• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوء استفاده جـنس‍‌‍ی (نظرسنجی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اگر شما مورد سوء استفاده جنسی قابل اختفا (توضیح داخل متن تاپیک) قرار گیرید، خانواده خود را مطلع می س

• رای‌دهندگان
    198

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
اگر شما مورد سوء استفاده جـنس‍‌‍ی (سوء استفاده می تواند شامل: لمس نقاط حساس به صورت عمدی، لمس به قصد لذت، یا حتی س کـ س بدون رضایت خود شما) قرار گیرید (به نحوی که اگر خود شما حرفی به خانواده نزنید هیچکس مطلع نخواهد شد) خانواده و مراجع قانونی را در جریان می گذارید؟

لطفا فقط در نظرسنجی شرکت کنید، در صورتی که رای خود را در پست ذکر کنید پست شما حذف می شود

(نکته: در مورد افشای اطلاعات، شما میتونید درخواست بدید که نامتون در رسانه ها پخش نشه و دادگاه غیرعلنی باشه، اما در کل شما این فرض رو در نظر بگیرید که در صورت اطلاع رسانی، احتمال افشای هویتتون از طریق ارتباطات خانوادگی و... هست

پاسخ : سوء استفاده جـنس‍‌‍ی (نظرسنجی)

به نقل از GCD :
اگر شما مورد سوء استفاده جـنس‍‌‍ی (سوء استفاده می تواند شامل: لمس نقاط حساس به صورت عمدی، لمس به قصد لذت، یا حتی سکـس بدون رضایت خود شما) قرار گیرید (به نحوی که اگر خود شما حرفی به خانواده نزنید هیچکس مطلع نخواهد شد) خانواده و مراجع قانونی را در جریان می گذارید؟

لطفا فقط در نظرسنجی شرکت کنید، در صورتی که رای خود را در پست ذکر کنید پست شما حذف می شود
این مسائلی که گفتین ممکنه برا پسرا هم پیش بیاد مگه؟ :-"

آخه این تاپیکه زدین؟؟؟؟؟

دوتــا گزینه دختر هستم بله داریم

درست شد

الان دختر هستم خیر کو؟ اون آخری که یه رای داره و دختر هستم بله هست، احتمالا اشتباه شده. اون کسی هم که رای داده منظورش گزینه دوم بوده.

تاپیکش هیچ بعد مثبتی نداره به خدا!!!

قصدتون از زدن تاپیک چی بوده؟ :-"

به نقل از SAEED.A :
الان دختر هستم خیر کو؟ اون آخری که یه رای داره و دختر هستم بله هست، احتمالا اشتباه شده. اون کسی هم که رای داده منظورش گزینه دوم بوده.
نه خوشبختانه قبل از این که رای بگیره درستش کردم (وقتی شما پست رو تایپ می کردی) بخاطر وجود رای های دیگه هم نمیتونستم صفر کنم

به نقل از meli :
تاپیکش هیچ بعد مثبتی نداره به خدا!!!

قصدتون از زدن تاپیک چی بوده؟ :-"
یک نظرسنجیه! بعد مثبتش آماریه که به دست میاد

اون زمانی که داشتم پست رو تایپ میکردم گزینه همون اشتباه بود و یکی هم بهش رای داده بود. یه رای رو یادت باشه آخرش! ;D

×با عرض پوزش، قسمت ذکر گزینه شما حذف شد×
درضمن یه سوال :
درصورت شکایت، هویت من حتما فاش میشه یا امکانش هست بدون اینکه هویتم فاش بشه شکایت کنم؟

اینجوری نیست که هویت رو توی روزنامه و اینها بزنن، اما مثلا خانواده و یه سری افراد ممکنه بفهمن (از طریق ارتباطات)
اگه حالت ایده آل رو فرض کنیم، دادگاه و پلیس اطلاعات رو لو نمیدن

Back
بالا