نمیدونمبه نقل از Suspicious Boy :فک کنم خیلی وقته شاهین رو رپر و کار هاش رو رپ حساب نمیکنن ها![]()

این که اصن جای بحث ندارهبه نقل از rozaa :
شاهین کیه باو،زدو عشق است!!!![]()

ارهبه نقل از Suspicious Boy :فازشون فرق داره خب,شاهین جای خودش,عالیه و زد هم جای خودش,من فن جفتشونم![]()

منم همه فن حریف اونتمبه نقل از Suspicious Boy :فازشون فرق داره خب,شاهین جای خودش,عالیه و زد هم جای خودش,من فن جفتشونم![]()

ببین فرزندم آق ایلیا میگه که اینا فازشون فرق میکنه یعنی تو یه رنج و دسته نیستن که بخان و بشه مقایسشون کرد!به نقل از This Is NiKy :اره
شاهین به پای زد بازی نمیرسه
اصن نمیشه باهم مقایسه شون کرد![]()
توهین به امام بوده فک کنمبه نقل از Mohammad128 :منم همه فن حریف اونتم
الان قضیه چیه که ش.ن لعنه الله علیه رو رپر حساب نمیکنن؟

مردم به این اسکلی ندیده بودمبه نقل از This Is NiKy :توهین به امام بوده فک کنم
عکس یکی از پوستراش....
نه این قضیه ش فرق داره![]()
(با ارز پوزش(با شما نیستم))

یکی مثه پیشرو بیت سازی هایی که میکنه به هیچ دردی نمیخوره . همش دنبال دیس کردن و دعواس . خب تهش که چی؟چیو میخواد ثابت کنه؟عقده هاشو؟
به نقل از esten_dekart :اولا بیت سازی های پیشرو خوب نیس..درست...اما نه اینکه به هیچ دردی نمیخوره....بلاخره بیت سازیه متوسطیه......
در مورد دیس و دعوا ....چرا این حرفو میزنی؟؟؟..پیشرو جز با اون گروهه خوش گذرون و سوسول و ....(زد بازی) دیگه با کی کل کل بزرگ کرده؟؟؟
حصین که بیشتر دیس کرده....حتی همون زد بازی هم بیشتر دیس کرده...مشکل رضا اینه که کسی نتونسته تو دیس کردن جواب درست بده و همه جلوش کم اوردن واسه همین این حرفو واسش درست کردن ....وگرنه کل کل معمولی رو هر رپری داشته..
پس اگه به عقده باشه حصین عقده ای تره ینی؟؟؟؟
ایلیا هم ناظم انتخاب میشه ، اگه موردی بود ، لطف میکنه گزارش میکنه ، منم برم به بدبختیام برسم ، با تشکر