن ٬ایشالا که اون نباشه در وهله ی اول ٬ولی خب اگرم بود ایشالا خوب بازسازی کرده باشن
چون قبلش این خوابگاه جزئ بدترین خوابگاه ها بود و من دو ترم کذایی ترم اولم اونجا بود و اصن داغون و یه وضعی
ولی خب ٬از اونجا که خوابگاه های ورودیای ۹۵ و۹۶ (دختر و پسر) تقریبا خیلی خوب بودن ٬احتمالا برای شما هم خوب خواهد بود ٬نگران نباش
من شنیدم که دارن یه خوابگاه جدید میسازن که هنوز اماده نیست..احتمالا بعدا ما رو ببرن اونجا
ایشالا که نتیجش خوبهخب الان من تا حدی گرخیدممن شنیدم که دارن یه خوابگاه جدید میسازن که هنوز اماده نیست..احتمالا بعدا ما رو ببرن اونجا
![]()

و اینکه آیا به شبانه های ارشد خوابگاه میدن و اگه بدن احتمالن کجارو میدن؟ 
خوابگاه کشاورز چطوره و کجاست؟و اینکه آیا به شبانه های ارشد خوابگاه میدن و اگه بدن احتمالن کجارو میدن؟
![]()
گفتی داداشت چی میخونه ؟این خوابگاه هایی که بازسازی میکنن خیلی خوب میشه معمولا. من برادرم امیر کبیره. خوابگاه نجات الهی که تازه بازسازی شده بود رو سال پیش دادن بهشون و مثل هتل میمونه (در قیاس با خوابگاهی که خودم از دانشگاه تهران گرفتم)
برق. ترم سومهگفتی داداشت چی میخونه ؟
آها موفق باشه مرسیبرق. ترم سومه
آها موفق باشه مرسی
من دیشب دیدم واقعا تعجب کردم! این خوابگاهی که به شماا دادن بخشی از خوابگاه شهداس که پسرونس!کسی میدونه خوابگاه ((سرای دانشجویی شهیدان همایونپور))چجوریه؟؟ تمیز و نوسازه ایا؟؟
عه مثله اینکه خوابگاه نمیدن به شبانه ها و بین الملل ها!چون کمبود خوابگاه دارن امسالخوابگاه کشاورز چطوره و کجاست؟و اینکه آیا به شبانه های ارشد خوابگاه میدن و اگه بدن احتمالن کجارو میدن؟
![]()
حالا اینکه هیچ درس عمومی ای ندادن ٬ جای بحثه ولی اوکیه طبق چارت که ندادن بهت ....سلام الان واحدامو تو پرتال دانشگاه زدن..بعد من فقط 14 واحد دارم و اصن هیچ درس معارفیم ندارم..میتونم یه جوری یه درس عمومی دو واحدی بردارم؟؟
من کارگاه عمومی و تربیت بدنی ندارم جاش تفسیر نهج البلاغه دارم، نوشته برای کلیه دانشجویان؟
برنامه ها فرق دارن یکم ها 
این چارت دانشجویان مهندسی کامپیوتر ورودی ۹۷ه فقطمن کارگاه عمومی و تربیت بدنی ندارم جاش تفسیر نهج البلاغه دارم، نوشته برای کلیه دانشجویان؟برنامه ها فرق دارن یکم ها
![]()
97 ایها کارگاه عمومی نداشتن ترم 1 ها... زبان هم فک کنم دو واحدی بود براشون ولی اینو مطمئن نیستماین چارت دانشجویان مهندسی کامپیوتر ورودی ۹۷ه فقط
منظورش از کلیه ی دانشجویان ٬ کلیه بالایی ها بوده

من زبان و کارگاه برق ندارم..حالا اینکه هیچ درس عمومی ای ندادن ٬ جای بحثه ولی اوکیه طبق چارت که ندادن بهت ....
شما تو حذف و اضافه نمیتونین واحدی بردارین و اگر اشتباه نکنم طبق قوانین دانشگاه با نامه هم نمیتونید درس بردارید لذا فقط باید پیگیری بشه که چرا ۱۶ نیست و ۱۴ عه ٬البته امیدوارم درست شمرده باشی
و گرنه تا شنبه که متاسفانه تعطیله ٬ میسپرم به یکی که شنبه پیگیر این قضیه بشه
![]()