- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
- دانشگاه
- Universitetet i Oslo
- رشته دانشگاه
- ریاضی، CS، نانو الکترونیک
پاسخ : تقلید از جنس مخالف
مساله اینه که اصلن ارایش کردن ربطی به تغییر شکل به ظاهر زن ها نداره.
یعنی مردی که خط چشم می کشه تصمیم نداره شبیه زن ها بشه. صرفن می خواد زیبا تر به نظر برسه.
زیبا تر بودن خیلی تفاوت داره با تقلید از جنسه مخالف. ارایش کردن چیزی مختص جنسیته خاصی نیست. و من هم کسی رو مجبور نمی کنم حتمن بیاد ارایش کنه. من صرفن میگم فرد خودش حقه تصمیم گیری داره.
در عینه حال هر ادمی هم می تونی دامنه دوستاش رو خودش انتخاب کنه. مثلن من از چادری ها می ترسم ( واقعن می ترسم. ) به خاطره همین ازشون دوری می کنم! نمیام بگم چادر سر نکنن ( هر چند در این مورده خاص اگه می تونستم جلوشو میگرفتم یا حداقل قبله ورود به دانشگاه گیتی میذاشتم جلوی وارد شدن بمب، تفنگ یا سایر ایم مسایل رو بگیره در مورده همه ی افراد چه چادری چه غیره چادری و توی کیف )
یا من از داشتن ریش و سیبیل بلند چندشم میشه. خوب من با ادمایی که چنین ظاهری دارن نمی گردم! ولی مجبورشون هم نمی کنم که این ظاهرو نداشته باشن. قانونی علیهشون نمی نویسم. قضاوتشون نمی کنم!
حرفه من اینه. من میگم هر کس مایله می تونه خودش رو ارایش کنه.
به نقل از Miss Mysterious :ببينيد اول اين كه من نگفتم لزومن بايد از عرف پيروى كرد،عرف خيلى زود تغيير ميكنه شايد دو يا سه سال طول بكشه. به عنوان مثال رسم بود دخترا قبل از ازدواج ابروهاشون رو برندارن و الان دارن اين كار رو ميگن حتا دختراى راهنمايى و ايراد خيلى خاصى هم بهشون وارد نيس. شما لزومى نداره حتمن از عرف پيروى كنين و مى تونين تغييرش بدين اما همه ى ما وظايفى در مقابل جامعه مون داريم و من فكر ميكنم كمك به حفظ تعادلش و بر هم نزدن نظمش جزو همون كاراست.
مثلن الان مدتى ست كه داره سعى ميشه رنگ چادر از سياهى دربياد و خب جالب نيس كه يك دفه اى رنگش صورتى بشه مثلن الان با سرمه اى و قهوه اى استارتش زده شده.
اما در مورد آرايش و اينا من نگفتم لزومن به طبيعت زن و مرد برميگرده بلكه گفتم ميتونه برگرده و نظر شما هم قطعيت نداره چون بالاخره بپذيريم يا نپذيريم در اكثر موارد طبيعت زن جلوه گرى ست و حالا ربط دادن اين قضيه به طبيعت زن و مرد توسط من و ردش توسط شما هيچ كدوم ١٠٠٪ درست نيس و قطعيت نداره.
بله در مورد اون بحث هم يادم هست اما گويا شما جمله ى من رو فراموش كردين من گفتم "حال حاضر افراد" اهميت داره نه صرفن "افراد حال حاضر" و در مورد زمان تغيير عرف هم در بعضى موارد خيلى سريع و در بعضى موارد خيلى دير تغيير ميكنه.
و من نميگم نبايد كارى كرد يا نكرد، من امر و نهى نميكنم بلكه دارم توضيح ميدم پيامد هر رفتار رو و بعدش انتخاب با افراده كه چه تصميمى واسه رفتار و كارشون بگيرن و چه نتيجه اى ازش بگيرن در زندگى.
پ.ن: ببينيد الان سارا خانوم با اين مسئله مخالف هستن و من هم همين طور و خيلى هاى ديگه كه اكثريت جامعه هستن و اين به اين دليله كه اين مسئله سال هاست جا افتاده و تثبيت شده در اكثر مناطق دنيا و من دارم در مورد حال حاضر حرف ميزنم نه مصر دوران آخناتون. نفس آرايش كردن از نظر دين اشكال نداره اما دين براى بالانس جامعه و منظم موندنش خيلى ارزش قائله و اين كه مردها خودشون رو شبيه زنان كنند و برعكس اشكال داره. حالا از نظر شما وجود خدا زير سواله و ساير مسايل (كه ميشه مفصل در موردش حرف زد) در حال حاضر هيچ اهميتى نداره. چون باز ما داريم در مورد حال حاصر انسان ها حرف ميزنيم و چيزى كه جاافتاده و حالا ما تصميم داريم تغييرش بديم.
اينم بگم شما ميتونين كارى انجام بدين كه ناهنجار باشه و تاوانش رو خودتون بدين اما نمي تونين در مورد اكثريت جامعه و تغييرش با اين ديد نظر بدين.
مساله اینه که اصلن ارایش کردن ربطی به تغییر شکل به ظاهر زن ها نداره.
یعنی مردی که خط چشم می کشه تصمیم نداره شبیه زن ها بشه. صرفن می خواد زیبا تر به نظر برسه.
زیبا تر بودن خیلی تفاوت داره با تقلید از جنسه مخالف. ارایش کردن چیزی مختص جنسیته خاصی نیست. و من هم کسی رو مجبور نمی کنم حتمن بیاد ارایش کنه. من صرفن میگم فرد خودش حقه تصمیم گیری داره.
در عینه حال هر ادمی هم می تونی دامنه دوستاش رو خودش انتخاب کنه. مثلن من از چادری ها می ترسم ( واقعن می ترسم. ) به خاطره همین ازشون دوری می کنم! نمیام بگم چادر سر نکنن ( هر چند در این مورده خاص اگه می تونستم جلوشو میگرفتم یا حداقل قبله ورود به دانشگاه گیتی میذاشتم جلوی وارد شدن بمب، تفنگ یا سایر ایم مسایل رو بگیره در مورده همه ی افراد چه چادری چه غیره چادری و توی کیف )
یا من از داشتن ریش و سیبیل بلند چندشم میشه. خوب من با ادمایی که چنین ظاهری دارن نمی گردم! ولی مجبورشون هم نمی کنم که این ظاهرو نداشته باشن. قانونی علیهشون نمی نویسم. قضاوتشون نمی کنم!
حرفه من اینه. من میگم هر کس مایله می تونه خودش رو ارایش کنه.

[/nb] یا جریان سیبیل و ...، نسبت بهش حس دافعه پیدا میکنم. کلا پسرا همینن طبیعتشون اینه که هی با "چشم" دنبال بر و روی دختر بگردن. پسری که میگه "محسنات و ویژگی های خلقی دختر رو پسندیدم و به این دلیل جذبش شدم" دروغ میگه[nb]البته منظورم این نیست به کل اخلاق و رفتار هیچ اهمیتی نداشته باشن و همه چیز بشه فیزیک ظاهری. فهوای کلام رو دریابید[/nb]
و خلاصه ویژگی های فیزیکی دخترونه داره (اشاره به اندام هم میتونه داشته باشه) جذبش نمیشه.[nb]البته لازمه ذکر کنم برای دخترا، فیزیک زیاد در اولویت قرار نمیگیره. چیزای دیگه ای هستن که مهم ترن[/nb] اینا طبیعت این دو جنسن و کسی مثل آقای مازیمون نمیتونه باهاش مخالفت بکنه. با این که خودشم اینارو میدونه، ولی میاد و برای آرایش کردن پسرا توجیه میاره. کاری به استثنائات و گروه های خاص موسیقی ندارم. تیپ اونارو هم اصلا قبول ندارم. آدم که نباید "حتما" خودش رو به هر ریخت و قیافه ای در بیاره. مث چینی ها که هر جانداری رو ببینن میخورن. و میگن چرا نباید خورد؟ ایشونم که میگن مگه ما میمونیم که بدنمون مو داشته باشه و حتما باید موهای تن رو زدود، بهشون خرده نمیگیرم. ولی اینو میسپرم به سلایق افراد که چطور میپسندن.