• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات، انتقادات و پیشنهاد ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mohammadreza128
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات، انتقادات و پیشنهاد ها

دوستانی که قبول زحمت کردن و اعلام کردن که با ما همکاری می کنند و دانشجو هم نیستند لطفا حداکثر تا 4 تیرماه مطالب شون رو آماده کنند تا تاپیک ش رو بزنن و بتونیم روند مورد نظرمون رو داشته باشیم.

آیا دوستان نمیخواهند همکاری کنند ؟ :دی

پاسخ : سوالات، انتقادات و پیشنهاد ها

به نقل از əlireza :
آیا دوستان نمیخواهند همکاری کنند ؟ :دی
چرا! دوستان همکاری خواهندکرد.
ان‌شاءالله آخر همین هفته یا اول هفته‌ی بعد اولین تاپیک رو می‌زنیم.

اینجا تاپیکی هست که کتابای خوب فلسفی رو معرفی کنه ؟
و خب دسته بندی !
من هرچی گشتم پیدا نکردم :-"

http://www.sampadia.com/forum/threads/112662/
اسم این تاپیک چرا شده جبر و اختیار؟؟؟ سوال اولیه ی مطرح شده ربط چندانی به جبر و اختیار نداره و قبلا هم برای جبر اختیار تاپیک بوده میشد بحثای جبر و اختیاریشو منتقل کرد !!

من نمیدونم این انجمن مدیر داره یا نه؟ (از اونجایی که قبلا زیر اسم هر انجمن توی صفحه اصلی اسم مدیر بود ولی الان همچین چیزی نداریم)

من این تابستون می‌خواستم Introduction to Logic and Critical Thinking Specialization رو خودم دنبال کنم. چهار تا کورس داره که راجع به بحث و منطق و تفکر منتقده و میشه جدا جدا به طور رایگان آدیتشون کرد. با خودم فکر کردم که اگه بشه یه برنامه گروهی تو سمپادیا براش گذاشت چقدر میتونه خوب باشه. معمولا کتابخوانیا که دیگه فعالیتی توشون نمیشه تو سمپادیا ولی شاید این چون تصویریه افراد بیشتری شرکت کنند.:)) ضمنا بعضیا هم خیلی لازم دارن همچین کورسیو.:-"

خلاصه که اومدم ببینم اینجا مدیری داره ازش اجازه بگیرم برای همچین تاپیکی. (یا چندتا تاپیک فعلا دارم به اینکه بهترین حالت برگذار کردنش چجوریه فکر می‌کنم) احتمالا اول با یه تاپیک کلی توضیحات و نظرسنجی‌ راجع به برگذاریش شروع می‌کنم.

+ اول به خاطر بایسم میخواستم برم جامعه‌شناسی ولی دیدم تو این انجمن منطقی‌تره واقعا.:))

Back
بالا