• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بررسی موسیقی پاپ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع reza-handsome
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تاپیک اختصاصی موسیقی پاپ

به نقل از reza-handsome :
بیوگرافی این دوتا مهم بود همه باید با اینارو بشناسن
در ضمن وقتی کسی نمیاد بحث کنه من چیکار می تونم بکنم :-"
بحث در مورد پاپ زیاد هست.شما که در این مورد قبلا هم مدیر بودی باید بگردی بحث جذاب پیدا کنی براش.
به نقل از تـــــــــــــــارا :
در مورد گیتار الکتریک نمی دونم جدی پرسیدی یا نه.در هر صورت من میگم
الکتریک بهش یه دستگاه افکت و یه آمپلی فایر وصله.آمپلی فایر یه سری تنظیم داره مثلا بیس و اینا که هر گروه یا خواننده با دسکاری هر کدوم ازین تنظیما در نهایت به صدای مورد نظر می رسن که میشه افکت.حالا یه سری افکتای معروف که تولید شده رو می ذارن رو دستگاه افکت که اگه ازون دستگاه استفاده کنی دیگه نیازی به دسکاری تنظیمای آمپلی فایر نداری
من اصلا در موردش اطلاعات ندارم.سوال هم که اشکال نداره؟؟
ینی اگه به آمپلی فایر وصل نباشه کار نمیکنه؟
خودش نمیتونه صدا تولید کنه؟؟؟

خب صد تا علامت سوال می ذاری آدم فک می کنه استفهام انکاریه
نه نمی ده.در واقع خیلی خییییلی کمه صداش.ببین مثلا گیتار سوراخه.صدایی که آزاد میشه می پیچه توش و اون صدای بلند تولید میشه.ولی حالا تو الکتریک میکروفون هست نقاط مختلفش و از طریق اونا صدا دریافت میشه و آمپلی فایر مثه اسپیکر صدا رو پخش می کنه

نه نمی ده.در واقع خیلی خییییلی کمه صداش.ببین مثلا گیتار سوراخه.صدایی که آزاد میشه می پیچه توش و اون صدای بلند تولید میشه.ولی حالا تو الکتریک میکروفون هست نقاط مختلفش و از طریق اونا صدا دریافت میشه و آمپلی فایر مثه اسپیکر صدا رو پخش می کنه
ببخشید عادتمه علامت سوال همیشه زیاد میذارم.
ینی مدل هایی نداره که روش بخش کننده صدا داشته باشه؟

تارا یه سوال می پرسم نخندی بهم خواهشا ;D
از هرکی می پرسم حالیش نیست
تفاوتای گیتار الکتریک و گیتار بیس رو درست حسابی بتوضیح ;D
اصلا یه مطلب درست حسابی از ساختار گیتارایی که الکتریکی باشن بذار ;D :-[

واسه چی بخندم رضا؟من خودم سر این که تفاوت اینا رو نمی دونستم اشتباهی رفتم گیتار کلاسیک!البته اشتباه خوبی بود الان راضیم
اول این که گیتار بیس سیم هاش خیلی کلفت تر از الکتریکه، خییییلی.سیمای الکتریک از کلاسیک هم نازک تره.ما سه نوع گیتار بیس داریم از نظر تعداد سیم ها که 4 سیم و 5 سیم و 6 سیم هستن.گیتار بیس 4 سیمه کوک معمولش مثله 4 تا سیم بالای گیتار کلاسیکه (سیم 3 و 4و5و6)البته یه اکتاو بم تره.معمولا هم از همین گیتار بیس 4 سیمه استفاده میشه.
از نظر پخش صدا هم دقیقا مثل الکتریک باید به آمپلی فایر وصل شه و حتی واسه اونم افکت داریم.
گیتار بیس توی همه ی سبکا استفاده میشه.منتها بعضی آهنگسازا (فک کنم بیش تر تو ایران) جای بیس رو با آکوردها روی کیبورد پر می کنن.بیس اصلا تم صداش فرق داره با الکتریک.باید بشنوی تا بفهمی فرقشو.چون از نظر ظاهری و بدنش تفاوتشون زیاد معلوم نیست.البته از سایز سیم ها و نحوه ی نواختن میشه تشخیص داد ولی صدایی که میدن خیییلی با هم فرق داره.به نظرشخصیه خودم تو آهنگایی سبک بلوز صدای بیس خیلی بلنده.فک کنم اگه اون آهنگا رو بشنوی متوجه صدای بیس بشی (تو همه آهنگا میشه تشخیص داد منتها اولش یکم سخته).آهنگ Aerials از گروه system of a down رو دانلود کن.تو اون آهنگ بعد از چند ثانیه کوتاه ویالونی که می شنوی، گیتار بیس شرو می کنه به زدن و بعدش بقیه پارتا اضافه می شن.برای الکتریکم در نظر داشته باش که الکتریک همییییییشه با پیک زده میشه.امیدوارم خوب توضیح داده باشم :-? باز اگه سوالی بود در خدمتم :)

به نقل از mamareza :
ببخشید عادتمه علامت سوال همیشه زیاد میذارم.
ینی مدل هایی نداره که روش بخش کننده صدا داشته باشه؟
تا جایی که من می دونم، نه

به نظر من موسیقی پاپ جزئی از موسیقی های ماندگاره !من که به شخص پاپ وهیپ یاپ رو خیلی دوس دارم !

پاسخ

تا اونجایی که من میدونم خیلی از سبک های امروزی از پاپ اثر گرفتن. حتی هوی متال از متن های سیاه پاپ در دهه های 60 میلادی + حالت افسردگی بلوز اثر گرفته. ولی من تنها سبکی رو که ازش بدم میاد پاپه. به ندرت آهنگای خوب توش پیدا میشه. به نظرم همشون تکرارین. چیزی که توی موسیقی راک اصلا دیده نمیشه.

• لایک
امتیازات: Dizzy

به نقل از James Hetfield :
تا اونجایی که من میدونم خیلی از سبک های امروزی از پاپ اثر گرفتن. حتی هوی متال از متن های سیاه پاپ در دهه های 60 میلادی + حالت افسردگی بلوز اثر گرفته.
نشنیده بودم همچین چیزی.متنای پاپ کجاش سیاهه؟ :-? من شنیده بودم و خونده بودم که از بلوز و راک و جز اثر گرفته.پاپ رو از کجا شنیدی؟ :-/

پاسخ

پاپ های دهه ی 50 و 60 یه جورایی بد بودن جنگ رو به تصویر می کشیدن و همونجور که میدونی یکی از عمده بحثای هوی متال ، ضد جنگ بودنه. البته خودت هم اشاره کردی که بیشترین تاثیرش از بلوز و کلاسیک راک بوده ولی یه خرده هم از پاپ تاثیر گرفته. (قدیما متن ها معنی داشتن، حتی متن های پاپ که اکثرا ضعیف ترین متون هستن. من هم منظورم همون پاپ های قدیم بود ، نه تازه به دوران رسیده هایی مثل bieber و spears و Gomez )

پاسخ : بررسی موسیقی پاپ

البته میکروفون که نیست ، یه سری آهنربا های سیم پیچی شدس که بهش میگن پیکاپ و فقط زیر سیم ها قرار میگره نه در نقاط مختلف گیتار الکتریک!
به نقل از James Hetfield :
پاپ های دهه ی 50 و 60 یه جورایی بد بودن جنگ رو به تصویر می کشیدن و همونجور که میدونی یکی از عمده بحثای هوی متال ، ضد جنگ بودنه. البته خودت هم اشاره کردی که بیشترین تاثیرش از بلوز و کلاسیک راک بوده ولی یه خرده هم از پاپ تاثیر گرفته. (قدیما متن ها معنی داشتن، حتی متن های پاپ که اکثرا ضعیف ترین متون هستن. من هم منظورم همون پاپ های قدیم بود ، نه تازه به دوران رسیده هایی مثل bieber و spears و Gomez )
پاپ ، جز و بلوز قبل از اختراع الکتریک گیتار وجود داشتن. با اختراع الکتریک گیتار تغییراتی در ساختار سبک پاپ به وجود اومد که در نهایت سبک جدیدی به نام راک رو به وجود آورد و به دنبال بوجود آمدن سبک راک تغییراتی در این سبک به وجود اومد که در نهایت سبک متال بوجود اومد. البته میگن موسیقی متال امروزی برگرفته از موسیقی عصر وایکینگ هاست که البته هیچ شباهتی به متال امروزی نداره.
در ضمن پاپ و بلوز و جز و راک و حتی متال ، هم با سازهای الکتریک قابل اجراست و هم با ساز های آکوستیک. ینی صرفا استفاده یا عدم استفاده از سازهای الکتریک معرف سبک خاصی نیست.

Back
بالا