• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آشپزی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع LOLLIPOP
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آشپزی

سوسیس بندری :دی

سیب زمینی رو خلال میکنیم
پیاز رو هم خلال میکنیم
سوسیس رو نگین نگین میکنیم :دی بعد یه کم این نگیناش کوچیک نباشن
بعد آخر سر رب گوجه رو + فلفل تند + نمک + زردچوبه + یه کمی گودر دارچین + یه ادویه ی خاص بندری(که نمیدونم چیه :دی) اضافه میکنیم.
بعد با نون میخوریم :دی

امشب خوردما ولی نشد بعکسم، بعد از اونیکه خوردمو تموم شد یادم افتاد باید عکس بگیرم :دی

من عکس نمی گدرم چون حوصلم نمیذاره
لازانیا
مواد
یه بسته لازانیا!!!(نکته مهم)
200گرم گوشت چرخ کرده
یه پیاز متوسط
4-5تا قارچ متوسط
سس بشامل
2تا پنیرپیتزا شیراوران
رب نمک فلفل به میزان لازم
تو قابلمه دو سومشواب می ذاریم ت.ش نمک و روغن واسه طعم دار و نرم شدن لازانیا میریزیم جوش اومد 12 تا برگه لازانیا میریزیم تا نرم و اماده شه اماده شد ابکش می کنیم و رو پارچه تمیز پهن می کنیم تا یکم ابش گرفته شه.
به طور موازی پیاز داغ رو درست میکنیم و گوشت رو اضافه می کنیم و سرخ شد رب و نمک و فلفل و ادویه هایی که دوست داریم(دارچین و زنجبیل و ...)اضافه می کنیم
قارچا رو هم برش می زنیم
کف ظرف سس بشامل می ریزیم و برگه های لازانیا رو می داریم روش گوشت رو پهن می کنیم و قارچ رو میریزیم که رو گوشتو بپوشونه
لایه ها رو به همین ترتیب می داریم تا لایه اخر(بین لایه ها سس می ریزیم)روی لایه اخر پنیر پیتزا رو میریزیم(با شیراوران توپه توپ میشه)روی پنیرا ادویه لازانیارو میریزیم
میداریم تو فر(با شعله زیری)پنیرا که اب شد روی فر رو روشن می کنیم تا پنیر برشته شه

من اشپزی و دستورام رد خور نداره یه مدت هرچی می خواستم بریم فست فود می گفتن مادیگه با دست پختت اونجاها نمیریم

کوکوی رشته فرنگی ;D
این غذا ی من دراوردیه.تست شده خوشمزس!

ممواد مورد نیاز:رشته فرنگی هایی که باهاش سوپ درست میکنن،موادی که لای لازانیا میشه گذاشت،پیاز روغن و نمک و چیزای ساده ای که باش آشپزی میکنن!

رشته فرنگی ها رو میریزیم تو آب جوش تا وقتی که نرم شه(مثل ماکارونی)بعد در میاریم و آبکش میکنیم.به شکل موازی مواد رو هم میذاریم برای پختن.اول پیاز داغ درست میکنیم بعد گوشت و بقیه ی مخلفات رو اضافه میکنیم(گوشت رو اول باید کامل بپزید بعد رب اضافه کنید ;D )
حالا رشته فرنگی ها رو آبکش کردیم و مواد گوشتیمون هم آمادست.
به رشته فرنگی ها تخم مرغ میزنیم.به یه قدری که بتونه خودش رو بگیره.نمک و فلفل و ایناهم میزنیم
میرسیم به مرحله ی دو:
توی مایتابه(ترجیهن از این قابلمه دو طرفه ها که درشو.ن بسته میشه و میشه برعکسشون کرد)ماده ی رشته فرنگی دارمون رو میریزیم و صبر میکنیم یه کم خودش رو بگیره .وقتی یه کم سفت شد برای لایه ی بعدی ماده ی گوشتی رو میریزیم.و روش به عنوان لایه ی سوم دوباره ماده ی ی رشته فرنگی دار!
وقتی یک طفش خوب پخت کل کوکو رو برعکس میکنیم تا لایه ی رشته فرنگی که بالا قرار داشت هم بره زیر و بپزه.

آمادست /m\

کشک بادمجون ;))
امروز تو مدرسه یاد گرفتم عکس هاهم همون جا گرفته شد
بابت کیفیتش عذر میخوام :-[

اساس غذا با بادمجون,کشک و قیمه درست میشه.میتونید بسته یه ضایقه خودتون بهش سیر هم اضافه کنید و برای تزیین از زعفران و نعنا داغ استفاده کنین.
اول بادمجون هایی رو که قطعه قطعه کردین به مدت یک ساعت توی آب نمک رقیق میذارین تا اگرتلخ باشه,مزه اش بهتر بشه.بعد سرخشون میکنید و کمی منتظر میمونید تا کاملا بدون روغن بشه.در مرحله بعد داخل قطعه های بادمجون کمی قیمه که از قبل سرخ شده میذارین و به صورت رولتی میپیچیدش.بعد از اینکه همه ی بادمجون ها رو به این شکل درست کردین و داخل ظرف چیدیدروشون کشک رقیق(ترجیحا داغ)روی اونا میریزید و بعد با قیمه,نعنا و زعفران تزیینش میکنید.میتونید با رب انار میل کنید که اگر احیاناغذاتون چرب بود در هضمش بهتون کمک کنه.
اینم عکسش: http://s2.picofile.com/file/7258791177/DSC07245.jpg
http://s2.picofile.com/file/7258808595/DSC07251.jpg
البته میتونید به روش های دیگه هم درستش کنید,بادمجون هارو له کنید و مواد رو باهاش مخلوط کنید
http://s1.picofile.com/file/7258817197/DSC07264.jpg

نوش جان :)

پ.ن :از اولین جمله من با خودم درگیرم که بگم بادمجون یا بادمجان؟ :-/

پسراهم بلدنا
اینوخودم درس کردم اسمش نمیدونم دقیقاچیه ولی فک کنم پوره باشه.اول سیب زمینی رومیپزین.بعدش که پخت میکوبین وکامل لهش میکنین.بعدتو1ماهیتابه یکم پیازداغ درس میکنیم.بعدسیب زمینیایی که قبلاله کرده بودیم میریزیم توماهیتابه ویکم بهش نعنااضافه میونیم ومیذاریم یکم سرخ شه.بعدم میخوریمش

اینم هس:دلمه بادمجون
موادش مثل بقیه دلمه هاس
گوشت چرخ کرده
برنج
لپه
و...
البته بسته به محل زندگیتون موادش میتونه فرق کنه
خب بادمجون دلمه ای روکه ازقبل توشوخالی کردیم ورمیداریم
توجه کنیدمواددرون خودبادمجون به جزقسمت های زائدروهم میتونین باهمون لپه وایناقاطی کنین
1توضیحم براآماده کردن بادمجون بدم
اول اینکه خام باشه.سربادمجون دلمه رو(قسمت کلاهش وتا3سانت پایین ترش)خیلی آروم وبادقت میبریم(بعدالازمش داریم)
داخل بادمجون روبا1قاشق کوچیک خالی میکنیم جوری که ضخامت دیوارش حداقل3سانت باشه تاموقع پختن سوراخ نشه.خب موادی روکه قبلاگفتیم روبارب خوب میپزیم.بعدکه پخت میریزیم توبادمجون وسربادمجون رومیذاریم روش و1خلال دندون رو(ترجیحااستفاده نشده:d)ازسربادمجون واردخودش میکنیم که موقع پختن ثرش جدانشه.بعدش میذاریم توآب وروغن ورب ونمک بپزه بعدم میخوریمش:d
به دلیل عدم وجودعکس برای تصورازدرک3بعدی خوداستفاده کنید:d

پیتزای ماکارونی تقریبا ;D با سبزیجات ;D

مواد لازم: ;;)
ماکارونی فرمی= 250 گرم
پیاز خرد شده= 1کوچیکش ;D
فلفل دلمه خرد شده=نصفش
گوجه فرنگی خرد شده= 2. 3 تا
هویج خرد شده=1کوچیکش ;D
قارچ خرد شده و سرخ شده= نصف پیمانه
تخم مرغ= 2 عدد
شیر =نصف لیوان
پنیر پیتزا
نمک و فلفل و اینا ;D

طرز تهیه: ;;)
اول تابه را داغ میکنیم و کمی روغن میریزیم و پیازو تفتش میدیم در حد سبک شدن حالا فلفل دلمه و هویج را اضافه میکنیم و تفت میدیم وقتی مواد کمی تفت داده شدن گوجه فرنگی را اضافه میکنیم نمک و فلفلم میریزیم. قارچم به مواد اضافه می کنیم ماکارونی رو آبکش میکنیم و داخل مواد میریزیم و هم میزنیم حالا مواد رو داخل یه کاسه گود میریزیم. تخم مرغ و شیر رو حسابی مخلوط میکنیم و هم میزنیم و به مواد داخل کاسه اضافه میکنیم. یه ظرف پیرکس رو چرب میکنیم و مواد رو داخل ظرف میریزیم و روش پنیر رنده شده میریزیم ;;)
بعدش میذاریمش تو فر با دمای 175 درجه ی سانتیگراد نیم ساعت تا بپزه ;;)

عکسش ;D :-"

یه جور پیتزاس فک کنم.

خوب. مواد لازم:

1.گوشت مرغ
2.نون تست (با نون بربری م میشه اگه دندوناتون اهمیت نداره براتون)
3.پنیر ورقه ای
4. نمک و فلفل و اینا.
5.یه چیز طعم دهنده خیارشور یا گوجه یا فلفل دلمه ای کلا" هرچی.

طرز تهیه:
1.اول مرغ را بپزید (معمولا" مرغای شام شب قبل استفاده میشه)
2.مرغُ روی نون بگذارید.
3.خیارشور یا هرجی دوس دارین هم قاتیش کنید.
4.پنیر ورقه ای رو رویش بگذارید.
5.بذارین تو ماکروفر.
6.اگه دوس داشتین میتونین با سس بخوریند.

عکسش:
از بالا:
mexwohkaul56ylygih.jpg

زاویه:
jw77rr73880sz2qsltgo.jpg

خوشمزس ;;)

حالا من: B-)

اين غذا از دو بخش سس و بدنه ي اصلي تشكيل شده!سس رو مي تونين رو هر غذايي بريزين و لذت ببرين ;D

سس:لختي سس مايونز رو رقيق كرده و به آن پودر آويشن و هويج رنده شده اضافه مي فرماييد!

بدنه ي اصليم كه : :-"

42907317658292140333.jpg

1-کمی ادویه؛ اعم از فلفل٬ اینا!
2- یک عدد سوسیس
3-سس کچاپ
4- نون باگت
سوسیس رو روسیخ میکشین(درسته!)؛ بعد میذارینش روی شعله ی مستقیم اجاق گاز و هی اینور٬ اونورش میکنین؛
حاضر که شد و قهوه ای٬ اینا؛ مستقیم ببرینش توی مخلوط سس کچاپ٬ ادویه ها!
بعد بذارینش تو نون باگت و میل کنین!
اصنم شبیه هات داگ نیست :-"

من دوباره اومــــــــــــــــدم B-) ;D

این کیکیه که برای تولد بهترین دوستم(PeGaH.) درست کرده بودم :-*
واقعا خوشمزست...بی نظیره >:D<
کیکش شکلاتیه و لاش موز و گردو و یک کٍرٍم خوشمزه داره !
درست کردنش کاری نداره,
فقط تزیین کیکش خلاقانست که ساخته ی ذهن خودمه ;;)
برا همین اگه کسی دستورشو خواست اطلاع بده تا توضیح بدم :)

79740162924107130838.jpg

لینکش!

25943205281866329992.jpg

اینم لینکش!

چطور بود؟! ;)

Back
بالا