• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

در نظر گیری مدال برای سمت های مختلف در سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MHD.H
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : در نظر گیری مدال برای سمت های مختلف در سایت

فکر کنم منظورت یک نشان ـه (نه فقط نوشته) که بهه گروه های کاربری خاص تعلق بگیره، خوب ما همین الان هم یه سری نشان داریم مثلا
Modiriat.png
و
SuperModerator.png
و
Assistant.png
و
Moderator.png
که نشان های گروه مدیریتیه
اما چرا گروه گرافیک همچین چیزی ندارن؟ بخاطر این که نیازی نیست، یعنی درجات مدیریتی باید از سایرین قابل تمایز باشن، چرا که انجمن رو مدیریت می کنن، به همین دلیل هم این نشان ها رو دارن
ولی گروه گرافیک گروهیه که پشت پرده کار می کنه و با کاربرا تعامل نداره، به همین دلیل نیازی به متمایز شدن و داشتن نشان یا مدال هم نیست!

به نقل از Dr.Eniac :
واقعا نیازه این کار صورت بگیره ؟ باور کنید الان هم میشه فهمید ها !!!
می دونم میشه ولی اگه مدال داشته باشه راحت تر میشه فهمید ;d
گذشته از این حرف ها ولی اگه هرکدووم از سمت های اجرائی مثل معاونت و مدیران داخلی و مدیریت و گروه گرافیک و ... هر کدوم مدال داشته باشن بهتر میشه
به نقل از GCD :
فکر کنم منظورت یک نشان ـه (نه فقط نوشته) که بهه گروه های کاربری خاص تعلق بگیره، خوب ما همین الان هم یه سری نشان داریم مثلا
Modiriat.png
و
SuperModerator.png
و
Assistant.png
و
Moderator.png
که نشان های گروه مدیریتیه
اما چرا گروه گرافیک همچین چیزی ندارن؟ بخاطر این که نیازی نیست، یعنی درجات مدیریتی باید از سایرین قابل تمایز باشن، چرا که انجمن رو مدیریت می کنن، به همین دلیل هم این نشان ها رو دارن
ولی گروه گرافیک گروهیه که پشت پرده کار می کنه و با کاربرا تعامل نداره، به همین دلیل نیازی به متمایز شدن و داشتن نشان یا مدال هم نیست!
ولی فکر کنم که توی تابستون گروه گرافیک فعالیتش بیشتر میشه و لازمه که بیشترتو چسم باشن
حله؟

• لایک
امتیازات: TMNT

به نقل از Miℓo :
ولی فکر کنم که توی تابستون گروه گرافیک فعالیتش بیشتر میشه و لازمه که بیشترتو چسم باشن
حله؟
حل نیست!
ببین گروه گرافیک مستقیم با کاربرا تعامل نداره! بنابراین چه نیازی هست که متمایز از سایر یوزرها باشه؟ فقط یه انجمن مخصوص و درجه کاربری کفایت می کنه

به نقل از GCD :
حل نیست!
ببین گروه گرافیک مستقیم با کاربرا تعامل نداره! بنابراین چه نیازی هست که متمایز از سایر یوزرها باشه؟ فقط یه انجمن مخصوص و درجه کاربری کفایت می کنه
خوب برای اینکه درجات کاربری زیاد نشه من میگم که مدال بدن تا کار آسون تر بشه همین وگرنه ما بیچاره ها باید بشینیم 2 ساعت درجه کاربری طراحی کنیم

• لایک

ای بابا خوب من میگم کلا نیازی به تمایز از سایر یوزرا نیست! چون این گروه اختصاصیه
اگه نیازی بود که گروه گرافیک از بقیه گروه های کاربری متمایز باشه، اگه مستقیم با کاربرا در ارتباط بود، اگه کاربرا احتیاج داشتن که با یک نگاه یک عضو گروه گرافیک رو تشخیص بدن، فرمایش شما صحیح بود
بهتره دلیلی برای مشخص کردن این گروه با نشان و مدال بیاری، وگرنه بعید میدونم درخواستت پذیرفته بشه
مگر این که تصمیم بگیرن برای خوشحال کردن گروه گرافیک (تیریپ به پاس زحمات و اینا) این کار رو بکنن که اولا بعید میدونم و ثانیا در این صورت هم مشکلاتی پیش میاد، بزرگترینش گروه مدیران انجمن که رنگ میخواد و هنوز هم دلیلی نیاورده! مشکل دیگه شلوغ شدن انجمنه، سیاست فروم بر اینه که تا حد امکان خلوت سازی انجام بده و برای این کار حتی نشانگر آنلاین/آفلاین رو هم حذف کردن، بنابراین بعید میدونم بدون دلایل محکم برای این گروه نشان یا مدال بزارن

به نقل از GCD :
ای بابا خوب من میگم کلا نیازی به تمایز از سایر یوزرا نیست! چون این گروه اختصاصیه
اگه نیازی بود که گروه گرافیک از بقیه گروه های کاربری متمایز باشه، اگه مستقیم با کاربرا در ارتباط بود، اگه کاربرا احتیاج داشتن که با یک نگاه یک عضو گروه گرافیک رو تشخیص بدن، فرمایش شما صحیح بود
بهتره دلیلی برای مشخص کردن این گروه با نشان و مدال بیاری، وگرنه بعید میدونم درخواستت پذیرفته بشه
مگر این که تصمیم بگیرن برای خوشحال کردن گروه گرافیک (تیریپ به پاس زحمات و اینا) این کار رو بکنن که اولا بعید میدونم و ثانیا در این صورت هم مشکلاتی پیش میاد، بزرگترینش گروه مدیران انجمن که رنگ میخواد و هنوز هم دلیلی نیاورده! مشکل دیگه شلوغ شدن انجمنه، سیاست فروم بر اینه که تا حد امکان خلوت سازی انجام بده و برای این کار حتی نشانگر آنلاین/آفلاین رو هم حذف کردن، بنابراین بعید میدونم بدون دلایل محکم برای این گروه نشان یا مدال بزارن
ولی فکر کنم به مرور زمان ارتباط مستقیم پیدا می کنه ولی به هر حال خوب بود که این طرح اجرا میشد

• لایک

به نقل از Mαxιмαк :
ولی فکر کنم به مرور زمان ارتباط مستقیم پیدا می کنه ولی به هر حال خوب بود که این طرح اجرا میشد

کاربرا که سفارش گرافیکی (!) ندارن که بخوان راحت بشناسنتون! :-"
شما بگید ارتباط مستقیم چی قراره باشه! ;D
هر وقت ارتباط مستقیم (!) برقرار شد و نیاز حیاتی بود، یه لوگو بهتون میدن، بازم مدال احتیاج نداره ;D

مختصر مفید بسیار مسخره ست.... :)

• لایک
امتیازات: lof

من با نفس مدال مشکلی ندارم اما این که برای سمت ها باشه رو موافق نیستم اما اگه برای به کار بردن مدال برای امور دیگه نظری دارین بگین تا بررسی بشه

• لایک
امتیازات: TnT

سلام دوستان
فکر کنم شما ها منظور من رو خوب متوجه نشدید ،
من یه توضیح خیلی کامل درباره این طرحی که دارم ، میدم تا خیلی خوب متوجه بشید
نمیدونم شما منظور من رو جحوری متوجه شدید ، فکر کنم شما منظور من رو خیلی بد متوجه شدید ، چون من اصلا منظورم این نیست که به جای درجات کاربری به کاربرا مدال بدیم
من منظورم اینطوریه که مثلا
اگه یه نظر توی بخش شیمی فعال هست یه مدال
اگه توی بخش فیزیک فعال هست یه مدال
بخش تکنولوژی یه مدال
و
....
مثلا اگه یه نفر توی مسابقات علمی که برگزار میشه بتونه برنده بشه مدال نفر اول
هر ماه از بین کاربرا که توسط مدیرا انتخاب میشن رو نظر سنجی می کنن و به کاربر دختر و کاربر پسر برگزیده ، مدال بهترین کاربر پسر و دختر رو میدن
همینطور که هر چیزی برای خودش یه مدال کوچولو داشته باشه
مثلا همینایی که مدت خیلی زیادیه توی سایت هستن و فعالیت خیلی خوبی داشتن مدال وفاداری بدین
از بین مدیران کل نظرسنجی میگیرین و هر مدیری که برگزیده شد ، مدال پرطرفدار ترین مدیر رو میگیره
و
خیلی چیزای دیگه
حالا یه بار دیگه نظرتون رو بگید
مرسی

Back
بالا