• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جو کتابخوانی!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع brano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

با اینکه جو کتابخونی برا بعضی کتابا راه میفته موافقید؟

• بله

رای‌ها: 45 93.8%
  • خیر

رای‌ها: 3 6.3%

• رای‌دهندگان
    48
پاسخ : جو کتابخونی!

به نقل از NegR :
من پست ها نخوندم ولی میخوام بگم...چنین گفت زرتشت خیلی قویه من صفحه اولشو خوندم مخم پوکید...هرکی بگه خونده و فهمیده دروغ گفته...
تعداد کمی هستن که نبرد من رو خونده باشن...آدم بخونه که چی؟؟؟
شما کلا با فلسفه کتاب خونی مشکل داری یا فقط با فلسفه خوندن نبرد من؟
خیلی کتاب جالبی....! من خودم نخوندم ولی تکه هایی رو ازش شنیدم. یعنی مامانم می خوند و جاهای قشنگشو بهم می گفت.

مــن این کتابارو قبول ندارم !
ولی مثن هر چن وقت یه بار یه کتاب تو یه محیــط مـروف می شـه !
من فک می کنم مثن امسال تو مدرسه مــا "کوری" بود !!
ولی نمی شه تو سطح خیلی بزرگ گف ! توی یه محیطای کوچیک ممکنه ...

این کتابایی که تو نام بردی فک نکنم خیلی خاص باشن
ولی من با نظر ساینا موافقم
بعضی وختا یه سر کتابا هستن که در یه سری محیط ها مثل مدرسه خاص می شن و همه می رن سراغشون

بحـث مد بودن نیسـت اما به نظر من آدم باید اول شـروع کنه شاهکارای ادبی رو بخونه ( با سبـک های مختلف ) ؛ بعد اون سبـکی که دوس داره رو پیـدا می کنه خود بخود !
یعنی من معتقدم آدما سلیقه ـشون واسه انتخاب کتاب ُ باید کشف کنن ! و این کشف کردن در صورتی امکان پذیره که تو از هر سبـکی شروع کنی کتاب خوندن.
کلّا جو کتاب راه بیفته ، خوبه ! خصوصا این کتابایی که گفتید همه شاهکارن ! خب خیلی خوبه که آدمای زیادی تو جامعه اینارُ خونده باشن ! :-??

این جوّ چه جوری راه میفته؟ چی می‌شه که مثلاً کیمیا‌گر یا کوری یک‌دفعه همه گیر می‌شن؟ می‌شه از این موضوع به عنوان ابزار ترویج کتاب استفاده کرد، نه یک پدیده منفی. مثلاً کدوم کتاب خوبه که یک عده زیادی بخوننش؟‌

خب جو جامعه ( حالا جامعه رو کوچیک می‌کنیم، مثلا می‌گیم مدرسه، یا محیط کار) خیلی موثر هستند توی این جو کتابخوانی. یعنی مثلا وقتی شما می‌بینی هم سنای خودت، توی شرایط نسبتا یکسان با خودت، یه کتابی رو می‌خونن و ازش خوششون میاد، خب قطعا شما هم ترغیب می‌شی بدونی اون کتاب چیه. حالا اگر کتابی که انتخاب شده، کتابی با ارزش ادبی بالا باشه که می‌گیم جو کتاب‌خونی مثبت بوده و اگرم کتاب سطح پایینی بود، منفی.

به نظرم بعضي اتفاقاي سياسي-اجتماعيم موثرن. مثلا سال 88 بعد از انتخابات، يه مدت 1984 و قلعه حيوانات خوندن خيلي مد شده بود. چون هرکسي ميخوند و ميتونست با شرايط کشور خودمون تطبيق بده.

خُب چه كتابى خوبه كه خوندنش تشويق بشه؟

بستگی به جامعه‌ش داره که چی تعریف بشه، مثلا به نظرم من توی سطح مدرسه، آشنایی با نویسنده های خوب و بزرگ اولین قدمه.

کلا نمی‌شه یه نسخه‌ی کلی تجویز کرد که همه باید فلان چیز رو بخونن ؛ ساینا هم گفت که بستگی به جامعه‌ش داره . کلا نظر من اینه که باید با چیزی که تا حالا نخوندیم آشنا بشیم ؛ شاید بهش علاقمند شدیم ..

Back
بالا