Diyar
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- shahid beheshti
- شهر
- بجنورد
من خودم خوب بابام هیئت علمیه در جریان حقوق هاشون هستم که بیشتر ازین مقداره و حجم کارشون هم کمترهاولاً حقوق يه استاد هيئت علمي به طور ميانگين ٥ مليون در ماهه

یک دانشگاه دولتی معمولی سطح پایین مثل جهاد و این ها ماهیانه 8 تومن پایه حقوق کسیه که صرفا هیئت علمیه و واحدی برنداشته و اگه تدریس هم بکنن حقوقشون بالاتر میره.
و اینکه به ازای هر مقاله ای که بنویسن بهشون مقدار قابل توجهی پول میدن.
و خوب اینجوری باشه باید به معلم ها هم سهمیه بدن!بخوایم مقایسه کنیم اتفاقا هیئت علمی از همشون بدتره.
و اینکه حداقل جوری که خود بنیاد شهید گفته کسایی که با سهمیه قبول میشن جزو اون 100 نفر نوشته شده تو دفترچه نیستن و جدا از بقیه کلاس هستن.
واقعا هر جور هم حساب کنی همه سهمیه ها یک مشکلی دارن و امتیازهای دیگه ای به افرادی که شامل سهمیه هستن الان داده بشه خیلی بهتره که علمی هم نباشه!
واقعا خوب یاد آوری کردید کنکور پارسال از بین رتبه های کشوری زیر 1000 حدود 720 نفر پسر بودن و 280 نفر دختر و ازونجایی که پذیرش 50 50 بود از بچه های مدرسه ما با 400 پزشکی مشهد رو نیاوردن و دخترهایی بودن که با رتبه 700 پزشکی مشهد رو آوردن!دقیقا علت اینکه پذیرش دانشگاه رو با توجه به فراوانی قبول شده ها نمیسنجن خیلی مسخرست!چرا كسي از سهميه ي جنسيت حرف نمي زنه
آخرین ویرایش: