• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تفکیک جـنس‍‌‍یتی دانشگاه به قیمت حذف دختران!؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nastaran1r
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تفکیک جـنس‍‌‍یتی دانشگاه به قیمت حذف دختران!؟

به نقل از behzad93-Eblis :
به هرحال این جزو فرهنگ ماست و ما الان نمیخوایم راجع به درست یا غلط بودنش بحث کنیم!
این واقعیت رو باید بپذیرین که خانوما نسبت به آقایون محدودیت شغلی بیشتری دارن!
یعنی آقایون بیشتر مورد نظر کارفرماها و ادارات و بازار کار هستن و طبیعتاً این نسبت باید در پذیرش دانشجو در دانشگاهها هم مدنظر گرفته بشه که در آینده مشکلات اجتماعی کاهش پیدا کنه!
مشکلاتی از قبیل بیکاری،چند شغله شدن بعضی افراد،سپردن کارها به افرادی که تخصص کافی ندارن و ... .
پاي فرهنگو ميكشين كه زنا محدوديت دارن پس بايد به نسبت تقسيم كرد تو دانشگاه به نسبته موقعيته كار پس خودتون پاي فرهنگو تو بحث باز كرديد منم مجبورم با همون جواب بدم
چرا فرهنگه غلطو پذيرفت؟
چرا چون بازاره كار ندارن دانشگارو بگيرن ازشون؟
نميشه بازره كار فراهم كرد تا عدالت برقرار شه ؟
نميشه هركي زحمت كشيد بره دانشگاه شغلشم متناسب با عرضش فراهم شه واسش؟
چرا يه ور قضيرو نگاه ميكنيد؟

تفکیک جـنس‍‌‍یتی دانشگاه به قیمت حذف دانشجویان... B-)

به نقل از آبجي مرضيه :
پاي فرهنگو ميكشين كه زنا محدوديت دارن پس بايد به نسبت تقسيم كرد تو دانشگاه به نسبته موقعيته كار پس خودتون پاي فرهنگو تو بحث باز كرديد منم مجبورم با همون جواب بدم
چرا فرهنگه غلطو پذيرفت؟
گفتم که!اینجا قرار نیست راجع به این فرهنگ بحث کنیم!این بحث مربوط میشه به جامعه،نه مشاوره ی تحصیلی!

به نقل از آبجي مرضيه :
چرا چون بازاره كار ندارن دانشگارو بگيرن ازشون؟
نميشه بازره كار فراهم كرد تا عدالت برقرار شه ؟
هدف شما از دانشگاه رفتن چیه؟!!اینکه یه مدرک بگیرین و قابش کنین و نصبش کنین به دیوار اتاقتون؟!!!
خوب مطمئناً هدف هرکی که به دانشگاه میره اینه که درآینده واسه خودش شغلی دست و پا کنه!
وقتی خودتونم میدونید در رشته ی خاصی آینده ی شغلی نخواهید داشت،چرا برای تحصیل اون رشته رو انتخاب میکنین؟!!
من نمیگم تو این رشته ها هیچ آینده ی شغلی واسه دخترا وجود نداره،من میگم درصد کمی از بازار کار مربوط به این رشته ها به خانوما مربوط میشه!
پس باید به همین نسبت در این رشته ها پذیرش دانشجوی دختر داشته باشیم که در آینده مشکلات مربوطه ایجاد نشه!

به نقل از آبجي مرضيه :
نميشه هركي زحمت كشيد بره دانشگاه شغلشم متناسب با عرضش فراهم شه واسش؟
چرا يه ور قضيرو نگاه ميكنيد؟
خوب یکی که زحمت کشیده و درس خونده،چرا باید انتخاب رشته ای انجام بده که درآینده براش مشکل بوجود بیاد!
دانشگاه که همش رشته ی برق و مکانیک نیست!!!
بعضی از رشته ها هم هستن که پذیرش دانشجوی دختر تو اونا بیشتر از آقایونه!مثل رشته های مامایی،رشته های پزشکی مربوط به زنان،بعضی از رشته های هنری،اصلاً ما یه دانشگاه مخصوص خانوما داریم به نام دانشگاه الزهرا!!!
این دلیل نیست که چون آقایون میتونن تو رشته های برق و مکانیک درس بخونن،خانوما هم باید بتونن!!!!
شما کافیه برین و از خانومایی که در این رشته ها فارغ التحصیل شدن پرس و جو کنین و ببینین که از لحاظ شغلی چه مشکلاتی دارن!

لطفاً یکم واقع بین باشین!ما نمیخواییم اینجا دعوای جنسیتی ایجاد کنیم!

من یه نظر دارم !
من فک می کنم با این کارشون که درس خوندن تو دانشگاه های خوب رو واسه دخترا مشکل کنن ، هدفی داره و اونم اینه که :

وقتی دخترا ببینن خیلی تعداد دخترایی که دانشگاه می گیره کمه ، یه اعتراض هایی رو این موضوع می کنن و اینا هم همینو می خوان تا یه بهانه داشته باشن و بگن که اگه می خواین تعداد زیاد تری قبول شن ، یه دانشگاه مخصوص خانم ها بزنین و این جوری دانشگاه ها تفکیک میشه و اونا به هدفشون می رسن ! :-? :-" :-" :-"

گفتم که!اینجا قرار نیست راجع به این فرهنگ بحث کنیم!این بحث مربوط میشه به جامعه،نه مشاوره ی تحصیلی!
هدف شما از دانشگاه رفتن چیه؟!!اینکه یه مدرک بگیرین و قابش کنین و نصبش کنین به دیوار اتاقتون؟!!!
خوب مطمئناً هدف هرکی که به دانشگاه میره اینه که درآینده واسه خودش شغلی دست و پا کنه!
وقتی خودتونم میدونید در رشته ی خاصی آینده ی شغلی نخواهید داشت،چرا برای تحصیل اون رشته رو انتخاب میکنین؟!!
من نمیگم تو این رشته ها هیچ آینده ی شغلی واسه دخترا وجود نداره،من میگم درصد کمی از بازار کار مربوط به این رشته ها به خانوما مربوط میشه!
پس باید به همین نسبت در این رشته ها پذیرش دانشجوی دختر داشته باشیم که در آینده مشکلات مربوطه ایجاد نشه!

خوب یکی که زحمت کشیده و درس خونده،چرا باید انتخاب رشته ای انجام بده که درآینده براش مشکل بوجود بیاد!
دانشگاه که همش رشته ی برق و مکانیک نیست!!!
بعضی از رشته ها هم هستن که پذیرش دانشجوی دختر تو اونا بیشتر از آقایونه!مثل رشته های مامایی،رشته های پزشکی مربوط به زنان،بعضی از رشته های هنری،اصلاً ما یه دانشگاه مخصوص خانوما داریم به نام دانشگاه الزهرا!!!
این دلیل نیست که چون آقایون میتونن تو رشته های برق و مکانیک درس بخونن،خانوما هم باید بتونن!!!!
شما کافیه برین و از خانومایی که در این رشته ها فارغ التحصیل شدن پرس و جو کنین و ببینین که از لحاظ شغلی چه مشکلاتی دارن!

لطفاً یکم واقع بین باشین!ما نمیخواییم اینجا دعوای جـنس‍‌‍یتی ایجاد کنیم!
منم حرفم اينه ميگم بازاره كارو مساوي برا زنو مرد فراهم كنن كه مدركشون نشه تابلو
چه جالب كه اصا نحوندين ببينين من چي ميگم

به نقل از آبجي مرضيه :
منم حرفم اينه ميگم بازاره كارو مساوي برا زنو مرد فراهم كنن كه مدركشون نشه تابلو
من کی گفتم باید بازار کار مساوی ایجاد کرد؟!
این کاری که شما میگی رو نمیشه کرد!!
محدودیت هایی وجود داره!

من کی گفتم باید بازار کار مساوی ایجاد کرد؟!
این کاری که شما میگی رو نمیشه کرد!!
محدودیت هایی وجود داره!
بالاخره كه چي يه جا بايد عدالت برقرار شه
نميشه هميشه محدوديتارو پذيرفت كه

طبقه چيزيم كه شما ميگي الان دارو سازي با چه دليلي سهميه بندي ميكنن به نفعه پسرا بيابونه يا صحرا من نميفهمم هيچ محدوديته كاري هم نيست ولي سهميه بندي ميكنن كله تجربي دارو شامل ميشه پس اون بدبختي كه زحمت كشيده درس خونده مدركشم قرار نيست تابلو كنن چي ميشه؟

به نقل از آبجي مرضيه :
بالاخره كه چي يه جا بايد عدالت برقرار شه
نميشه هميشه محدوديتارو پذيرفت كه
نمیشه که همه جا عدالت رو رعایت کرد!!!
مثلاً بگیم چون باید عدالت رعایت بشه،پس همه بیان تو شریف درس بخونن یا همه تو رشته ی برق درس بخونن!!!!
بعضی جاها یه سری تمایزات لازمه!

به نقل از آبجي مرضيه :
طبقه چيزيم كه شما ميگي الان دارو سازي با چه دليلي سهميه بندي ميكنن به نفعه پسرا بيابونه يا صحرا من نميفهمم هيچ محدوديته كاري هم نيست ولي سهميه بندي ميكنن كله تجربي دارو شامل ميشه پس اون بدبختي كه زحمت كشيده درس خونده مدركشم قرار نيست تابلو كنن چي ميشه؟
خواهشاً حرفای منو خوب بخونین!
اینو ببینین:
درکل من با اصل این قضیه موافقم ولی به این نحوی که اجرا میشه اعتراض دارم!
من به بعضی از سهمیه بندی ها اعتراض دارم،مثل همین داروسازی که شما میگی!
چون دلیلشو نمیدونم!

نمیشه که همه جا عدالت رو رعایت کرد!!!
مثلاً بگیم چون باید عدالت رعایت بشه،پس همه بیان تو شریف درس بخونن یا همه تو رشته ی برق درس بخونن!!!!
بعضی جاها یه سری تمایزات لازمه!
خوب شما كلا دارين تبعيضو تو يه سري جاها تعييد ميكنيد
اگه اينجوريه من نميتونم با بحث تو اين تاپيك افرادي مثه شما رو قانع كنم
تمومش ميكنم

من اینو کاملا قبول دارم که بعضی از رشته ها واسه دخترا مناسب نیست؛ واسه همینم شخصا طرف این رشته ها نمیرم.
خیلی وقتا خیلی از رشته ها وایه خیلی از آدما (نه دختر، نه پسر) مناسب نیست. حالا اگه طرف بره سراغشون خودش سختی میکشه.
پس یه دختر هم اگه انتخابش اشتباه باشه خودش لطمه میبینه. ولی مسئله اینه که باید خودش تصمیم بگیره.
دختری که رتبش میخوره، هیچ دلیلی نداره نتونه انتخاب آزادانه داشته باشه چون یه عده فکر میکنن این براش بهتره! کی میتونه به یه آدم بگه تو از حقت استفاده نکن، چون من میگم این برات بهتره؟؟؟؟!!!
همین الآنشم کلی سهمیه به نفع پسرا داریم. حالا اگه احساس میشه پسرا با وجود این امتیاز ها هم نمیتونن اون جور که میخوان موفق باشن، ربطی به دخترا نداره؛ خودشون تلاش نمیکنن.
درستش اینه که سهمیه جنسیتی نداشته باشیم. پسر و دختر با هم رقابت میکنن، اونی که تلاش بیشتری کنه برنده میشه. بعد تصمیم میگیره و عواقب تصمیمش هم به عهده خودشه.

Back
بالا