• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیش به سوی کنکور 91

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : پیش به سوی کنکور 91

نميدونم جاش اينجاس يانه
ولي اين سايت رشته تجربي زياد نداره منظورم كسيه كه رتبه ي خوبي اورده باشه و بشه از تجربياتش استفاده كرد

• لایک
امتیازات: ghezi

املا رو باید چجوری خوند؟ ;D

به نقل از پگاه :

همون طور که پیام آیات میخونن ;D

به نظر من که هرچی املا بخونین تأثیری نداره!
چون تو کنکور یه چی دیگه میدن!

به نقل از پگاه :
با تست های سراسری باید کار کنید. اول کلماتی که کاندیدای غلط اند پیدا کنید . بعد فقط و فقط با توجه به معنایی که اون جا میده کلمه رو تعین کنید ک غلط هست یا نه! در واقع تمام کاری که باید بکنید اینه که بتونید مفهوم اون متنو خوب خوب درک کنید! بقیش حله ;)

یه مشکل من اینه که اول هفته ها رو خوب شروع میکنم ولی به اخر هفته که میرسه کاملا نمیکشم وحشتناک سست میشم بعد 2 باره از شنبه خوب میشه
اینکه یهو 5شنبه و اینا رو نکشی خیلی بده باید چی کار کنم؟ :-? :-? :-<

به یه چیز خیلی مهم پی بردم ! برنامه ی کانون خیلی چرته ! _ البته اینو خودم پی برده بودما ولی یکی دیگه که دستی تو کار داشت بهم گفت و اب پاکی رو ریخت رو دستم _
حالا یه مشکل جدی دارم !دیگه نمی دونم چه کنم ! اینا رو می دونم 1- باید تابستون پایه رو جمع کنم 2- رو اختصاصی ها درست و حسابی کار کنم
اما هیچ برنامه ای ندارم همین هم عصابم رو ریخته به هم ! هی هر روز الکی دو -سه تا کتاب ور می دارم می خونم ... :-s مشکلم اینه که چه جوری واسه ی خودم برنامه بریزم _نخندین خیلی خیلی مشکل جدی هست _

• لایک

http://gozineh2.ir/modules.php?name=Pages&file=article&sid=2221
اییییییییییییییییییییییول!

• لایک

به نظرم برنامه كانون خيلي خوبه
اينكه اصلا فشرده نيس و با خيال راحت و با هر سرعتي ميتونه همشو بخوني تازه يه دورم دوره كني اونا كه خونديو
بعدم پايه تا هفته اول مهر غير از خوندنو جمع بندي دوره هم ميشه چون بعضي از ازموناش برميگرده از اول

• لایک
وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا