ژانــــر پدر سیگاری: ژانر این بابا هایی که خودشون سیگار میکشن و به ما که میرسه وختی از پنج متری جبه سیگارشون رد میشیمو اینا پدرمونو در میاره و اینا و میگه سیگار خوب نیسو اینا
ژانـرِ جوگیر دسته اول : اینایی که تازه نتایج کنکور اومده ، بعد تو قسمتِ مشخصاتشون اسمِ دانشگاهشونُ وارد میکنن.
ژانـر جوگیر دسته دوم : اینایی که رفتن دبیرستان ، بعد هی میان تو حرف بزن درباره ش پست میدن ^#^
ژانر بز های چیپس خور: ژانر اینایی که از بس به سیب زمینی و مشتقاتش علاقه دارن میان اسم یوزرشونو میذارن خانوم دیب دمینی!
بعد ژانر اینایی که میبینی وقتی سس چیلی میخورن، اشکشون در میاد، عرق میریزن، صداشون میگیره، چشاشون قرمز میشه، بعد میگن وااا این که واسه من اصلا تند نیست.
ژانر بدشانس: ژانر این بدبختای بد شانسی که یه چند روزی نیومدن سمپادیا، بعد کلی ژانر جدید ساختن تو این مدت، بعد تا میان، می بینن ای دل غافل! تاپیک قفل شده! حسابی می خوره تو ذوقشون
ژانر " مسافرت ندیده " : ژانر اینایی که از سه روز قبل از مسافرت وسایلشونو آماده میکنن آخرشم مسافرت کنسل میشه (خودم )
ژانر"از گلوشون پایین نره الهی":ژانر اینایی که موقع فاینال زبان میرن اون آخر میشینن کلمه هارو از تو دیکشنری چک میکنن بعدشم میان میگن خیلی آسون بود
ژانر ضایع: ژانر این ادم ضایع ــایی که کلا یه دونه پستم تو انجمن ندادن بعد تا یه بحثی میشه میاد دیس لایک میده
برادر من ضایس که دوستت میکه دیس لایک بدی
حالا جالب اونجاس اون یارو چپ و راس در مورد فرهنگ لایک و دیس لایکم صحبت میکنه