negar_zed کاربر نیمهفعال ارسالها 8 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد فرزانگان 4 شهر مشهد 2012/4/18 #891 پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] یارو داره بام چت میکنه عکس یاهومو دیده برگشته میگه : چقدر شبیه دختر خالمی!عکس مال خودته؟! پ نه پ رفتم pc دختر خالتو هک کردم عکساشو تو نت پخش کردم! :P
پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] یارو داره بام چت میکنه عکس یاهومو دیده برگشته میگه : چقدر شبیه دختر خالمی!عکس مال خودته؟! پ نه پ رفتم pc دختر خالتو هک کردم عکساشو تو نت پخش کردم! :P
sogand1374 کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,858 امتیاز 8,758 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تبریز 2012/4/24 #892 پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] امروز تو سرویس دوستم گف:گوشیتو میدی به مامانم زنگ.بزنم. بعد یه دقه گفتم:ینی العان بدم؟ گفت:پَ نَ پَ جهتِ فان گفتم.ببینم گوشیتُ میدی یا نه!!
پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] امروز تو سرویس دوستم گف:گوشیتو میدی به مامانم زنگ.بزنم. بعد یه دقه گفتم:ینی العان بدم؟ گفت:پَ نَ پَ جهتِ فان گفتم.ببینم گوشیتُ میدی یا نه!!
fatima !!!!! کاربر فوقحرفهای ارسالها 711 امتیاز 2,574 2012/4/24 #893 پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] سر سفره عقد عروس خانم بله ! پ ن پ تو این بی شوهری رفته گل بچینه !
پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] سر سفره عقد عروس خانم بله ! پ ن پ تو این بی شوهری رفته گل بچینه !
amir abbasi کاربر فوقحرفهای ارسالها 894 امتیاز 4,127 نام مرکز سمپاد دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق شهر مـــشـ CO سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه UWO 2012/4/26 #894 پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] دوستم میگه با راکت بیام باشگام میگم پ ن پ با دسته بیل بیا
پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] دوستم میگه با راکت بیام باشگام میگم پ ن پ با دسته بیل بیا
سومپاد کاربر حرفهای ارسالها 483 امتیاز 883 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر میاندوآب مدال المپیاد المپیاد ریاضی ابتدایی که اول شدم :دی اول مسابقات احکام شهرستان اول مسابقات نمایش در شهرستان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل رشته دانشگاه رادیولوژی 2012/4/27 #895 پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] داشتم میرفتم اردبیل از داداشم خدافظی می کردم میگه می خوای بری؟؟ میگم پ ن پ دارم تمرین میکنم موقع رفتن چجوری ازت خدافظی کنم!!!!!
پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] داشتم میرفتم اردبیل از داداشم خدافظی می کردم میگه می خوای بری؟؟ میگم پ ن پ دارم تمرین میکنم موقع رفتن چجوری ازت خدافظی کنم!!!!!
mahsa_77 کاربر فوقفعال ارسالها 111 امتیاز 329 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر Rafsanjan 2012/4/30 #896 پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] خورشت سبزی جلوم میگم : امروز خورشت سبزی داریم مامانم: پ ن پ سوپ سبزیجات بود ته گرفته است
پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] خورشت سبزی جلوم میگم : امروز خورشت سبزی داریم مامانم: پ ن پ سوپ سبزیجات بود ته گرفته است
melika15 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 407 امتیاز 3,317 نام مرکز سمپاد فرزانگان۲ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1395 2012/4/30 #897 پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] داشتم تلويزيون ميديدم بعد مادر بزرگم اومده کانال رو عوض کرده بعدش به من ميگه داشتي ميديدي؟؟؟!!! پ نه پ داشتم گرمش ميکردم تا شما بياي ببيني!!!!! ...
پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] داشتم تلويزيون ميديدم بعد مادر بزرگم اومده کانال رو عوض کرده بعدش به من ميگه داشتي ميديدي؟؟؟!!! پ نه پ داشتم گرمش ميکردم تا شما بياي ببيني!!!!! ...
melika15 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 407 امتیاز 3,317 نام مرکز سمپاد فرزانگان۲ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1395 2012/5/17 #898 پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] با مامان بابام رفتیم جیگر بخوریم، بابام به طرف گفت یه دست جیگر می خوام، میگه جیگر گوسفند؟ میخواستم بهش بگم پ ن پ، مهربون جیگر خودت رو!
پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] با مامان بابام رفتیم جیگر بخوریم، بابام به طرف گفت یه دست جیگر می خوام، میگه جیگر گوسفند؟ میخواستم بهش بگم پ ن پ، مهربون جیگر خودت رو!
شقایق س. کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,112 امتیاز 5,956 نام مرکز سمپاد فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک شهر زابل - کرمان سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فردوسي مشهد رشته دانشگاه مترجمي زبان فرانسه 2012/5/20 #899 پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] سر جلسه امتحان دستمو بلند کردم سوال دارم،بعد 5دیقه دبیره اومده میگه سوال داری؟ میگم :پـ نـ پـ میخواستم ببینم جهت باد کدوم وریه!
پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] سر جلسه امتحان دستمو بلند کردم سوال دارم،بعد 5دیقه دبیره اومده میگه سوال داری؟ میگم :پـ نـ پـ میخواستم ببینم جهت باد کدوم وریه!
گردآفريد کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 398 امتیاز 2,380 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه داروسازی 2012/5/21 #900 پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] امتحانو دادم تموم شده دارم برگه رو ميدم به مراقب،بعد خانمه برداشته مي گه:برگه امتحانه؟! من: ^-^پَـــــ نه پَــــــ زندگي نامه ي كوروش كبيره!!
پاسخ : پَـــــ نه پَــــــ [کپی پیست ممنوع] امتحانو دادم تموم شده دارم برگه رو ميدم به مراقب،بعد خانمه برداشته مي گه:برگه امتحانه؟! من: ^-^پَـــــ نه پَــــــ زندگي نامه ي كوروش كبيره!!