پاسخ : چگونه خرخوان شویم؟
به نقل از محمّد :
خیلی از ماها به خرخوان ها حسودی میکنیم. تو ذهنمون هم نمیگنجه که چطور طرف روزی 5-6 ساعت بعد مدرسه درس میخونه یا روزهای تعطیل 10-12 ساعت درس میخونه. واقعا چطور میشه به این حد از تحمل رسید که این همه درس بخونی؟ چطوری خرخون بشیم؟
منم یکیم مث شما. ولی اصلا دوس نداشتم خر خون شم
یعنی از وقتی یادمه که وارد سمپاد شدم، برام ، یعنی برای هممون یه جورایی افت داشت بهمون بگن خرخون!
بقیه رو نمیدونم، ولی خودم دوس داشتم بگم همینجوری بلدم و نمیخونم اصلا!

(واقعنم همینطور بود!) شاید یه جورایی میخواستم به هوشم بنازم! فخر نمیفروختم. اصلا... ولی خب نمی خوندم
اما حالا ... به طور اتفاقی یه شبه خرخون شدم
نمییدونید سر انتخاب هدف چقدر مشکل داشتم! همش در جواب اینکه: چرا نمیخونی؟ میگفتم: هدف ندارم!
خب آخه اصن این هدف یعنی چی؟ کلی مشاور رفتم با این و اون بحث کردم کلی نصیحت شنیدم، اشک ، گریه، زاری...

آخه واقعا معلق بودن بد دردیه!
تصمیم گرفتم دیگه به هدف فکر نکنم چون هنوز علایق خودمو واقعا نشناختم!
یه روز به طور کاملا نیمه اتفاقی تصمیم گرفتم برم کتابخونه! صبح ساعت 7 رفتم تا 7 و نیم شب! دوازده ساعت خوندم!
اصلا سخت نبود و تازه کیف هم کردم! چون دیدم تو دروس پایه اصلا مشکلی ندارم و یه روزه تونستم به برنامه آزمون آزمایشیم برسم!
خب چرا از این استعدادی که خدا داده نباید استفاده کرد؟
از همون پنجشنبه هفته قبل تا امرزو سه روز در هفته میرم کتابخونه!

هدف خاصی م ندارم فقط میخوام تو آزمون آزمایشی نتیجه خوبی بگیرم
البته تنبلی هم زیاد میکنم! مثلا روزی شش ساعت میرم یا تو طول هفته خیلی کم میخونم!
ولی تفریحمم دارم
نت رو هم ترک نکردم!
یعنی میشه درس خوند و به کارای دیگه هم رسید
هیچوقت بیشتر از این دوهفته احساس رضایت از کارام نداشتم :)
تازه میفهمم اونایی که 11 سال بهشون میگفتم خرخون و از کارشون تعجب میکردم، اصلا موجودات عجیبی نیستن و از کره ی مریخ نیومدن!
فرقشون با من این بوده که هدفشونو زودتر و بهتر پیدا کردن.
موفق های دانشگاه صرفا به بچه های سمپاد محدود نمیشن! خیلی آدمای باهوشتر و پرتلاش تر بیرون سمپاد هستن که ممکنه خیلی خیلی موفق تر باشن!
و البته موفق بودن فقط رتبه خوب آوردن نیست! درواقع کسی که تلاش کردنو بلد باشه موفقه! دانشجویی موفقه که تلاش کنه و به چمیدونم استاد ضعیف و امکانات کم و این چیزا کاری نداشته باشه
کار خودشو، وظیفه خودشو انجام بده، بقیشو بسپره به خدا. حالا این وسط یکم سختی هم بکشه به کجا برمیخوره؟ مطمئنن پاداش کارشو میگیره
کنکوریای 92، این سال آخرو هدر ندید.
....
سال دیگه هشت تیرماه
توی ۴ ساعت سرنوشت ساز راهتو انتخاب میکنی
و اونجا هرچی یادداری رو مینویسی
...و اونجا
کسی ازت نمیبرسه که :
توبیشتر پست گذاشتی و نت واومدی یا دوستات...