پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده
به نظر من همین کاربر جدید و قدیم خیلی تو فعالیت مهمه!
اول یه اصلی وجود داره : اگه شما تعداد پستات خیلی کم باشه و تازه عضو شده باشی توجهی که به پستات میشه خیلی خیلی خیلی کمتر از یه نفره که ستاره هاش قرمز به بالاست .
( البته بعضی مواقع این طوری نیست )
خوب وقتی ما این اصل را قبول کنیم یه کابر میاد عضو میشه
میبینه که زیاد به پستاش توجهی نمیشه >> تصمیم میگیره تعداد پستاش را ببره بالا چجوری؟ تاپیک هایی مثه مشاعره - حرف بزن - و ......... که این تاپیک ها هم اصلا جای بحثی ایجاد نمیکنه که بقیه ی کابرا ( بخصوص قدیمیا ) توش شرکت کنن .
من خودم 3 روزه رفرش که میکنم فقط مشاعره مشاعره مشاعره !
پس این 1 مشکل .
مشکل 2 سخت گیری واقعا زیاد شده یعنی یه نفر باید 20 بار پستشو بخونه تا شاید اطمینان پیدا بکنه که اسپم نیست بعد پست بده !
نمونه این تاپیک اگه همچین تاپیکی الان زده بشه یه ساعت نکشیده قفل میشه !
و پست هایش 60 درصد به بالا الان اسپم به حساب میان .
یه نگاهی هم به این تاپیک بندازید خیلی جالبه
ولی یه صمیمیتی بین اونا وجود داشته که کسی نمیومده بگه اسپم ندین - بحث منحرف نکنین - و همینا باعث فعالیت میشه
مشکل 3 البته این مشکل نیست ولی تاثیر داره
از وقتی که فرمول درجه ی کابری تغییر کرد ( تاثیر تعداد ارسال کم شد ) یه نفر دیگه خیلی راغب نیست پست بده میاد رفرش میده آنم هست درجشم میره بالا .
بازم میگم این مشکل نیست ولی اگه تاثیر تعداد ارسال بره بالا بهتره _ نه خیلی زیاد مثه قبل )
بازم مشکل هست بعد میگم
به نظر من همین کاربر جدید و قدیم خیلی تو فعالیت مهمه!
اول یه اصلی وجود داره : اگه شما تعداد پستات خیلی کم باشه و تازه عضو شده باشی توجهی که به پستات میشه خیلی خیلی خیلی کمتر از یه نفره که ستاره هاش قرمز به بالاست .
( البته بعضی مواقع این طوری نیست )
خوب وقتی ما این اصل را قبول کنیم یه کابر میاد عضو میشه
میبینه که زیاد به پستاش توجهی نمیشه >> تصمیم میگیره تعداد پستاش را ببره بالا چجوری؟ تاپیک هایی مثه مشاعره - حرف بزن - و ......... که این تاپیک ها هم اصلا جای بحثی ایجاد نمیکنه که بقیه ی کابرا ( بخصوص قدیمیا ) توش شرکت کنن .
من خودم 3 روزه رفرش که میکنم فقط مشاعره مشاعره مشاعره !
پس این 1 مشکل .
مشکل 2 سخت گیری واقعا زیاد شده یعنی یه نفر باید 20 بار پستشو بخونه تا شاید اطمینان پیدا بکنه که اسپم نیست بعد پست بده !
نمونه این تاپیک اگه همچین تاپیکی الان زده بشه یه ساعت نکشیده قفل میشه !
و پست هایش 60 درصد به بالا الان اسپم به حساب میان .
یه نگاهی هم به این تاپیک بندازید خیلی جالبه

ولی یه صمیمیتی بین اونا وجود داشته که کسی نمیومده بگه اسپم ندین - بحث منحرف نکنین - و همینا باعث فعالیت میشه
مشکل 3 البته این مشکل نیست ولی تاثیر داره
از وقتی که فرمول درجه ی کابری تغییر کرد ( تاثیر تعداد ارسال کم شد ) یه نفر دیگه خیلی راغب نیست پست بده میاد رفرش میده آنم هست درجشم میره بالا .
بازم میگم این مشکل نیست ولی اگه تاثیر تعداد ارسال بره بالا بهتره _ نه خیلی زیاد مثه قبل )
بازم مشکل هست بعد میگم

دقیقا حرفایی که خانم زهرا گفتن هم اثبات میکنه که الان وضعیت یه انجمنی مثل عکس از نظر مدیریتی توی بهترین وضعشه...ولی فعالیت کو که این وضع نشون داده بشه؟تنها کاری که از یه مدیر برمیاد مدیریته!تغییر جو به جامعه ربط داره!به ما و ارسالامون!نشکنیم هر چی کاسه کوزست رو سر مدیرای بدبخت!