- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- عمران
با عرض ِ سلام ُ این حرفا ،
خیلی سریع میریم سر ِ اصل ِ مطلب
طی ِ نظرسنجی ِ کوتاه و اتمامش ، برای دوره ی اول این انیمیشن در نظر گرفته شد . :)
اما در مورد ِ تهیه اش :
این فیلم جز ء ِ Top 250 ِ سایت ِ IMDb هستش و خب به طبع هر جایی که برید پیدا میشه
در مورد ِ دانلودش هم من یک سری لینک جمع آوری کردم که امیدوارم به دردتون بخوره و تقریبا سعی کردم با همه ی کیفیت ها از حجم ِ پایین تا بالا باشن
:)
نام انیمیشن: Mary And Max
ژانر: انیمیشن ، درام ، کمدی
کارگردان : Adam Elliot
سال انتشار: ۲۰۰۹
مدت زمان: ۸۰ دقیقه
حجم : 300 مگابایت در دو پارت (کم ِه ، چیزی نیست
)
لینک دانلود ِ یک (Direct link) - با کیفیت DVDRip Mkv - حجم 200 MB - پارت اول
لینک ِ دانلود ِ یک (Direct link) - با کیفیت DVDRip Mkv - حجم 100 MB - پارت دوم
[دوستان ِ عزیز در صورت ِ بروز ِ مشکل ، لطفا لینکی رو که در تگ ِ کد گذاشتم با گزینه ی "انتخاب" میتونید در آدرس بار ِ مرورگرتون کپی کنید و از اونجا برید - بازم اگر مشکلی بود از طریق ِ سایتشون برین ، اینجا کلیک کنید .
]
پسورد فایل: www.downloadha.com B-)
(ممنون از سایتشون
، همینجا اعلام میکنیم از این سایت متشکریم
)
× دانلود ِ زیر نویس ِ فارسی ×
لینک تورنت :
لینک ِ 1 - isohunt - کیفیت DVDRip.XviD - حجم 700 مگابایت - فرمت avi
لینک ِ 2 - BitSnoop -کیفیت HD 720p - حجم 2.2 GB - فرمت mkv
لینک ِ 3 - BitSnoop - کیفیت BluRay 1080p - حجم 4.42 GB - فرمت mkv
خلاصه داستان: داستان که در سال ۱۹۷۶ تا ۱۹۹۴ اتفاق میافتد، درباره دوستی یک دختر کوچولوی ۸ ساله و مرد یهودی ۴۴ ساله است که در نیویورک زندگی میکند.
داستان بیشتر حول زندگی این دو نفر است ، از وقتی دخترک ۸ ساله است تا وقتی ۲۶ ساله شود و نامه هایی که بین این دو نفر رد و بدل میشود. این انیمیشن بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده است.
× اولین دوره هم شروع میشه و انشاالله بعد از یک هفته ، در روز ِ 8/6/1390 در خدمتتون هستیم و تاپیک باز میشه ، برای بحث و بررسی و به طور ِ کلی نقد ِ هرکسی از این فیلم ، منتظر ِ نظراتتون هستیم :)
در انتها از تمامی ِ دوستانی که شرکت میکنن کمال ِ تشکر و امتنان رو داریم
× در صورت ِ بروز ِ هرگونه مشکل و یا سوال در مورد ِ لینک ها ، دانلود و ... با اینجانب تماس حاصل فرمایید .
خیلی سریع میریم سر ِ اصل ِ مطلب

طی ِ نظرسنجی ِ کوتاه و اتمامش ، برای دوره ی اول این انیمیشن در نظر گرفته شد . :)
اما در مورد ِ تهیه اش :
این فیلم جز ء ِ Top 250 ِ سایت ِ IMDb هستش و خب به طبع هر جایی که برید پیدا میشه

در مورد ِ دانلودش هم من یک سری لینک جمع آوری کردم که امیدوارم به دردتون بخوره و تقریبا سعی کردم با همه ی کیفیت ها از حجم ِ پایین تا بالا باشن
:)Mary and Max - Animation - 2009
نام انیمیشن: Mary And Max
ژانر: انیمیشن ، درام ، کمدی
کارگردان : Adam Elliot
سال انتشار: ۲۰۰۹
مدت زمان: ۸۰ دقیقه
حجم : 300 مگابایت در دو پارت (کم ِه ، چیزی نیست
)لینک دانلود ِ یک (Direct link) - با کیفیت DVDRip Mkv - حجم 200 MB - پارت اول
کد:
http://dl.downloadha.com/Movie/October%202009/27/Mary%20And%20Max%202009%20(www.Downloadha.com).part1.rar
کد:
http://dl.downloadha.com/Movie/October%202009/27/Mary%20And%20Max%202009%20(www.Downloadha.com).part2.rar
[دوستان ِ عزیز در صورت ِ بروز ِ مشکل ، لطفا لینکی رو که در تگ ِ کد گذاشتم با گزینه ی "انتخاب" میتونید در آدرس بار ِ مرورگرتون کپی کنید و از اونجا برید - بازم اگر مشکلی بود از طریق ِ سایتشون برین ، اینجا کلیک کنید .
]
(ممنون از سایتشون
، همینجا اعلام میکنیم از این سایت متشکریم
)× دانلود ِ زیر نویس ِ فارسی ×
لینک تورنت :
لینک ِ 1 - isohunt - کیفیت DVDRip.XviD - حجم 700 مگابایت - فرمت avi
لینک ِ 2 - BitSnoop -کیفیت HD 720p - حجم 2.2 GB - فرمت mkv
لینک ِ 3 - BitSnoop - کیفیت BluRay 1080p - حجم 4.42 GB - فرمت mkv
خلاصه داستان: داستان که در سال ۱۹۷۶ تا ۱۹۹۴ اتفاق میافتد، درباره دوستی یک دختر کوچولوی ۸ ساله و مرد یهودی ۴۴ ساله است که در نیویورک زندگی میکند.
داستان بیشتر حول زندگی این دو نفر است ، از وقتی دخترک ۸ ساله است تا وقتی ۲۶ ساله شود و نامه هایی که بین این دو نفر رد و بدل میشود. این انیمیشن بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده است.
× اولین دوره هم شروع میشه و انشاالله بعد از یک هفته ، در روز ِ 8/6/1390 در خدمتتون هستیم و تاپیک باز میشه ، برای بحث و بررسی و به طور ِ کلی نقد ِ هرکسی از این فیلم ، منتظر ِ نظراتتون هستیم :)
در انتها از تمامی ِ دوستانی که شرکت میکنن کمال ِ تشکر و امتنان رو داریم

× در صورت ِ بروز ِ هرگونه مشکل و یا سوال در مورد ِ لینک ها ، دانلود و ... با اینجانب تماس حاصل فرمایید .

آدمی که به دنبال یه نظم و ریتم خاص توی زندگیه
تو قبرشم فلز یاب گذاشتن جای خودش
عامل بدبختی ماری بود
می خوام تیکه های مرگ ماهیارو کات کنم یه شو بسازم باهاشون 
ته فیلم که در خونه مری رو زد می خواسم لپشو بکشم 

از جسد نترسید؟ چه بچه شجاعی 

، در آخر هم میتونیم آمارش رو ارائه بدیم و سلیقه ی همه رو محک بزنیم .