• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

از کجـا شروع کنم ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : از کجـا شروع کنم ؟

اه اه خیلی وخته نبودم...
یه بار دیگه میگم دوستان...اون لیستو من با توجه به یه بچه راهنمایی که میخاد از صفر شرو کنه نوشتم!
اگه بخاد از دبیرستان شرو کنه کلن عوض میشه....

به نقل از جنا :
اه اه خیلی وخته نبودم...
یه بار دیگه میگم دوستان...اون لیستو من با توجه به یه بچه راهنمایی که میخاد از صفر شرو کنه نوشتم!
اگه بخاد از دبیرستان شرو کنه کلن عوض میشه....
کماکان به نظرم یکم بچه گونه هستش...
بچه ی اول راهنمایی به راحتی ظرفیت بعضی از کتابای کالوینو "بارون درخت نشین" یا مثلا کتابهای گردر مثل "دختر پرتقالی" یا کتابهای امانوئل اشمیت مثل "گلهای معرفت" رو داره..
اینایی که شما گفتین به نظرم واسه ابتدایی خوبن!

کماکان به نظرم یکم بچه گونه هستش...
بچه ی اول راهنمایی به راحتی ظرفیت بعضی از کتابای کالوینو "بارون درخت نشین" یا مثلا کتابهای گردر مثل "دختر پرتقالی" یا کتابهای امانوئل اشمیت مثل "گلهای معرفت" رو داره..
اینایی که شما گفتین به نظرم واسه ابتدایی خوبن!
ببین اون کتابا زمانی برا بچه راهنمایی خوبن که از صفر شرو نکرده باشه!
وختی یکی هنوز رامونا و .... نخونده و کاملن صفر هستش چجوری میخاد این کتابا رو بخونه؟

به نقل از جنا :
ببین اون کتابا زمانی برا بچه راهنمایی خوبن که از صفر شرو نکرده باشه!
وختی یکی هنوز رامونا و .... نخونده و کاملن صفر هستش چجوری میخاد این کتابا رو بخونه؟
اممم....اگه اونجوری باشه قضیه یکم فرق داره
اما نه اونقدر...
چون سوژه ی اون کتابای شما یکم از نظر یه بچه ی راهنمایی شاید،و فقط شاید،بچگونه جلوه بکنه...
ازون لحاظ من میگم

من بچه بودم سبک فانتزی دوست نداشتم . الآنم ندارم . تن تن می خوندم و آن شرلی و زندگی نامه های مختلف ، خاکی و آسمانی و اینا . نمیشه یه نسخه پیچید که همه رامونا بخونن ، همه هری پاتر بخونن .

• لایک
امتیازات: N.M

من بچه بودم سبک فانتزی دوست نداشتم . الآنم ندارم . تن تن می خوندم و آن شرلی و زندگی نامه های مختلف ، خاکی و آسمانی و اینا . نمیشه یه نسخه پیچید که همه رامونا بخونن ، همه هری پاتر بخونن .
جدی؟ینی اصلن فانتزی نمیدوستی؟
اگه دقت کنی من نوشتم سبک فانتزی بعد ازش مثال زدم!
من نگفتم که همه برن هری پاتر بخونن!پرسی جکسونم نوشته بودم ریا نشه ;D
منظور من کل سبک فانتزی بود فقط یه چنتا از بهترینهاشو مثال زدم

آره تنها کتاب فانتزی ای که خوندم کتابای آرمان آرین بود . مثلا من عاشق ژول ورن بودم ، عالی بود 8-^
× منم منظورم کلا فانتزی بود !

آره تنها کتاب فانتزی ای که خوندم کتابای آرمان آرین بود . مثلا من عاشق ژول ورن بودم ، عالی بود 8-^
× منم منظورم کلا فانتزی بود !
عجب!معمولن بچه ها تو راهنمایی خیلی فانتزی دوس دارن...
فانتزی باعث میشه زهن آدم باز بشه...ولی خوندنش اجباری نیس!فقط پیشنهاده وا3 کسایی که فانتزی میدوستن

به نقل از جنا :
عجب!معمولن بچه ها تو راهنمایی خیلی فانتزی دوس دارن...
فانتزی باعث میشه زهن آدم باز بشه...ولی خوندنش اجباری نیس!فقط پیشنهاده وا3 کسایی که فانتزی میدوستن
البته ذهن آدم باز میشه...
توصیه میکنم که یکم کتابای غیرفانتزی هم بخونین!

لبته ذهن آدم باز میشه...
توصیه میکنم که یکم کتابای غیرفانتزی هم بخونین!
شرمنده :د
گفتم که...!
برای دفعه هزارم:کسی که میخاد شرو کنه برا اینکه دید بهتری به کتاب پیدا کنه و ذهنش باز بشه میتونه بره فانتزی بخونه...ولی برا شرو صرفن

Back
بالا