• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نمایشگاه ها و مسابقات عکاسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nahid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نمایشگاه ها و مسابقات عکاسی

به نقل از نرگس² :
فوتو آلارم: اين سايت براي معرفيِ نمايشگاهاي عكاسي خوبه.
اصلنم خوب نیست :-" من خودم اول که دیدم با خودم گفتم چه خوب و اینا, ولی بعد یه مدت نا امید شدم روند خودمو ادامه دادم (اخبار عکاسیو از یه جاهایی مثل نگار خانه و سایت عکاسی و دوربین دات نت و اینا دنبال میکنم. )

نمیدونم این سایت دستِ کیه ولی دست هر کی هست خیلی یه طرفه عمل میکنه ! ;D یعنی فقط یه سری نمایشگاه و مسابقه که عشقش میکشه رو معرفی میکنه, الان مثلاً دو سالانه ی ملی عکسه ولی هیچ خبری ازش نیست توی این سایت ! دیگه از دو سالانه ی ملی مهم تر؟
یا مثلاً چند تا نمایشگاه و کارگاه توی چند روز اخیر فراخوانشون اومد ولی باز این سایته هیچ خبری نداد. یا مثلاً نتایج اولین سالانه ی عکس اومد, جشن پایانی عکس مشهدم فردا برگزار میشه و کلی اتفاق دیگه که این سایته اصلاً به روی خودش نمیاره!
الانم یکی دو هفته است راه افتاده من هرچی سر میزنم اصن آپدیت نکردنش :-?
خلاصه من که اصن خوشم نیومد ازش ;D

حالا که پست دادم دو-سه تا چیزو بگم :-"
اول اینکه , نمایشگاهِ اون مسابقه ای که تو پست 7 گفتم, توی موزه ی عکسخانه ی شهر داره برگزار میشه. چیزِ دیدنی ایه ;D
اینجارو ببینید.

دوم اینکه نمایشگاهِ اون مسابقه ای هم که تو پست 8 گفتم (جشن تصویر سال) اونم الان توی خانه ی هنرمندان در حال برگزاریه. اینو خیلی توصیه میکنم برید, همه ی سالن هاشَم حتماً ببینید, به جز عکس, قسمت گرافیک و اینا هم داره, اونارم ببینید ;D

سوم اینکه مسابقه عکس ماه ریز الان با موضوع زن داره برگزار میشه, تا 15 وقتشه. اینو خیلی در جریانش نیستم ولی شنیدم چیزِ خوبیه گویا ;D (اینجا رو بخونید.)

جشنواره هنر های تجسمی بوم و برکت - حوزه هنری فارس
فراخوان عمومی

فراخوان بخش عکس
فراخوان بخش گرافیک
موضوع: زندگی شهری، فرهنگ شهروندی و عمومی و عوامل موثر بر ارتقا آن همچون خانواده، قانون، رسانه ها و ...
مهلت ارسال آثار: 10 اردیبهشت

به رنگ سومالی- نمایشگاه عکس های مهدیه میرحبیبی در خانه ی هنرمندان

مهدیه میر حبیبی این نمایشگاه رو چند وقت قبل توی یه گالری دیگه به نمایش گذاشته بود که موضوعش زندگی رومره و اجتماعی در سومالیه.
این بار 65 تا اثر قراره برای نمایش و فروش ارائه بشن و به گفته‌ی عکاسش، عواید فروش این عکسا برای حمایت از مردم سومالی هزینه خواهد شد .

افتتاح: 4 شنبه 17 فروردین - بازدید تا 28 فروردین ادامه دارد.
بازدید همه روزه از ساعت ۱۴ تا ۲۰
مکان: خیابان ایرانشهر, باغ هنر, خانه‌ی هنرمندان ایران (سالن ‌های پاییز و میرمیران در اختیار این نمایشگاه هستن.)

پنجمین جشنواره ملی عکس مشهد

جشنواره پنجم در دو بخش و چهار محور موضوعی برگزار می‌گردد:

۱- بخش اصلی:
مشهد؛ شهری که دوستش می‌دارم
(شامل تمامی عکس‌هایی که به صورت مستند به خصوصیات این شهر می‌پردازند: معماری، شهرسازی، نماد‌ها و نشانه‌ها، کوی و برزن، تغییرات بافت شهری، فرهنگ عامه، مشاغل، ارتباط مردم با امام رضا –ع-، مکان‌های عمومی و گردشگاه‌ها)
۲- بخش ویژه
۲ الف- موضوع: آزاد (مشهد را چگونه تصویر می‌کنید؟ نگاه ذهنی و خلاقانه به مشهد)
۲ ب- موضوع: آلبوم‌های خانوادگی (مشهد در میان عکسهای آلبومهای خانوادگی: شامل تمامی عکسهای زیارتی، یادگاری و مستندی که خانواده‌ها در سفر به مشهد ثبت کردهاند و حتما در این عکس‌ها نمایی از منظره شهری مشهد یا نشانه‌ای از این شهر در پسزمینه یا کلیت عکس قابل شناسایی باشد)
۲ج- موضوع: عکس نوشت

رییس ستاد جشنواره: هادی مظفری
دبیر جشنواره: کیارنگ علایی
قائم مقام دبیر و مدیر اجرایی جشنواره: سید مجتبی خاتمی

هیأت داوران: ابراهیم بهرامی، رعنا جوادی، اسماعیل عباسی، کریم ملک مدنی، ساعد نیک ذات
داور بخش ویرایش تصویر: دکتر اکبر عالمی

هیات داوران بخش عکس نوشت: علی خدایی، مصطفی مستور، پیمان هوشمند‌زاده

اطلاعات بیشتر و قوانین و اینا, در:

سایت جشنواره

68028765449375751957.gif

"در آن واحد" - کافه پراگ
44175393370931524366.jpg

عکس‌های نیما بهروان با عنوان "در آنِ واحد" به نمایش گذاشته می شوند.
این عکسهای سیاه و سفید و مستند اجتماعی ، حاصل کارهای وی در مدت اقامت در کشور آمریکاست. آثار به نمایش درآمده به صورت آنالوگ عکاسی و چاپ شده و دومین نمایشگاه انفرادی او در کافه پراگ به حساب می آید.
نیما بهروان متولد سال ۱۳۶۷ ، فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف و مشغول تحصیل رشته مدیریت مهندسی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی است.
7 تا 17 خرداد 91 – 10 صبح تا 10 شب
تهران، بلوار کشاورز، جنب بیمارستان پارس، بین خیابان فلسطین و وصال، مجتمع تجاری سامان، پلاک 8

Back
بالا