در مورد يورگن كلوپ به شدت باهات موافقم! عملكردش عالي بود... عالي! از بازيكناش واقعا بهترين بازي رو ميگيره! به نظرم كلوپ تو چند سال آينده ميتونه خودشو به عنوان يكي از بهترين هاي دنيا مطرح كنه!به نقل از آیدا-ق :من مورینیو و پپ رو به شدت از نظر فنی قبول دارم و اصلن شکی نیس که جزو بهترین مربیای دنیا هستن ولی نه 2012...بله مورینیو لالیگا رو با رکورد شکنی برد ولی با داشتن یه تیم عالی،در عوض پراندلی و دی متئو تیمای نابود رو بالا کشیدن
دی متئو شایسته بود،من اصولا از سبک بازی تیمش که متنفر بودم ولی دی متئو یه تیم نابود شده رو قهرمان جامی کرد که بایرن و بارسا و رئال توش بودن
پراندلی هم که یه تیم از پیش حذف شده رو آورد فینال،واقعا شایسته بود،یورگن کلوپ هم میتونس باشه چون اونم جام حذفی و بوندس لیگا رو با رکورد شکنی برد به عنوان تیم اول از گروه مرگ صعود کرد،خیلی بود
نمیگم نباید میبود ولی واقعا شایسته تر از اونم بودن تو سال 2012 ،پیکه بازیکن خوبیه،خیلیم خوبه ولی مسئله اینه که 2012 کم بازی کرد اصن و هوملز واقعا عملکردش عالی بود ،اوزیل رو به شدت قبول دارم واقعا حقش بود باشه
حتی مربیای بزرگ و مطرح هم باز یه جور جانب داری کردن،مثلا لوو :اوزیل،نویر،ژاوی
خب من خودم طرفدار آلمانم ولی خدایی نویر؟ یا مثلا اوزیل به عنوان انتخاب اول؟ شکی نیس که نویر و اوزیل بازیکنای عالین ولی خب اینکه بازیکن لوو بود خودش تاثیر داشته
به قلعه نویی هم بگی کی بهترینه میگه برهانیوالا
![]()
دورتموند بازیکناش مثه بارسا و رئال فوق ستاره نیستن ولی سطح تیم کلا بالاس و استعدادای جوون زیادی داره که کلوپ تونسته با همین بازیکنای جوون و مستعد عملکرد عالی داشته باشه(نه با یه تیم پرستاره و خرج زیاد)به نقل از Fateme.RMA :در مورد يورگن كلوپ به شدت باهات موافقم! عملكردش عالي بود... عالي! از بازيكناش واقعا بهترين بازي رو ميگيره! به نظرم كلوپ تو چند سال آينده ميتونه خودشو به عنوان يكي از بهترين هاي دنيا مطرح كنه!
يه نگاه اجمالي به بازيهاي هوملس كردم! عملكرد خوبي داشت!
اوزيل هم كه واقعا ميتونست به جاي ژاوي قرار بگيره!
دنيا داره به سمت نادرستي حركت ميكنه! فوتبال يكي از كوچكترين جلوه هاي نادرستي دنياست!به نقل از amir h :چند وقت پیش یه مقاله خوندم که انسان تو آزادترین حکومت ها هم آزاد نیست و این آزادی کاملا" یه اسمه
و افکار و رفتارات انسان به شدت تحت تاثیر تبلیغات و مطبوعات و... کنترل میشه
به طوری که انسان نمیفهمه طوری داره حرکت میکنه که اونایی که کنترلش میکنن میخوان
و حالا چه کسانی این کنترل رو انجام میدن؟
این موضوع فقط مربوط به حوزه سیاست نیست
چه کسانی این تبلیغات رو انجام میدن؟
توروخدا بهش فکر کنید
نمیخوام موضوع رو بیشتر از این باز کنم چون رنگ و بوی جانبدارانه و هوادارانه به خودش میگیره ولی باور کنید فارق از علاقم به رئال دارم این حرفارو میزنم
همونطور که تو تاپیک رئال هم گفتم مهمتر از وضعیت رئال اینه که فوتبال داره به سمت نادرستی حرکت میکنه
میدونم باز هم خیلیا لفظ توهم و... رو تکرار خواهند کرد ولی یه بارم که شده فارق از تعصبات و علایقتون به اتفاقات چند سال اخیر فوتبال جهان فکر کنید...
آخه واقعا تا چه حد؟! يك جام حذفي اسپانيا اينقدر ارزش داره يني؟! دادن اين عنوان به باشگاهي كه هيچ موفقيت قابل توجهي كسب نكرده اونم از طرف فدراسيون آمار و ارقام فيفا چه چيزي رو ثابت ميكنه؟! حتما توهم توطئه ي هواداران ديگه ي فوتبال! آدم فقط ميتونه بخنده! و ته دلش ناراحت باشه كه همين سايه ي كمرنگي كه الان از ((فوتبال)) داريم هم تا چند سال آينده نابود خواهد شد! فوتبال و حالا هر ورزش ديگه اي زماني جذابيت داره كه غير قابل پيش بيني باشه! ولي با اوضاع فعلي (حداقل در مورد برخي تيمها) همه چيز كاملا قابل پيش بينيه! گلهاي سالمي كه مردود ميشن، پنالتي هايي كه الكي گرفته ميشن، گلهايي كه توسط افراد ديگه اي زده ميشه و به نام بقيه ثبت ميكنن و و و و ....!
اون بهترین تیم سال از طرف فدراسيون آمار و ارقام فيفا رای گیری نیس،معیاراشون رو دقیق نمیدونم ولی امتیازی که دادن بیشتر بوده(نمیدونم اون سوپرکاپا هم حساب میشن یا نهبه نقل از Fateme.RMA :دنيا داره به سمت نادرستي حركت ميكنه! فوتبال يكي از كوچكترين جلوه هاي نادرستي دنياست!
لابي در فوتبال غير قابل انكاره! زلزله اي كه اون زمان فوتبال ايتاليا رو لرزوند الان همه جا فراگير شده!
بازي هاي از پيش تعيين شده... بهترين هاي از پيش تعيين شده و خيلي چيزهاي ديگه!
مثلا بارسلونا به عنوان بهترين تيم باشگاهي سال 2012 انتخاب شد!آخه واقعا تا چه حد؟! يك جام حذفي اسپانيا اينقدر ارزش داره يني؟! دادن اين عنوان به باشگاهي كه هيچ موفقيت قابل توجهي كسب نكرده اونم از طرف فدراسيون آمار و ارقام فيفا چه چيزي رو ثابت ميكنه؟! حتما توهم توطئه ي هواداران ديگه ي فوتبال! آدم فقط ميتونه بخنده! و ته دلش ناراحت باشه كه همين سايه ي كمرنگي كه الان از ((فوتبال)) داريم هم تا چند سال آينده نابود خواهد شد! فوتبال و حالا هر ورزش ديگه اي زماني جذابيت داره كه غير قابل پيش بيني باشه! ولي با اوضاع فعلي (حداقل در مورد برخي تيمها) همه چيز كاملا قابل پيش بينيه! گلهاي سالمي كه مردود ميشن، پنالتي هايي كه الكي گرفته ميشن، گلهايي كه توسط افراد ديگه اي زده ميشه و به نام بقيه ثبت ميكنن و و و و ....!
+تو كشور مام كه ديگه بدتر! آخه يكي نيس به مثلا حميد استيلي بگه كه ميخواي كاپ اخلاق بدي يا توپ طلا؟! البته اگه به كاپ اخلاق باشه هم حتما اخلاقو كسايي كه به سمت تماشاگراي حريف توپ شوت ميكنن و سمت نيمكت حريف تف ميكنن و وقتي طرف مقابل ميخواد بهشون دست بده روشونو برميگردونن دارن!![]()
)
بله دیگه من بچه گانه حرف میزنم فقط شما منطقی هستین،مشکل از همین جا شروع میشه که وقتی میبینین وقایع چن سال اخیر فوتبال به نفعتون نبوده نتیچه میگیرین که فوتبال داره به سمت اشتباهی میره،واقعا اگه به نفعتون بودم همین حرفو میزدین؟ بعید میدونمبه نقل از amir h :بچه ها جبهه گیریای بچه گانه انجام ندید
آدم یاد دعواهای مدرسه راهنمایی میفته:
"اصن بعضیا..."
واقعا" وقایع چند سال اخیر فوتبال جهانو بچینید کنار هم ببینید به چی میرسید
خیلی واضحه
نیاز به بحث و جدل نداره اصن
همین امسالشم کاملا" گویاس حتا!!!