- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- سیرجان-کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- شیراز
- رشته دانشگاه
- مهندسی شیمی
پاسخ : خوابگاه و مشکلاتش
بعد مگه همه جا اندازه کمدا یکیه. فرق می کنه هر جایی با جای دیگه.یه جوری هست که بشه مانتوهاتونو آویزون کنین.دو سه طبقه هم داره که وسیله ای کتابی چیزی بذارین.
لوس ینی من تو ظرف ملامین غذا نمیخورم،کفش خاکیه پا برهنه نمیام. از فلان غذا بدم میاد تو اتاق نخورین.دستام پوسته پوسته میشه ظرف میشورم.خسته میشم لباس میشورم چیکار کنم،با قاشق ماستی خورشت نمی خورم. :/ اینا دیده شده ها. عادات غیرضروریه خونتونو بذارین کنار.اونجا میرین با حداقل ها زندگی می کنین. یکی چندصفه پیش میگفت لباس خیس میشه تو خونه میرقتم راحت لباس عوض می کردم فلان حالا خوابگاه چی میشه.اینا لوس بازیه.
توجه به تمیزیه بیش از حد فقط باعث میشه خودتون اذیت بشین.اگر خودتونم رعایت کنین ممکنه هم اتاقیاتون رعایت نکنن پس حرص لازم نیس بخورین. وسواس که دیگه هیچی!
الان من چه جوری بگم ظرفیت کمد چه قدره؟ با دست نشون بدم؟به نقل از RaaZ :منظورتون از لوس چیه
چی کار نکنیم؟
راستی بگید دیگه ظرفیت کمد لباسا چقده
بعد مگه همه جا اندازه کمدا یکیه. فرق می کنه هر جایی با جای دیگه.یه جوری هست که بشه مانتوهاتونو آویزون کنین.دو سه طبقه هم داره که وسیله ای کتابی چیزی بذارین.لوس ینی من تو ظرف ملامین غذا نمیخورم،کفش خاکیه پا برهنه نمیام. از فلان غذا بدم میاد تو اتاق نخورین.دستام پوسته پوسته میشه ظرف میشورم.خسته میشم لباس میشورم چیکار کنم،با قاشق ماستی خورشت نمی خورم. :/ اینا دیده شده ها. عادات غیرضروریه خونتونو بذارین کنار.اونجا میرین با حداقل ها زندگی می کنین. یکی چندصفه پیش میگفت لباس خیس میشه تو خونه میرقتم راحت لباس عوض می کردم فلان حالا خوابگاه چی میشه.اینا لوس بازیه.
توجه به تمیزیه بیش از حد فقط باعث میشه خودتون اذیت بشین.اگر خودتونم رعایت کنین ممکنه هم اتاقیاتون رعایت نکنن پس حرص لازم نیس بخورین. وسواس که دیگه هیچی!