• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

با صدمیلیون چیکار می کنی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
قراره پول دربیاری. برای شروع کار 100میلیون تومن بهت میدن. تو چیکار میکنی با این صدمیلیون تومن؟

صدهزار تومن چون کم بود ایده های خورد زیاد میشد زد. یک میلیون چون نه زیاد بود نه کم ، نمیشد زیاد ایده زد. اما صد میلیون زیاده و خیلی ایده میشه زد !

پاسخ : با صدمیلیون چیکار می کنی؟

میرم سرمایه گذاری می کنم! ;D

مثلا چون100 میلیون کمه مثالش این میشه! ;D ====> میری با یکی شریک میشی بعد خونه میسازی می فروشی(بساز بنداز ;D ) بعد 1 سال پولت 3 برابر میشه! :-"

البته این مثال بودا! خیلی کارای دیگه میشه کرد! مثلا پول از توکار از یه شرکت معتبر!

یا تو بورس سرمایه گذاری می کنی تویه جایی که ببینین تو 1 سالچقدر سهمش بالا پایین رفته(اگه مدیریت خونده باشی راحت حسابش می کنی! :-" )

سرمایه گذاری تو بورس ایده خوبیه ولی خیلی کلیشه ایه.

خونه سازی هم نمیشه کرد با این پول. حتی اگر شریک پیداکنی سه برابر هم نمیشه پولت. اونقدرا الکی نیست.

با 100 میلیون چی میشه خریدوفروش کرد که سود خوبی داشته باشه؟

به نقل از محمّد :
با 100 میلیون چی میشه خریدوفروش کرد که سود خوبی داشته باشه؟
این که سوال نداره ;D ترقه !

من میزدم تو کار مواد غذایی..به هر حال تو این روزا نمیشه به شکم نه گفت ;D کلی هم سود داره

من میزدم تو کار تجارت فرش!بازار کار خوبی داره،صد ملیون هم فکر کنم براش خوب باشه نه؟

من در بند مادیات نیستما ، ولی ... :-" :دی

خب بانک ها سودهای خوبی میدن اینروزا ، میشه نصفش رو سرمایه گذاری کرد تو بانک ، با نصفش جنس خرید و فروخت ، مثلا" یک مغازه ی طلا فروشی رو با یکی شریک شد (من شنیدم طلا فروشی رو با 10 میلیون هم میشه شروع کرد ، اما خب اگه مجلل تر باشه و بیشتر ، خب طبیعتا" بهتره) ، میشه سکه بهار آزادی هم خرید ، اینروزها خیلی سکه ها هم خوب بالا میره ...
یا خرید و فروش ماشین کرد ، این کار هم سود خوبی داره ، دوستی در ارمنستان با همین کار شروع کرد ، الان یک نمایشگاه خوب داره ، و وضع زندگی مطلوبی هم داره ...

به نقل از Amir - Eblis :
من در بند مادیات نیستما ، ولی ... :-" :دی

خب بانک ها سودهای خوبی میدن اینروزا ، میشه نصفش رو سرمایه گذاری کرد تو بانک ، با نصفش جنس خرید و فروخت ، مثلا" یک مغازه ی طلا فروشی رو با یکی شریک شد (من شنیدم طلا فروشی رو با 10 میلیون هم میشه شروع کرد ، اما خب اگه مجلل تر باشه و بیشتر ، خب طبیعتا" بهتره) ، میشه سکه بهار آزادی هم خرید ، اینروزها خیلی سکه ها هم خوب بالا میره ...
یا خرید و فروش ماشین کرد ، این کار هم سود خوبی داره ، دوستی در ارمنستان با همین کار شروع کرد ، الان یک نمایشگاه خوب داره ، و وضع زندگی مطلوبی هم داره ...
به نظر من سرمایه گذاری تو بانک خوبه ولی طول میکشه تا پول چندبرابر شه!راستی به نظرت100 ملیون وا3 ماشین کم نی؟با سکه و طلا موافقم ولی سرمایه گذاری تو اینا اونم باچنین سرمایه ای ریسک بزرگیه!

همون که من گفتم صنایع غذایی...بازار کارش هیچوقت کساد نیست B-)

به نقل از .Mahsa :
همون که من گفتم صنایع غذایی...بازار کارش هیچوقت کساد نیست B-)
چقد کلی میحرفی!صنایع غذایی مثلا چی؟

Back
بالا