mamareza
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان علامه حلی
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- آزاد تهران
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : اعضای قدیمی
وقتی هنوز سایت جذابیت کافی رو نداره اگه اعضای قدیمی بیان ور ببینن که باز هم خوششون نمیاد دیگه میرن و پشت سرشون رو هم نگاه نمیکنن.
اینکه من اینجا و تو این تاپیک بگم چرا سایت جذاب نیس براشون و چه کار هایی میشه کرد براش کار درستی نیس.و اصلا ممکن نیس.در واقع باید دنبال این باشین که کاربرا چه انتظاراتی دارن.
عاملشون مشترکه.عامل اینکه اعضا رفتن داشت جذابیت براشون هست.به نقل از ندا مکرم :علت رفتن اعضای قدیمی و الان هم جدید چیه؟
عاملشون مشترکه یا فرق داره دلایلشون؟
اگه چیز جداییه، ممنون می شم که کمک کنید دلایلش رو بقهمیم، شاید این جوری بهتر بتونیم جذبشون کنیم.
اما خب، این رو هم در نظر داشته باشین که تا الان کارهای زیادی انجام شده که بچه ها بمونن. همون دانشگاه سمپادیا و یا پشتیبانی کنکور که خودش قدم بزرگی بود، مطالعه ی گروهی، مسابقات مختلف و ...
به ثمر رسیدن اینا زمان می بره و نباید تو این مدت، کار دیگه ای انجام ندیم و منتظر باشیم که اینا فعلاً به نتیجه برسه بعد! به اصطلاح موازی کاری بهتره در چنین مواقعی... :)
فکر کنم وقتش باشه که واسه بچه های قدیمی هم کاری انجام بدیم. بالاخره می تونیم از تجربیات اونا هم استفاده کنیم. الان خیلی از دوستانی که رفتن، در جریان تغییرات این جا نیستن...
قبول دارین؟
وقتی هنوز سایت جذابیت کافی رو نداره اگه اعضای قدیمی بیان ور ببینن که باز هم خوششون نمیاد دیگه میرن و پشت سرشون رو هم نگاه نمیکنن.
اینکه من اینجا و تو این تاپیک بگم چرا سایت جذاب نیس براشون و چه کار هایی میشه کرد براش کار درستی نیس.و اصلا ممکن نیس.در واقع باید دنبال این باشین که کاربرا چه انتظاراتی دارن.