بعد اون نظر سنجی یارانه و اینا همشون تکراری بودن و برای آپدیت نظر سنجی قدیمی انجام شدن،ضمنا سری قبل ماله سه ماه پیش نبوده!ماله یه سالو نیم دوسال پیش بودهبه نقل از ایلیا :تصمیم گرفته شد نظر سنجی ها آپدیت بشه،نظر سنجی ها از اول دوباره برگزار میشن،نتیجشون هم توی همون پست قدیمی گذاشته میشه،پست جدیدی ارسال نمیشه برای نتایج!
سمپاديا يا صرفن گفت و شنود مد نظر هست؟به نقل از Leonhard Euler :انتقاد :
آنچنان جو حاکم بر سمپادیا آن طور که انتظار داشتم علمی نیست ! بیشتر به یک محیط سرگرمی تبدیل شده . البته این از دیدگاه من بود .
براساسِ بررسی کدوم تاپیکا به این نتیجه رسیدین؟ کُلی تاپیک علمی داریم،بحثای اجتماعی فرهنگی تا دینی و اینا.تاپیکایی مخصوص دروس اختصاصی و یا المپیادا و خیلی چیزمیزِ دیگه.به نقل از Leonhard Euler :انتقاد :
آنچنان جو حاکم بر سمپادیا آن طور که انتظار داشتم علمی نیست ! بیشتر به یک محیط سرگرمی تبدیل شده . البته این از دیدگاه من بود .
اين مسعله رو انجمن نظرات و پيشنهادات هم ميتونستيد مطرح كنيد ك مربوط ب كل فروم هست.به نقل از Leonhard Euler :منظور من سمپادیا بود .
به نقل از Leonhard Euler :من نگفتم که بحث علمی نداریم . گفتم میزان بحث علمی با چیزی که من مدنظر داشتم مطابقت نداشت . به عنوان مثال تایپیک ریاضی اش ظاهرا چندماهی هست که فعالیت نداره یا خیلی کم فعالیت داره . اما در عوض قسمت گفت و شنود مخصوصا حرف بزن هرروز چندین صفحه پر میشه .
حالا وظیفه بنده خدا نیست که.میتونه هرکسِ دیگه ای بکشه.مثه دفعه قبل که پترسون کشید فک کنم.بعدشم توموقع تاپیکشو بزنین کارپادکست فک کنم همین هفته تموم بشه.و اگه مشکل گراف کشیدنه خیلیا حاضرن بکشن.مثلن خود من.به نقل از ایلیا :گراف رو سینا باید بکشهسینا هم فلا درگیر پادکسته!بعد پادکست ایشالا :د
به خودا من واسه خودم نمیگم.من به فکر ملتم×× فک کنم به هممون یکی یه دور گفتی دیگع"""
هر جا میرم میبینم گفتی خانواده بزنین)) :د