nahid
violet
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1388
پاسخ : نمایشگاه ها و مسابقات عکاسی
من خودم اول که دیدم با خودم گفتم چه خوب و اینا, ولی بعد یه مدت نا امید شدم روند خودمو ادامه دادم (اخبار عکاسیو از یه جاهایی مثل نگار خانه و سایت عکاسی و دوربین دات نت و اینا دنبال میکنم. )
نمیدونم این سایت دستِ کیه ولی دست هر کی هست خیلی یه طرفه عمل میکنه !
یعنی فقط یه سری نمایشگاه و مسابقه که عشقش میکشه رو معرفی میکنه, الان مثلاً دو سالانه ی ملی عکسه ولی هیچ خبری ازش نیست توی این سایت ! دیگه از دو سالانه ی ملی مهم تر؟
یا مثلاً چند تا نمایشگاه و کارگاه توی چند روز اخیر فراخوانشون اومد ولی باز این سایته هیچ خبری نداد. یا مثلاً نتایج اولین سالانه ی عکس اومد, جشن پایانی عکس مشهدم فردا برگزار میشه و کلی اتفاق دیگه که این سایته اصلاً به روی خودش نمیاره!
الانم یکی دو هفته است راه افتاده من هرچی سر میزنم اصن آپدیت نکردنش
خلاصه من که اصن خوشم نیومد ازش
حالا که پست دادم دو-سه تا چیزو بگم
اول اینکه , نمایشگاهِ اون مسابقه ای که تو پست 7 گفتم, توی موزه ی عکسخانه ی شهر داره برگزار میشه. چیزِ دیدنی ایه
اینجارو ببینید.
دوم اینکه نمایشگاهِ اون مسابقه ای هم که تو پست 8 گفتم (جشن تصویر سال) اونم الان توی خانه ی هنرمندان در حال برگزاریه. اینو خیلی توصیه میکنم برید, همه ی سالن هاشَم حتماً ببینید, به جز عکس, قسمت گرافیک و اینا هم داره, اونارم ببینید
سوم اینکه مسابقه عکس ماه ریز الان با موضوع زن داره برگزار میشه, تا 15 وقتشه. اینو خیلی در جریانش نیستم ولی شنیدم چیزِ خوبیه گویا
(اینجا رو بخونید.)
اصلنم خوب نیستبه نقل از نرگس² :فوتو آلارم: اين سايت براي معرفيِ نمايشگاهاي عكاسي خوبه.
من خودم اول که دیدم با خودم گفتم چه خوب و اینا, ولی بعد یه مدت نا امید شدم روند خودمو ادامه دادم (اخبار عکاسیو از یه جاهایی مثل نگار خانه و سایت عکاسی و دوربین دات نت و اینا دنبال میکنم. )نمیدونم این سایت دستِ کیه ولی دست هر کی هست خیلی یه طرفه عمل میکنه !
یعنی فقط یه سری نمایشگاه و مسابقه که عشقش میکشه رو معرفی میکنه, الان مثلاً دو سالانه ی ملی عکسه ولی هیچ خبری ازش نیست توی این سایت ! دیگه از دو سالانه ی ملی مهم تر؟یا مثلاً چند تا نمایشگاه و کارگاه توی چند روز اخیر فراخوانشون اومد ولی باز این سایته هیچ خبری نداد. یا مثلاً نتایج اولین سالانه ی عکس اومد, جشن پایانی عکس مشهدم فردا برگزار میشه و کلی اتفاق دیگه که این سایته اصلاً به روی خودش نمیاره!
الانم یکی دو هفته است راه افتاده من هرچی سر میزنم اصن آپدیت نکردنش

خلاصه من که اصن خوشم نیومد ازش

حالا که پست دادم دو-سه تا چیزو بگم
اول اینکه , نمایشگاهِ اون مسابقه ای که تو پست 7 گفتم, توی موزه ی عکسخانه ی شهر داره برگزار میشه. چیزِ دیدنی ایه

اینجارو ببینید.
دوم اینکه نمایشگاهِ اون مسابقه ای هم که تو پست 8 گفتم (جشن تصویر سال) اونم الان توی خانه ی هنرمندان در حال برگزاریه. اینو خیلی توصیه میکنم برید, همه ی سالن هاشَم حتماً ببینید, به جز عکس, قسمت گرافیک و اینا هم داره, اونارم ببینید
سوم اینکه مسابقه عکس ماه ریز الان با موضوع زن داره برگزار میشه, تا 15 وقتشه. اینو خیلی در جریانش نیستم ولی شنیدم چیزِ خوبیه گویا
(اینجا رو بخونید.)