wisaic
کاربر نیمهفعال

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان شهید بهشتی کاشان
- شهر
- کاشان
پاسخ : فروغ فرخزاد - شاعر گمنام معاصر
بذارید یکم بیشتر در مورد فلسفه ی شعر های فروغ صحبت کنیم....
فروغ یه جا میگه:
آرزوی من آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است... من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی عدالتی مردان میبرند، کاملا واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی هنری و اجتماعی زنان است.
به نظرتون فروغ دنبال چه نوع آزادی هست؟! آزادی اجنماعی زنان؟ آزادی حجاب؟ ... ؟
به نظرتون آیا فروغ یه جورایی میخواد حس ناامیدی را بر خواننده ارائه کنه؟! یه چیزی شبیه صادق هدایت؟!
گمون نمیکنم همچین حرفی صحت داشته باشه.... اگه از جایی خوندید میشه بگید کحا؟!به نقل از Ħ@ɱɨƉ 96 :شنیدم فروغ فرخزاد گفته من و برادرم به نحو فجیعی کشته میشیم که همینجورم شد ... میخواستم بدون واقعا همچین حرفی زده ؟؟؟
بذارید یکم بیشتر در مورد فلسفه ی شعر های فروغ صحبت کنیم....
فروغ یه جا میگه:
آرزوی من آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است... من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی عدالتی مردان میبرند، کاملا واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی هنری و اجتماعی زنان است.
به نظرتون فروغ دنبال چه نوع آزادی هست؟! آزادی اجنماعی زنان؟ آزادی حجاب؟ ... ؟
به نظرتون آیا فروغ یه جورایی میخواد حس ناامیدی را بر خواننده ارائه کنه؟! یه چیزی شبیه صادق هدایت؟!

خلاصه همه اینا به یه طرف، شدت اثر اینکه یک زن چنین چیزی رو یه خصلت زنانه بدونه خیلی بیشتره. خلاصه ختم کلام اینکه از ماست که برماست، وقتی من و شما به عنوان یک زن در درجه اول قاطعیت در بیان و رفتار نداشته باشیم، چه توقعی از جامعه هست که به این حق احترام بذاره؟