• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شما یادتون نمیاد، قدیما...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
شما یادتون نمیاد یه زمانی آدامس و رنگارنگ بقیه پول بود (نه اینکه خرید خودش سرمایه بخواد)
شما یادتون نمیاد فیتیلههه جمعه تعطیلههه
شما یادتون نمیاد اون یارو تو ردپای آبی چقدر خنگ بود و هر چی اشاره میکردیم که اووووناهااش! نمیدید.
شما یادتون نمیاد شبکه پرشین تون کارتون داره براتون...
شما یادتون نمیاد هر چی کلیپست زیر شال مرتفع تر بود داف تر بودی
شما یادتون نمیاد از اون گوشی باربیا و اون آهنگ مسخرش
شما یادتون نمیاد عمو فردوس رو. اشتباه کردی عزیزم دوباره امتحان کن!

یه زمانی تو این انجمنا که فعالیت میکردیم استیکر و اینا نبود بعد از حروف انگلیسی متناظر تو یاهو مسنجر استفاده میشد، بعد اونموقع من یاهو نداشتم اینارو تجربی و حدودی متوجه میشدم هنوزم تفاوی :دی و :ایکس دی و :پی و اینارو خیلی اوقات یادم نیست بر اساس حسی که بهم میداد یه چیزی براشون در نظر میگرفتم
اون شکلک های دیگه رو که با کیبورد میساختیم هم که احتمالا همه یادشونه مثلا گریه (:_:) اینجوری بود یا مثلا قلب کوچیکتر از سه بود

شما یادتون نمیاد البته منم ولی یه زمانی کتاب هایی مثل مادام بوواری، زنان کوچک و آناکارنینا و سفر های گالیور ممنوعه بودن😭

شما یادتون نمیاد قدیما با حداقل دستمزد میشد ماهی یدونه سکه خرید

آخرین ویرایش:
شما یادتون نمیاد، قدیما خودکار اکلیلی داشتیم که بوی میوه میدادن و کسی که ازشون داشت خیلی خفن بود.

شما یادتون نمیاد، قدیما ایرپاد نبود تو مترو همه سیم هندزفری بهشون آویزون بود.

شما یادتون نمیاد، قدیما نمیذاشتن بچه ها برن کلاس موسیقی؛ بهشون میگفتن لازم نکرده مطرب بشی.

فک کنم تو عکس مشخص باشه که شما چی رو یادتون نمیاد :))

x973612_20260510_123853.jpg

قدیما هرکی کفش باربی بیشتر داشت باکلاس تر بود
خودم الان ی جفتشو پیدا کردمسمسممسم

شما یادتون نمیاد قدیما که این همه پلتفرم پخش فیلم نبود

به صورت CD هر هفته توی بقالی ها پخش میشد

من آخرین سریالی که اینطوری دیدم ساخت ایران ۲ بود سال ۹۷

CD ای ۱۰ تومن

شما یادتون نمیاد قدیما علاوه بر فیلم کارتون هم به صورت CD می خریدیم و اکثر خونه ها دستگاه پخش دی وی دی داشتن و خیلی هامون سک سک رو برای سی دی های کارتونش و عمو فیتیله ای می خریدیم

شما یادتون نیاد احتمالا، ولی یه سری مغازه به اسم ویدئو کلوپ وجود داشت، شناسنامه یا کارت ملی میذاشتی فیلم و ویدئو میگرفتی و میتونستی یه هفته نگه داری

شما یادتون نمیاد قدیما که این همه پلتفرم پخش فیلم نبود

به صورت CD هر هفته توی بقالی ها پخش میشد

من آخرین سریالی که اینطوری دیدم ساخت ایران ۲ بود سال ۹۷

CD ای ۱۰ تومن
شما یادتون نمیاد. قبل اینکه این سی دی هارو سوپرمارکت ها بیارن باید می‌فرتی ویدیو کلوپ پونصد تا تک تومن (من از ۳۰۰ یادمه) بعنوان ضمانت می‌دادی که سی دی یا فیلم vhs (بهش می‌گفتن ویدیو.) کرایه می‌کردی.

قدیم ها که کافی نت و گیم نت و... نبود. برای من اوج تکنولوژی رفتن به ویدیو کلود ها و دیدن پوستر ها و دستگاه های کپی و ... شون بود. یه دستگاه خشگیر سی دی هم بود، سی دی رو می‌چرخوند پنبه می‌گرفتی روش خش بره. اونو داشتی نه تنها گیک بودی بلکه پولدار هم بودی.

شما یادتون نمیاد قدیما سیستم بعضی از فروما vbulletin بود که امکانات خیلی باحالی داشت(گروه زدن، مشاهده بازدیدکنندگان از پروف و...)

شما یادتون نمیاد قدیما میرفتی کافه دستگاه قهوه ساز یوخ، برات آب جوش و پودر قهوه فوری‌ میوردن👀

شما یادتون نمیاد قدیما وقتی توپ نداشتیم کاغذارو مچاله میکردیم دورش کلی چسب میزدیم و توپ درست میکردیم

شما یادتون نمی‌آد قدیما، وقتی برای اولین بار دو هزار تومنی چاپ شد، این شکلی بود:
327422_26IMG-۲۰۲۶۰۵۲۲-۲۰۰۵۴۱.jpg

بعد از یه مدت به خودشون اومدن و طرحشو یکم تلطیف (!) کردن😬:
c6f322_26xPBo77XmfGybjrQb.jpg

اگه دو تومنی مدل اول که به «صورت‌بزرگ» معروفه، به دستتون رسید ازش خوب نگهداری کنید که نسبتاً باارزشه.

آخرین ویرایش:
Back
بالا