چیزی که شما "کاملاً واضح" مینامیدش در بهترین حالت چیزیه که در محدودهی شهود مشترک اکثر انسانها قرار داره، که خب در شهود من نیست. بابت همین باید برای من تعریفش کنید تا بتونم راجع بهش صحبت کنم.
"زشت" یعنی چی؟
تا جایی که بهم اطّلاع دادن هوموساپینسم.
منتها هیچکدوم از ویژگیهایی که شما "فضائل اخلاقی" مینامید رو ندارم، و سؤال بعدی اینه که فضیلت و اخلاق چین که این ویژگیها فضائل اخلاقی محسوب میشن؟
هر سهی زور، خشونت و عصبانیت رو تعریف کنید.
متاسفانه باز به همون کارت ادامه دادی سوال راجب چیز های بنیادین .اما دلم میخاد جوابت رو بدم .
چیزی که من واضح میناممش چیزی نیست که تو فکر میکنی .به قول اون دوستمون یه سری چیزا هستن که اگر معنیشون رو نمیدونی میتونی به لغت نامه رجوع کنی و معنیش رو بفهمی ...سوال هایی که تو میپرسی سوال های بینیادینن
مادامی که حتی در مسایل بنیادین خودت رو کاملا متفاوت تر از بقیه بدونی پیشنهاد میدم اصلا با کسی صحبت نکن .شاید در بعضی چیزا گاهی اوقان نظرات فرق بکنه اما کلیت هر چیزی ریشش یکیه .
اصلا میدونی چیه من زبان فارسی صحبت میکنم اما در محدوده شهود اکثر انسان ها نیست پس زبان فارسی من با بقیه فرق میکنه. من از تو مپیرسم
تو بگو از نظرت زشت چیه پسر گلم شاید اصلا زشت من یا تو فرق میکنه من نمیدونم؟بگو تا منم با محدوده شهود تو اشنا بشم .
دوم اینکه وقتی از فضایل اخلاقی صحبت کردم چیز هایی هستن که در قران اومدن خدا اونا رو داره و موقع خلق به موجودات افریده اش اونهارو منتقل کرده (به زبان خیلی ساده دارم سعی میکنم با زبان خودت صحبت کنم ) چه بسا حتی در دین های دیگ هم بهش اشاره شده اگر این فضایل رو نداری یهو بگو هستی خودت رو انکار میکنی... پس وجود نداری ؟چیو داری تکذیب میکنی ؟چرا اینقد سعی میکنی همه چیو زیر سوال ببری ؟
ما از فلسفه حرف نمیزنیم که بخوایم وجود هر چیزی رو که قبلا قبولش کردیم انکار کنیم من کاملا درکت میکنم تو سنی هستی که دنبال چنین سوالاتی هستی و فکر میکنی افکار متفاوتی داری و قراره سوپر هیرو شی و دنیارو عوض کنی چون با بقیه فرق میکنی بعدا به حرفم میرسی که این موهبتی نیست که فقط تو داری هممون این موهبت نسیبمون شده و هممون افکار متفاوت داریم اما یک چیزی هست به نام زبان که الان زبان من و تو یکسانه و میتونیم با هم حرف بزنیم چون کلماتی که استفاده میکنیم با معنیشون (یعنی اول معنیشون رو فهمیدیم و بعد به کار میبریمش )استفاده میکنیم خوبی اینکه هم زبان هستیم همینه که مدام هر ثانیه که میگذره از طرف مقابل معنی کلمه رو نپرسیم .........
داریم راجع به خوبی و بدی گشت ارشاد حرف میزنیم یا حرف من رو میفهمی یا نمیفهمی قرار نیست حاشیه بری اگر راجع به کلیات (ما داریم راجع به گشت ارشاد حرف میزنیم سواد من رو که نمیسنجی نظر من رو میخونی )صحبت من جوابی نداری میتونی حرف نزنی .بحث کلی این هست که من میگم گشت ارشاد وجودش خوب نیست چون با زور استفاده میشه اگر حالی نمیشی باید بگم که مثلا یه دختری شالش افتاده مامور به خودش این اجازه رو میده که دستش رو بگیره و بکشه و علارغم میل باطنی طرف بذارتش تو ماشین خواهش میکنم اگر قراره چرت و پرت حرف بزنی و تک تک کلماتی که به کار بردم رو بشینی معنیش رو بپرسی جواب من رو نده .فقط به من بگو چرا اصلا با وجود گشت ارشاد موافقی اصلا من یه ادم زیر دیپلمی هستم شما مرشد من باش از جملات زیر دیپلم استفاده کن تا هم من متوجه منظورت شم هم
خودت بفهمی چی داری میگی.به من بگو زور خشونت عصابنیت از نظرت چیه ؟میشه معنی ارشاد رو بگی ؟شاید من دارم اشتباه میکنم من رو متوجه کن.چرا ما توضیح بدیم تو توضیح بده ما هم بتونیم زبان تو رو بفهمیم.