sayyed
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهيد قدوسي قم
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- کمی شیمی
- دانشگاه
- شريف
- رشته دانشگاه
- مکانیک
پاسخ : لیست کتب مناسب به همراه توضیحات مختصر
بر اطمینان خود پابرجا باش!
کتاب سال دوم هم نیازی نیس برای کنکور مطالعه شه (مگه کسی که خیلی پایه زبانش ضعیفه!)
کتاب تست خیلی سبز عالیه! نگران زیاد گفتنش هم نباش! یه ذره بیشتر از سطح کتاب دونستن تا حالا کسی رو نکشتهبه نقل از ☺AMIR7.2☻ :من دنبال یه کتاب زبان Eخوب هستم!!
مبتکران دارم که فک کنم کامل نی!
سبز هم دارم که همشون درهمه یا یه درس زیادی گفته!
گگگگگگگگگگگگگگگگیجشدم!
سال دوم زبانش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بر اطمینان خود پابرجا باش!کتاب سال دوم هم نیازی نیس برای کنکور مطالعه شه (مگه کسی که خیلی پایه زبانش ضعیفه!)

بعضی سؤالاش به طور مسخره ای سخته! یعنی یه راهی داره که به ذهن نمیرسه! انگار واسه راه حل سؤال طرح کرده ( نمیدونم شاید لازم باشه سخت ِ اینطوری هم بخونیم، ولی تا جایی که من پرسیدم کسی حسابان خیلی سبز رو واسه کنکور پیشنهاد نمیکنه 
) صحبت کردم گفتم الگو بخرم یا همین فائق خوبه گف فائق خوبه-یعنی لازم و کافیه-

، اما منم مثه شما فقط مشکلم تو گرامر بود و فقط هم کتاب ِ شهاب اناری و جزوه های معلمم رو خوندم ، پیشنهاد میکنم واسه گرامر از کتاب ِ شهاب اناری ( هم سوم داره و هم پیش) انتشارات مبتکران استفاده کنید ، اگر هم نمیخواید بخرینش ( چون فقط گرامرشو میخواین دیگه ) از کتابخونه ای یا از سال بالایی هاتون قرض بگیرید ...البته خیلی ها میگن نوبل و خیلی سبز و کتابای دیگه ای تو بازار هست هم خوبن ، اما اون چیزی که من بینِ بیشتر ِ داوطلبا دیدم و توصیه ای که میکنم همین کتاب ِ شهاب اناریه ... چون توی گرامر چیزی رو کم نزاشته واقعن ...