• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شما یادتون نمیاد، قدیما...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
شما یادتون نمیاد ولی متولدین ۸۰ تا ۸۲ تو سوم دبستان از طرف مدرسه شون کلاس آموزش شنا میرفتن که اجباری هم بوده و اشتباه نکنم هفته ای یه بار بود. الان انگار همچین چیزی نیست اما دیگه نمیدونم از چه سالی جمع شده. : )))

شما یادتون نمیاد ولی متولدین ۸۰ تا ۸۲ تو سوم دبستان از طرف مدرسه شون کلاس آموزش شنا میرفتن که اجباری هم بوده و اشتباه نکنم هفته ای یه بار بود. الان انگار همچین چیزی نیست اما دیگه نمیدونم از چه سالی جمع شده. : )))
متولدین سال ۸۴ و ۸۵ رو هم بردن : )))

شما ها یادتون نمیاد
ابتدایی که بودیم ، مدرسه یه شیر های لیوانی بهمون میداد که بویی از شیر نبرده بود
انگار اب بود و رنگ
بعد تازه نی شیر هم تازه مد شده بود میزدیم تو این شیر ها و سیس میگرفتیم😂😂

کارت بازی می‌کردیم. هرکی میتونست با یه ضربه کارت و برگردونه، کارت مال اون میشد
قماری بود واسه خودش :))

همون نی های شیر رو تراش میکردیم و فنر میساختیم. چالش بود که کی میتونه فنر بزرگ تری بسازه.

قدیما تو مدرسه مجله رشد می‌دادن به بچه‌ها
دوم و سوم ابتدایی اسمش نوآموز بود
چهارم تا ششم دانش‌آموز
هفتم تا نهم هم نوجوان
هیشکیم نمی‌خوند😂 ولی من خیییلی دوسشون داشتم و همه رو چند دور می‌خوندم. مال داداشمم می‌گرفتم می‌خوندم. یه کلکسیون بزرگی داشتم ازشون😂

شما یادتون نمیاد قدیما تو عروسی ها اقوام نزدیک همه سکه تمام یا گردنبند و النگو و... میدادن

قدیما خاک ژله‌ای مد بود، گیاها رو تو خاک ژله‌ای می‌کاشتن

p949348_IMG_060226_152039.jpg

شما یادتون نمیاد، ولی قدیما یه بالشت هایی بود که با سیم وصل میشد به واکمن یا mp3 player
از اون بالشت ها به جای هندزفری استفاده میکردیم

قدیما اینستاگرام خیلی محیط بهتری بود.تو اکسپلور خبری از این هیاهو و اینفلوئنسرا و... نبود.استوری نداشت اگه اشتباه نکنم.چیزی به اسم اسکرولینگ نبود.فقط یه سری دوست ها رو فالو می کردم و هر از چند گاهی پستاشون رو نگاه می کردم.(حتی یبار یکی از دوستام با پیج فیک سلبریتی ها منو فالو کرده بود،بعد می گفت می دونستی فلان بازیگر تورو فالو کرده؟ منم گفتم آره چطور؟ )

یه زمانی قبل آیپد و آیفون و شیاومی یه تبلتی از برند پیرگاردین بود یه کیبرد اکسترنال هم باهاش میدادن،‌خیلی باحال بود، یادمه توش کلی بازی داشتم، polodog، pou، ماشین بازی، زامبی بازی، کارتون و جک های دهه هشتادی و الو سیروس و فیس بوک و گلوری و کلی چیزای دیگه داشت.

ماروهم می بردن
حتی یادمه سه شنبه ها زنگ سوم می بردن مون
عجب دورانی بود جدی

قدیما لوازم‌التحریر‌های کنار مدرسه‌ها یه چیزی به اسم بادکنک شانسی داشتن. قماربازی بود برا خودش :))
اینطوری بود که یه جدولی میذاشتن و تو شانسی یکیشو انتخاب می‌کردی. بعدش فروشنده از روی اون جدول می‌رفت سراغ بادکنک‌ها و بادکنک شانست رو بهت می‌داد. از بین کل خونه‌های جدول یه بادکنک خیلیییی بزرگ بود که دیگه برای اون فرد خیلی خوش‌شانس بود. ما همیشه بادکنکای کوچولوی بندانگشتی بهمون می‌رسید : ))
همیشه هم بعد یا قبل مدرسه انقدر شلوغ می‌شد که صف می‌بستیم براش...
من یادمه قیمتش ۱۰۰ تومان بود. مثلا با ۱۰۰ تومان اون موقع می‌شد ۴ تا لواشک بخریم : ))

شما یادتون نمیاد و حقیقتا وقتی شما یادتون نمیاد نباید از من انتظار داشته باشین یادم بیاد

قدیما هرروز ساعت 10 صبح ماهواره بن تن پخش میکرد شبا به عشق دیدن بن تن زود میخوابیدیم صبحم از 8 منتظر دیدنش بودیم
قدیما یه سری کیک کشمشی بودن جلدشون سبز بود هنوزم هستن طعم زندگی میدادن
قدیما از اون پاکت شیرایی که میدادن بهمون به عنوان توپ استفاده میکردیم
قدیما زندگی گرم و نرم تر بود

Back
بالا