• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت

همه چیز درباره روزه و روزه داران

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع LOLLIPOP
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : همه چیز درباره روزه و روزه داران

به نقل از آیدا ツ :
چون پرده چشم بیشتر افراد نزدیک‌بین با شماره عینک 6 به بالا نازکه بنابراین اگه روزه بگیرن باعث کاهش حجم زجاجیه، جمع‌شدگی و کشش پرده چشم میشه. حالا همین روزه داشتن باعث میشه که تغذیه عصب بینایی خوب انجام نشه و به چشم افراد فشار وارد بشه.

دوستای گلم ؛) عزیزانم ؛) الکی جوّ ندین خواهشاً. ؛)
دوستانی که نزدیک بینن ، دوربینن ؛ آستیگماتن و خلاصه بیماری چشمی دارن و میخوان بدونن باید روزه بگیرن یا ن، لطفاً/خواهشاً این رو بخونن و اگه جزو اون دسته ای هستن که گفته نباید روزه بگیرن خب روزه نگیرن. :-" ولی درکل با پزشکتون مشورت کنین تا مطمئن شین. ؛) این که بیایم یه نسخه ی کلی بدیم که آقا اونایی که شماره چشمشون بالای 6 هست نباید روزه بگیرن درست نیست. :)


+ مهرنازجان آفرین به شما که قانع نشدی و روزه‎تو گرفتی. (:
 
پاسخ : همه چیز درباره روزه و روزه داران

به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
دوستای گلم ؛) عزیزانم ؛) الکی جوّ ندین خواهشاً. ؛)
دوستانی که نزدیک بینن ، دوربینن ؛ آستیگماتن و خلاصه بیماری چشمی دارن و میخوان بدونن باید روزه بگیرن یا ن، لطفاً/خواهشاً این رو بخونن و اگه جزو اون دسته ای هستن که گفته نباید روزه بگیرن خب روزه نگیرن. :-" ولی درکل با پزشکتون مشورت کنین تا مطمئن شین. ؛) این که بیایم یه نسخه ی کلی بدیم که آقا اونایی که شماره چشمشون بالای 6 هست نباید روزه بگیرن درست نیست. :)


+ مهرنازجان آفرین به شما که قانع نشدی و روزتو گرفتی. (:
البته من باید بگم اون پست رو با توجه به یه منبع معتبر دادم و نظر شخصی خودم نیست...
 
پاسخ: چکیده

به نقل از khanoomi :

من یه جا خوندم نوشته بود بهتره با چای و خرما افطار کنیم و بعد نیم ساعت غذا بخوریم.

از سالاد و سبزی هم زیاد استفاده کنیم برا افطار

تو همین مجله هم نوشته بود که بهتره یه شب در میون از غذاهای گوشتی استفاده کنیم.


غذاهای سرخ شده وچرب غذاهایی که مقدار زیادی شکر دارند مانند:زولبیاو بامیه استفاده نکنیم

چایی زیاد نخوریم مخصوصا سحر "چون چایی باعث می شه میزان ادرارزیاد بشه وبدنبال اون موادمعدنی بدن طی روز از بدن دفع بشه."

به نقل از پری ناز :
معمولا همه موقع سحری و افطار چای میخورن ولی برای سحر کار اشتباهیه چون چای مدوره و باعث از دست رفتن آب بدن و تشنگی میشه.

به نقل از MissMarvelous :
علاوه بر غذاهای شور، غذاهای تند و غذاهایی که ادویه زیاد دارن هم باعث تشنگی میشه :دی

به نقل از ماهِ ـشاد :
به هیچ وجه وعده سحری را حذف نکنین. نخوردن سحری باعث سردرد، دردهای عضلانی و بوی بد دهان میشه.باید سحری را مانند صبحانه کامل یا یک ناهار سبک میل کنند.
- پرخوری در هنگام سحر نه تنها از احساس گرسنگی در ساعاتای پایانی روز جلوگیری نمی‌کند بلکه تو ساعات ابتدایی بعد از سحر فشار زیادی را به معده و دستگاه گوارش میاره که موجب سوءهاضمه، درد و نفخ معده می‌شه.
- در وعده سحری از خوردن غذاهای خشک و غذاهای پرادویه استفاده نکنین، چون باعث عطش زیاد و ترش کردن در طول روز میشه. مصرف سس مایونز، خامه، سوسیس و کالباس نیز در سحری و افطار هم توصیه نمیشه.
- نوجوانان باید در وعده سحری به مقدار کافی غذا بخورن و از آب میوه‌های تازه مث هویج و گوجه‌فرنگی تو فاصله بین افطار و سحر به میزان زیادی استفاد کنند. آب سبزی‌ها و میوه‌ها به تدریج در معده و روده جذب می‌شود و در این صورت دیرتر احساس تشنگی می‌کنین.
- بهتر است کشمش و خرما جایگزین زولبیا و بامیه شود.
- مصرف زیاد آب وقت افطار سبب اختلال در هضم مواد غذایی می‌شود.
- معده خالی در هنگام افطار تحمل غذای سنگین را نداره بنابراین از پرخوری در هنگام افطار جلوگیری کنین.
- بهتر است به جای مصرف غذاهای چرب و سرخ شده از غذاهای آب پز و بخارپز استفاده کنین.
- شایع‌ترین مشکل گوارشی در روزه‌داران ابتلا به یبوست است که با رژیم غذایی مناسب و مصرف آب به میزان کافی بین وعده‌ افطار و سحر و مصرف میوه و سبزی تازه نظیر آلو، انجیر، برگه هلو، زردآلو و قیسی میشه از این مشکل جلوگیری کرد. مصرف خورشت‌های ملین مانند خورشت آلو و دیگر خورشت‌های سبزی دار نیز مفید است.
- به منظور پیشگیری از سوزش سر دل از دراز کشیدن بعد از افطار پرهیز کنین.
- توصیه می‌شود روزه‌داران از مصرف تنقلات در فاصله افطار تا سحر پرهیز کنند. این قبیل مواد دیرهضم هستند و سبب می‌شوند که به هنگام سحر به دلیل پر شدن معده میل به غذا کاهش پیدا کند.

به نقل از شوکوهــ :
زولبیا و بامیه ـم کلا توصیه نمی شه . گذشته از روغن و کره ای که درش استفاده می کنن و بهش تقریبا نظارت واعتماد خاصی نیست،
( که می تونه باعث مسمومیت های غذایی هم بشه ) باعث ترشح انسولین در خون می شه و بعد هم به سرعت افت می کنه قند خون ،
و با ایجاد سیری کاذب باعث نخوردن غذاهای دیگه می شه و بعد از افت قند خونم که در طول روز احساس گرسنگی می کنیم .

یک چیز دیگه ام که یادم اومد اینیه که در ماه رمضون با مصرف کمتر غذا در طول روز بدن از ذخایر غذایی خودش استفاده می کنه
و سوخت و ساز بیشتر می شه و خون اسیدی تر از حالت عادی می شه ، پس در این مدت خوردن شیر مفیده(هر چه شیرتازه تر ،
خاصیت اسیدی کمتر ) . و میوه هایی که حالت اسیدی چندانی ندارن استفاده کنیم . و کلا هر ماده قلیایی (خوردنی البته ;D ) .

به نقل از !SaDeGh! :
سحر : برای اینکه کمتر تشنمون بشه باید همراه غذا از سیبزیجات و بعد از غذا از میوه جات استفاده کنیم (کلا چیزایی که دارای سلولزن ) و بعد از اینکه غذا تمم شد به مقدار مورد نیاز و همون قد که تشنه ایم اب بخوریم ، زیاد تر خوردنش تاثیری نداره چون به سرعت دفع میشه !
افطار : اول با اب گرم و خرما ( که تو دین هم ذکر شده ) روزه رو می شکنیم و بعدش مقدار کمی غذا می خوریم( عین همون نون و پنیر که دوستان گفتن ) و تشنگیمون رو رفع می کنیم ، بعد از 2 ساعت یه غذای کامل می خوریم تا کاملا انرژی بعدا تامین شده باشه !

به نقل از شوکوهــ :
یه دکتره می گف هر چیَم آب بخورین از شب تا 7و هشت ِ صبح از بین می ره . پَ برین سراغ میوه هایی که آبشون دیر از بین میره . عینَهو خیار

به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
دوستانی که نزدیک بینن ، دوربینن ؛ آستیگماتن و خلاصه بیماری چشمی دارن و میخوان بدونن باید روزه بگیرن یا ن، لطفاً/خواهشاً این رو بخونن و اگه جزو اون دسته ای هستن که گفته نباید روزه بگیرن خب روزه نگیرن. :-" ولی درکل با پزشکتون مشورت کنین تا مطمئن شین. ؛) این که بیایم یه نسخه ی کلی بدیم که آقا اونایی که شماره چشمشون بالای 6 هست نباید روزه بگیرن درست نیست. :)

به نقل از MeLi :
خب من اطلاعاتمو میگم!:

*برای سحر خوردن یه لیوان آب و آبلیمو خیلی موثره که تو طول روز تشنتون نشه!

*خوردن 8 تا 12 لیوان آب از افطار تا سحر به تشنه نشدن در طول روز کمک میکنه!

*روزتونو با آب سرد باز نکنید چون باعث میشه دلدرد بشید! ترجیحا با یک لیوان آب گرم(ولرم) و یا یک چای داغ یا یک خرما باز کنید!

*خوردن هندوانه در سحر به تشنه نشدن در طول روز کمک میکنه!
 
Back
بالا