همه ی حرف هایی که گفته میشه مبنی بر آزاد بودن هر شخص برای ظاهرش رو کاملا قبول دارم ، چون به نحوه های مختلف این رو دیدیم ! مثلا من خودم همیشه سر مسئله ی مدل مو با مسئولین محترم مدرسه مشکل داشتم ! ولی اینجا باید از نظر اجتماع و جامعه شناسی بحث کرد ، ولی متاسفانه بعضی از دوستان با نظرات افراطیشون سعی در رد همه ی هنجارهای اجتماعی دارند ! انگار
هنجار شکنی ، کم کم داره
هنجار میشه توی جامعه ی ما !
ببینید خانم عزیز ؛ ما اینجا با دوتا کلمه سر و کار داریم که همیشه مترادف نیستند ، مرد و نر ! نر بودن خیلی کار ساده ای هست و انتخابی هم نیست ، تنها احتیاج به چند عضو و غده ی اضافه داره ، در حالی که مرد بودن رو جامعه و اجتماع تعریف میکنه ؛ مثلا زمان قدیم به قول تهرونیای قدیم "داش مشتی" بودن ، یا "لوتی" بودن ، باعث مرد بودن یک نر از نظر اجتماع میشد ، و حالا هم معیار های خودش رو داره ؛ اما مطمئنم که زدن رژ لب ، حداقل به این زودی ها توسط جامعه قبول نمیشه . ما توی جامعه شناسی یه "آرمان" داریم ، و یه "حقیقت" ؛ چیزی که شما دارید میگید آرمانی از نظر خودتونه ، ولی حقیقت چیز دیگه ای هست ! و هیچ وقت هم فراموش نکنید که شما اجتماع نیستید ، شما تنها بخش کوچکی از اون هستید . این بخش هم بخش "گفت و شنود
اجتماعی" هست . بعدشم خانم عزیز من خدا رو شکر ۳ ، ۴ تا کشور پیشرفته رو رفتم ! اکثریت "نر" های همه جای دنیا ، "مرد" هستند (باتوجه به تعریف کنونی جامعه ایران) ، پس نتیجه میگیریم اونجا هم کم و بیش همین معیار ها رو دارند ! البته من بازهم میگم ؛
هرکس ازاد هست هرطور دوست داره زندگی کنه و رفتارهای بدون خطر برای اطرافیان رو انجام بده ، اینجا هم در مورد فلسفه ی این کار بحث نمیکنم ! چون شما بحث رو به جامعه شناسی کشوندید خواستم پاسختون رو بدم ! بهتره بدونید این چیزا بیشتر به دلایل فیزیولوژیکی برمیگرده ، نه به درجه بندی کشور (البته تاثیر داره) و این که توی پست بعدتون گفتید اسلام هم همینطور بود ؛ کاملا به نظرم اشتباهه ! اسلام یه سری قوانین اجتماعی نیست ، بلکه یک سری قوانین فلسفی هست که قوانینی دیگه که گروهیش قوانین اجتماعی هست رو به دنبال داره ! و تغییر دادن سخت ترین چیز برای بشر ، فلسفش هست !
اگر واقعا حرف های این ۲ پست ، حرف دلتون باشه و صرفا برای نشون دادن پرنوری مهتابی مغزتون نباشه (

) ، شما تمایلات همجنسگرایانه یا دوجنس گرایانه ی مایل به همجنس دارید ! ببینید این توهین نیست ، اتفاقا من خودم شدیدا به حقوق همجنسگرا ها معتقدم . یه دختر دگرجنسگرا بر اساس علم زیست شناسی و روانشناسی ، باید از ترکیب های صورت پسرونه بیشتر خوشش بیاد ، تا دخترونه ، و برای شما برعکسه ! شما میگید از ترکیب های دخترونه (مثل ابروی کمانی) خوشتون میاد و از ترکیب های پسرونه (مثل ریش) انزجار دارید ! احساسی به حمایت عاطفی شدن توسط یک مرد ندارید و عقایدتون مثل فمنیست های تندرو هست ! اگر واقعا شما بهداشت روانی 100% داشته باشید و حرف و دلتون یکی باشه به قول معروف ، شما کشش قوی (حداقل نسبت به دخترهای دیگه) نسبت به همجنس دارید ! البته هیچ وقت نمیشه از روی چند خط نوشته قضاوت کرد در این موارد مهم ، ولی بهتره شما به پزشک متخصص مراجعه کنید ، تا اگر واقعیت زندگیتون اینه زودتر باهاش کنار بیایید .
%