• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شما یادتون نمیاد، قدیما...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
شما یادتون نمیاد ولی متولدین ۸۰ تا ۸۲ تو سوم دبستان از طرف مدرسه شون کلاس آموزش شنا میرفتن که اجباری هم بوده و اشتباه نکنم هفته ای یه بار بود. الان انگار همچین چیزی نیست اما دیگه نمیدونم از چه سالی جمع شده. : )))
من ۸۶ی رو هم بردن. البته مدرسه ما رو نه چون استخر منطقه مون سقفش اومده بود پایین:))

شما یادتون نیست ولی شعار "وی لاو یو پی ام سی(we love you PMC)" یه زمانی از زن زندگی آزادیم بیشتر گفته می‌شد.

شما یادتون نمیاد قدیما توی اتوبوس خوراکی میدادن و یه رقابتی بود بین شرکت های اتوبوس رانی اصلا خوراکی هاش خاص خودش بود یه پفک هایی میداد ریز توی هیچ مغازه ایی پیدا نمیشد

اقا شما حصلم و خبی رو میگید ولی اگه آرع و چطور مگع رو نگه من نمیتونم حس کنم کامل شرح داده شده.

بسته های سک سک بود که توش خودکار داشت از گوشش میکشیدی باز میشد حالت یک برگه بود روش عکس بود و توش سی دی و خوراکی و کلی چیز داشت و باحال بود

یه مدتم بجای اوکی میگفتی باشه، بهت میگفتن خز و دمده!

شما یادتون نمیاد یه زمانی
ایام نوروز کلاه قرمزی پخش میشد

شما یادتون نمیاد یه زمانی سرچ های نصف ملت آموزش درست کردن اسلایم بدون بوراکس بود

شما یادتون نمیاد ولی
یه زمانی آهنگ ترند «سوسن خانوم چشم عسلی» و «همه چی آرومه من چقدر خوشحالم» بود
همه جا هم همین دو تا پخش می‌شد

شما یادتون نمیاد ولی
یه زمانی یه دیالوگ امین حیایی تو یه سریالی که اسمش یادم نیست می‌گفت «لاتی ولی واسه ما شکلاتی» و خیلی معروف شده بود 😂

شما یادتون نمیاد ولی
زمان ما کوله پشتی های چرخدار با عکس های بزرگ باربی با جامدادی آهنربایی یعنی خیلی پولداری 🤭

تازه بهمون کارت صد آفرین می‌دادن وقتی ۵ تا یا ۱۰ تا میشد از کمد جایزه برامون جایزه میاوردن 😭
یه بار منو بردن جلوی کمد که خودم یه چیزی انتخاب کنم و اونجا بهشت من بود 😭

تو مدارس شیر میدادن

Back
بالا