کنکوری های 90 چه کردین؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Backstreetboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کنکوریای 90!!.....بدویید!

= ))) مدیریت کنکوری ها رو از این انجمن ها محروم کرده بشینن درس بخونن؟ : ))

به نقل از NADIMATRIX :
آقا یه سوال دارم
الان تقریبا تمام اعضای فعال در این تاپیک علامت کنکوری خورده پایین اسمشون . من الان به بعضی انجمن ها مثل : نظرات و پیشنهادات , گفت و شنود و .... دسترسی ندارم . بقیه هم اینطوری ان یا نه ؟
من هم نمی‌تونم برم توی گفت و شنود!! دستشون درد نکنه! خداییش ;D

mesle inke dorost shod!khoshhal shode budama :| a

درست شد >)
بنده هیچ گونه فعالیت در گفت و شنود ندارم فقط به عنوان مثال گفتم

به نقل از کوروش :
نه اتفاقا به نظر من داشنگاه آزاد واحد تهران و علوم تحقیقات و حتی نجف آباد اعتبار بالایی دارن. از بعضی دانشگاه های دولتی مطمئنم بالاترن. نیستن؟
علوم تفریحات( :دی) یه چی تو مایه های این مدرسه غیر انتفاعی های پولدار خفن تهرانه =))
استادای دانشگاههای خوب تهران پنج شنبه ها میرن اونجا. یکی از آشناهای ما اونجا ارشد میخونه کلاساش پنج شنبه هاس. :))

وای من 2 روزه نیومدم ترکوندین
خداییش آزاد خیلی باحال بود بعد از کنکور ملی یه حس خوبی پیدا کردم ;D
سر عمومی ها من خندم گرفت حالا نخند کی بخند
هی داشتم میخوندم و میزدم و میخندیدم مراقبه فک کرد روانی شدم اومد گفت خانم چرا میخندی منم یه راست گفتم بس که سوالاش چرته(دقیقا اینجوری بود قیافم ;D)
راستش آزاد چند تا دانشگاه خوب داره که می ارزن
پزشکی تهرانش عالی
علوم تحقیقاتش عالیه(انتخاب اول خودمم هست(
نجف آباد هم پزشکیش خوبه (ترازش تقریبا نزدیک تهرانه)

سلام
1_ کسی از بچه های منطقه 3 رشته ریاضی خبر داره که خیلی خوب زده باشه در حد 1 رقمی منطقه؟ تو رو خدا اگه میدونید بگید که مردم از فضولی
2_من تو این مدت تو هر سایتی دیدم و از هر کسی پرسیدم گفت کنکور سراسری امسال سختتر از پارسال بود ولی تو سایت کانون یه جدول زده گفته فقط ادبیات و عربی کمتر زدن؟!!! :o به نظرتون چرت و پرت نگفته ؟ (مثل تخمین رتبه توی سایتش)

من سراغ دارم.خودتی!! :)) :))
کانونم که میدونی،کارش فقط چرت و پرت گفتنه!!

به نقل از Go|nOo$h :
حالا من یه چی بگم همه بسوزن !
از بچه های تجربی همدان یکی ریاضی 100 زده !
من خودم تجربیم ، رفته بودم زبانو بالای 90 بزنم که زدم 80 چون وقت کم آوردم،و همینطور ریاضیو بزنم بالای 85 که زدم 76 .....اون کی بوده که ریاضی تجربیو 100 زده ؟؟؟؟؟خدا واسه پدر مادرش نگهش داره. [-o<.دستش طلا .... :-"

به نقل از miki molla :
سلام
1_ کسی از بچه های منطقه 3 رشته ریاضی خبر داره که خیلی خوب زده باشه در حد 1 رقمی منطقه؟ تو رو خدا اگه میدونید بگید که مردم از فضولی
2_من تو این مدت تو هر سایتی دیدم و از هر کسی پرسیدم گفت کنکور سراسری امسال سختتر از پارسال بود ولی تو سایت کانون یه جدول زده گفته فقط ادبیات و عربی کمتر زدن؟!!! :o به نظرتون چرت و پرت نگفته ؟ (مثل تخمین رتبه توی سایتش)

به به ، چشمون روشن ;D شما زیر 5 ای ! نگران نباش

به نقل از behzad93 :
من سراغ دارم.خودتی!! :)) :))
کانونم که میدونی،کارش فقط چرت و پرت گفتنه!!

شما ببند دهنو دوست عزیز :دی هر چی باشه از اون گزینه دو مرخزف بهتره ! [-( نذار در مورد شخصیتت چیزی بگم ، کاری نکن پای شهروز رو به سایت باز کنم :دی :))

به نقل از Amir - Eblis :
نذار در مورد شخصیتت چیزی بگم ، کاری نکن پای شهروز رو به سایت باز کنم :دی :))
ایول!!دمت جیییییییییییز!پتشو بریز رو اب ;) دسته جمعی بخندیم :))

به نقل از Amir - Eblis :
شما ببند دهنو دوست عزیز :دی هر چی باشه از اون گزینه دو مرخزف بهتره ! [-( نذار در مورد شخصیتت چیزی بگم ، کاری نکن پای شهروز رو به سایت باز کنم :دی :))
اولاً مرخزف نه،مزخرف!
دوماً کی گفت شما بپری وسط حرف بزرگترا؟؟؟
ثالثاً اگه اون شهروزو دیدی سلام بنده رو بش برسون!

به نقل از behzad93 :
اولاً مرخزف نه،مزخرف!
دوماً کی گفت شما بپری وسط حرف بزرگترا؟؟؟
ثانیاً اگه اون شهروزو دیدی سلام بنده رو بش برسون!

اي بابا :دي من از ابتدايي املا ضعيف بود :دي

بزرگتر چطوره ؟‌ اي بزرگ !‌ اي گنده !‌ اي حجيم ! اي غوول ! ميكائيل و بگي باز يه چيزي‌، يه شخصيت داره ، آدم ميتونه قبول كنه ولي تو .... =)) ;D

=)) =)) عاشقتم =)) =)) ( به خصوص موهاي خوشگلت :دي )

:-w :-w :-w :-w :-w :-w :-w :-w :-w :-w :-w :-w :-w :-w :-w :-w
بچه ها کسی میدونه این معدلا 25درصد چه طور تاثیر داده میشه ؟ اگه کسی میخاد توضیحی بنویسه لطفا به طور کامل و ابتدایی توضیح بده چون من پیک سنجش رو 1200 بار خوندم ولی تا الان چیزی ازش نفهمیدم.ویکی هم این که به صورت تک تک تاثیر داده میشه یا نه ؟من که دارم از این توصیفایی که سنجش منتشر میکنه دیوونه میشم.

به نقل از negine-raz :
من خودم تجربیم ، رفته بودم زبانو بالای 90 بزنم که زدم 80 چون وقت کم آوردم،و همینطور ریاضیو بزنم بالای 85 که زدم 76 .....اون کی بوده که ریاضی تجربیو 100 زده ؟؟؟؟؟خدا واسه پدر مادرش نگهش داره. [-o<.دستش طلا .... :-"
يه دختره از فرزانگان همدان

نمره ی کتبی هر درس به طور جداگانه به همون درس تو کنکور تأثیر داده میشه.
یعنی تراز نمره ی کتبیتو حساب میکنن بعد از این فرمول تراز نهایی اون درسو بدست میارن:
‏(تراز کتبی +۳*تراز کنکور)/۴

ممنون

( رئیس سازمان سنجش آموزش كشور افزود: امسال با توجه به اینكه برای نخستین بار سوابق تحصیلی داوطلبان اعمال میشود این سوابق بر اساس تأثیر مثبت در نظر گرفته میشود یعنی اگر نمره آزمون داوطلبی بیشتر از نمره كسب شده از طریق سوابق تحصیلی باشد و سوابق تحصیلی میانگین نمره آزمون وی را كاهش دهد، این سوابق در آزمون داوطلب لحاظ نمیشود. )
;D
( سوابق تحصیلی همون 25% رو میگه )

ایول..دمش گرم!
خدا واسه پدر-مادر(احتمالا خدابیامرزش :دی ) نگهش داره. :دی

به نقل از Saeedeh.Z :
ایول..دمش گرم!
خدا واسه پدر-مادر(احتمالا خدابیامرزش :دی ) نگهش داره. :دی
اما اینجوری به ضرر شماس!

به نقل از پگاه :
( رئیس سازمان سنجش آموزش كشور افزود: امسال با توجه به اینكه برای نخستین بار سوابق تحصیلی داوطلبان اعمال میشود این سوابق بر اساس تأثیر مثبت در نظر گرفته میشود یعنی اگر نمره آزمون داوطلبی بیشتر از نمره كسب شده از طریق سوابق تحصیلی باشد و سوابق تحصیلی میانگین نمره آزمون وی را كاهش دهد، این سوابق در آزمون داوطلب لحاظ نمیشود. )
;D
( سوابق تحصیلی همون 25% رو میگه )
نه بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه راس باشه دمت گرم =D> =D> =D>
.
.
راستی مگه پارسال سوابق تحصیلی تاثیر داده نمیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Back
بالا