• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکوری های 90 چه کردین؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Backstreetboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کنکوریای 90!!.....بدویید!

بابا مسخره نکنین اااااا ;D
طراح سوال: الو رییس سلام
رییس: سلام و زهر مار...تو مگه تو قرنطینه نیستی؟ گوشی تو تحویل ندادی؟ااااا خدا مرگت بده!
طراح:رییس درست صحبت کن!خودت میدونی اگه من برم تو میمونی و ابدارچیه که اونم فقط سوال ادبیات در میاره!
رییس:من ومیترسونی؟؟؟!!!!تو نبودی میدم خوارت پرستو شیرزاد در بیاره!!! حالا بنال چی میخواستی بگی!
طراح:راستش بلد نیسم با کامپیوتر مدار بکشم...چکار کنم...سوال های پارسال و بذارم؟؟؟ فردا ازمونه ها!!!!
رییس:نه نه نه نه...اونا از اوایل انقلاب داره تکرار میشه...می خوام تنوع ایجاد کنم....حالا خبرت بلند شو بیا خونه من دخترم تازه رفته کلاس نقاشی
....شاید بتونه خاکی تو سرمون بریزه!!!
طراح:جدا!!! باشه تا یه ساعت دیگه اونجام...عدداشو از تو کتاب ابی کانون بردارم فورا اونجام..خدافظ
رییس:خدافظ
:-h

من ک آزاد شرکت نکردم :-"
دانشگاهشم مثل آزمون ورودیش ب درد نخوره..والا! ;D

من اینجا وظیفه ی خودم می دونم از حقوق پایمال شده ی دانشگاه آزاد كه به پيشنهاد آقاي هاشمي تاسيس گرديد و پيشنهاد بسيار خوبي بود و فعاليتش هم زياد گشته و در همه جا توسعه پيدا كرده دفاع کنم... خیلی هم دانشگاه خوبیست. دفاع کردم الان.

به به
محفل کنکوری ها هم که اینجاس(تازه عضو شدم دیگه ;D)
کنکور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی بود؟کی بود؟ کی اومد و کی رفت؟
کسی فهمید؟من که نفهمیدم کی تموم شد ولی میگن این یه سال هم رفت(کی میگه؟...یکی میگفت دیگه ;) ) خلاصه تموم شد دیگه <:-P
.
.
.
حالا که تموم شده وقت چیه؟؟؟؟؟...اگه گفتی...آفرین وقت جشن و شادی...بزن اون موسیقی قشنگ رو... <:-P <:-P <:-P <:-P
(با آرزوی خلاصی برای همه ی کنکوری ها ;D آخه تو این یک سال خیلیا مثل من اصابشون داغون شد)

به نقل از Ali pasha :
راستی قضیه این آدمها ای که میان فقط عمومی میدن بعد به اختصاصی دست نمیزنن و بعد که اجازه میدن ، میرن خونشون چیه؟یعنی کلا هیچی نمیدونن یا دلیلی داره این کارشون؟ :-??

میشه گفت دلیل داره!......دلیلشم اینه که اگه رشته ای رو انتخاب کرده باشن که مثلا سالای اولشه که اومده تو اون دانشگاه، حتی اگر هیچی ه نزده باشن میتونن قبول شن!....
مثلا ممکنه که ترازش 4000 باشه! (من خودم اینو دیدم!)

تازشم فوقش اگه هیچی نزنن اون درس رو پیش میخورن و بازم میرن دانشگاه!......لازم نیست به خودشون سختی بدن!

من اینجا وظیفه ی خودم می دونم از حقوق پایمال شده ی دانشگاه آزاد كه به پيشنهاد آقاي هاشمي تاسيس گرديد و پيشنهاد بسيار خوبي بود و فعاليتش هم زياد گشته و در همه جا توسعه پيدا كرده دفاع کنم... خیلی هم دانشگاه خوبیست. دفاع کردم الان.

با تشکر از کوروش عزیز ، منم دفاع میکنم چون واقعا" الان دانشگاه آزاد هم خیلی پیشرفت کرده هم راحت تره و درست تره ، خودم هم تا 1-2 سال پیش همیشه فک میکردم دانشگاه آزاد مزخرف ترین جاس ، اما با کمی اندیشه و تحقیق دیدم بد که نیس هچ ! بلکه از سراسری خیلی هم بهتره ، بهترین استاد های دانشگاه که از دانشگاه های سراسری به دلایل مختلف اخراج میشن یا باز بنا به همون دلایل اجازه کار نمیدن بهشون ، دانشگاه آزاد با پول بیشتر به راحتی اونا رو میگیره و مطمئن باشین به زودی از لحاظ سطح علمی بالاتر از سراسری قرار میگیره ، امکانات هم که گفتن نداره ، قبولی و ... هم که ...

تقریبا" میشه گفت از 3 ساله پیش تا الان دانشگاه آزاد یک جهش فوق العاده + داشته ، البته من خودم آزاد شرکت نکردم که خب یه بحث دیگه ای داشت کار من

اره خداییش تو استان کرمان که دانشگاه ازاد تو فوق لیسانس نه تنها از نظر امکانات و استاد و... از دولتی پایین تر نی!بلکه بالا تره! B-) B-)

Dar ink bazi daneshgahaye azad emkanat v asatideshon behtar a daneshgahe dolati hast shaki nist , ama chizi k hast ine k man nadidam k madrake azad ba sarasari barabar bashe .badsham azad jorie k engar bexay madrako ba pol bexari . (sry goshim farsi neminvi3 )

نه اتفاقا به نظر من داشنگاه آزاد واحد تهران و علوم تحقیقات و حتی نجف آباد اعتبار بالایی دارن. از بعضی دانشگاه های دولتی مطمئنم بالاترن. نیستن؟

آقا یه سوال دارم
الان تقریبا تمام اعضای فعال در این تاپیک علامت کنکوری خورده پایین اسمشون . من الان به بعضی انجمن ها مثل : نظرات و پیشنهادات , گفت و شنود و .... دسترسی ندارم . بقیه هم اینطوری ان یا نه ؟

Back
بالا