حدودش که چرا. مسلما از دو سه روز بعد از اومدن نتایج شروع میشه و تا شروع ترم تحصیلی اون دانشگاه میتونه باشه. امیرکبیر معمولا چهارشنبه ی قبل از هفته ی شروع ترم ثبت نام دانشگاه و خوابگاه داره و از همون روز هم میشه تو خوابگاه ساکن شد.به نقل از zeinabt :یعنی حتی نمیشه گفت از 15 تا 25 مثلا باید این کار ها روانجام داد واینا؟؟؟فقط یه حدود
علوم پزشکی ساری اساتید خیلی خوبی دارهبه نقل از P_R :به نظرتون دانشگاه های شمال طوره؟ مازندارن و اینا؟ کسی نیس که اونورا بخونه؟؟ من 711 منطقه 1![]()
![]()
به نظرتون کجاها بزنم؟ پزشکی
به نقل از ارنواز :بچه ها؛ دانشگاه تهران، واسه واگذاری خوابگاه هیچ محدودیتی نداره احیانا؟!![]()
مثلا ممکنه یه روز که میخوای دوستات رو دعوت کنی خونه نذاره یا اگه به سر و صدا موقع درس خوندن حساسه ممکنه به اون اعتراض کنه. بقیه مشکلات بستگی به شخصیت آدم داره نه رشته و میزان درس خوندنش.مثلا به اندازه ی تو به نطافت خونه و جمع و جور کردن وسیله ها اهمیت میده یا نه.به نقل از آزاد... :بچه ها ادم با یه پزشکی هم خونه ای بشه چه درد سر هایی رو ب دنبال داره؟؟
#پزشکی فوق خر خون
یعنی اینه فقط تا یه رتبه ی خاص خوابگاه بدن و اینا..به نقل از !..Per$iaNboY..! :منظورت از محدودیت چیه؟
به نقل از ارنواز :یعنی اینه فقط تا یه رتبه ی خاص خوابگاه بدن و اینا..
ینی به بومیا خوابگاه نمیدن؟؟به نقل از !..Per$iaNboY..! :من نشنیدم دانشگاه تهران محدودیت داشته باشه، حداقل پردیس تهرانش!
قبول بشی و بومی حساب نشی، یعنی کرج و اینجور شهرا نباشی خوابگاه میدن...
چرا بابا...به شما که میدنبه نقل از باریـُم :ینی به بومیا خوابگاه نمیدن؟؟
به نقل از باریـُم :ینی به بومیا خوابگاه نمیدن؟؟
به نقل از مهســـــــــــــا :چرا بابا...به شما که میدن
فقط استان تهرانیها و البرزیها مشکل دارن اولش. بعد از گذشتن چند هفته از اول ترم به اونا هم میدن
نه بابا...بچههای قم همهشون بدون دروغ خوابگاه دارن!باور کن!! من ۴-۵ تا دوست قمی دارم هیچ دروغی هم نگفتنبه نقل از !..Per$iaNboY..! :قانونا نباید بدن، ولی حتی همون هفته های اول هم میتونی بگیری... ولی باید دروغ بگی، و واسه دروغت مدرک داشته باشی...![]()
به نقل از مهســـــــــــــا :نه بابا...بچههای قم همهشون بدون دروغ خوابگاه دارن!باور کن!! من ۴-۵ تا دوست قمی دارم هیچ دروغی هم نگفتناز ترم اول هم خوابگاه دارن. مگه الکیه هرروز پاشن برن تا قم و برگردن آخه؟!
نه بابا! فقط کرجیها و استان تهرانیها اینطورین. نه قمیها و اراکیها و ...به نقل از !..Per$iaNboY..! :خب از ترم اول یعنی همون چند هفته ای که خودت گفتی، بعد دیگه نمیتونن هم اتاقیشون رو خودشون معلوم کنن و اینا... باید صبر کنن اتاق خالی بمونه هرجا شد برن!
واسه پسرا خیلی فرق داره، چون چندین ساختمون توو سطح شهر جو و ورودی هایی که توشون هستن و امکانات و تمیزیشون فرق داره
به نقل از !..Per$iaNboY..! :خب از ترم اول یعنی همون چند هفته ای که خودت گفتی، بعد دیگه نمیتونن هم اتاقیشون رو خودشون معلوم کنن و اینا... باید صبر کنن اتاق خالی بمونه هرجا شد برن!
واسه پسرا خیلی فرق داره، چون چندین ساختمون توو سطح شهر جو و ورودی هایی که توشون هستن و امکانات و تمیزیشون فرق داره
آره کرجیا خیلی مشکل دارنبه نقل از فهـــیمه :قمیها اینطوری نیستن فک کنما! اونام مث ما اتاق میگیرن! کرج و پاکدشت و اسلامشهر اینا مشکل دارن اولاش!![]()
به نقل از مهســـــــــــــا :نه بابا! فقط کرجیها و استان تهرانیها اینطورین. نه قمیها و راکیها و ...
کرجیها نمیتونن خودشون اتاقشونو معلوم کنن هرجا جا باشه بهشون میدن. ولی بقیهی بومیها هیچ فرقی با بقیه ندارن.
ببین پویا! دخترا که هیچی که کلا مشکلی ندارن سر خوابگاه. من همکلاسی قمیمون رو که پسره هم میدونم که خودش هماتاقیاشو تعیین میکنه یعنی مشکل خوابگاه نداره پس!
اینی که میگی فقط واسه استان تهران و البرزه...