خب مشخصا سیستمش 2 نوع هست یا خودت ظرف خودت می شوری یا نوبتی یکی ظرف کل اتاق می شوره
معمولا ما ایرانی ها تو کارهای گروهی هماهنگ نیسیم و همیشه یه تنبل پیدا می شه کار خراب می کنه

ترجیحا هر کی ظرف خودش بشوره ، اینطوره آزادی بیشتری هم دارین چون در نوع نوبتی یه دفعه یه کار مهمی دارین اما باید ظرف بشورید و این زدحاله یادتون باشه بلافاصله بعد وعده غذایی بشورید ظرف رو نزارید جمع شه یه حسن دیگه هم که داره راحت تر شسته می شن(البته می دونم که همه می زارن جمع شه غذا

)
اگه هم نوبتی می خواهید ظرف بشورید یه کاغذ رو یخچال بچسبونید و هر دفعه هرکی انجام داد یه تیک کنار اسمش بزنید نوبت ها قاتی نشه
کلا این کاغذ زیاد استفاده می شه (مثلا برای نظافت اتاق یا اگه خوابگاهتون خدا نکرده مثل ماله ما بی امکانات باشه واسه آب پر کردن بطری ها)خب چیزهای ضروری :
لباس به مقدار زیاد ، بشقاب ، قاشق و چنگال و کارد ،لیوان شیشه ای ترجیحا ، یه قابلمه کوچیک ، تابه (ماهیتابه) تفلون چون شستن خیلی آسون تره خیلی

، ناخن گیر ، نخ سوزن ،لیف،رو تختی و رو بالشتی، بالشت و پتو (تشک رو اگه خوابگاه نداد از همون شهر بخرین اگه هم با اتوبوس جابه جا نمی شید و خانواده شما رو می برن از خونه ببرید چون اون پنبه ایی که از خونه می برید یه چیز دیگه هست) ، یه خودکار و یه دفتر ، مقداری پیش نویس ، جا نماز ، قیچی یه مقدار کمی از ادویه(واسه روز های اول بعد باید بخرید واس آشپزی اتاق

) اسپری،سرباز کن(واسه کنسرو و قوطی رب)،چسب ، دستگیره ، مسواک و خمیر دندون ، قرص بروفن و ادالت کلد ، چسب نواری ، چتر (البته واسه من کم کاربرد داشت) ،هندزفری ، اگه آهنگ هم گوش نمی دید تو موبایل بریزید از حرف های هم اتاقی ها جالب تره موسیقی بی کلام هم خواستین بهتون معرفی می کنم

، کاغذ A4 ، حوله ، حوله کوچیک واسه دست و صورت ، گوش پاک کن
چیز های غیر ضروری :
یه سری مواد غذایی فریز شده واسه روز مبادا یا غیر فریز واسه روز های اول ، رنده ، اتو ، اتو مو ، فلاکس ، سشوار که البته اگه شما سشوار یا اتو ببرید همه استفاده خواهند کرد و این باعث می شه همه باهاتون رفیق شن دیگه با خودتونه می تونید نبرید و از وسایل دیگران استقاده کنید ، مرطوب کننده دست ، نبات ، یه حافظ هم خواستین ببرین دلتون گرفت حافظ بخونید خوبه

یه سری چیز ها هست باید اونجا بخرید:
پودر واسه لباس شستن ، شامپو ، صابون ، تیغ (البته همه این ها رو می شه از خونه برد دیگه بستگی به خودتون داره بخواید بار سنگین شه یا نه من که همش از خونه بردم

) جالباسی و روزنامه باطله واسه اینکه تو کمد هاتون می چسبونید وسایلتون بشه تو کمد گذاشت به عنوان سفره هم پرکاربرده ، تشت واسه شستن لباس ها ، کلید واسه کمد ها
یه چیز هایی هم واسه اتاق باید همون روز های اول بخرید
جاکفشی ، جارو دستی ، روغن و مایع ظرف شویی و کبریت
دیگه چیزی یادم نیست اگه یادم اومد ویرایش می کنم

شاید چیز هایی که از نظر من ضروریه واسه خیلی ها نباشه با خودتونه تصمیم گیری