پاسخ : خواب زیاد
لایک! زیاد خوابیدن و به سختی از خواب پا شدن معضل بدی هست که من هم بهش دچارم، شدید!
و البته روی زندگی خیلی تاثیر منفی داره
چند وقت پیش سر کلاس روانشناسی بحث سر این بود، دبیرمون گفت یه سری داروهایی هست واسه تنظیم خواب و بیدار شدن راحت از خواب
ولی خوب عوارض خاص خودشون رو دارن، اگه میخوای میتونی بری پیش روانپزشک تا برات تجویز کنه
اما اگه از روشهای دیگه بخوای استفاده کنی:
1. ببین چه تفاوتی بین خونه قبلی و این خونه وجود داره که شاید در خوابیدنت موثر باشه، مثلا سرد تره؟ رنگ اتاقت ملایم تره؟ وضعیت پنجره ها، پرده ها، طراحی اتاق، آب و هوا، محیط اطراف خونه (از لحاظ شلوغی، منابع طبیعی و مانند اینا) و... میتونن توی خواب تاثیر داشته باشن - اگه این عوامل رو پیدا کنی با شناختی که از خودت داری میتونی محیط رو جوری تنظیم کنی که ایده آل باشه
2. اگه توی بیدار شدن مشکلی نداری یا به عبارتی خوابت سبکه، ولی زیاد میخوابی (مثلا با یه صدای کوچیک میتونی بیدار شی) میشه از بمب های ساعتی استفاده کرد، یعنی یک ساعت عادی که همیشه باهاش از خواب بیدار میشی رو تنظیم کنی برای بیدار شدن، اما با یک فاصله نسبتا دور یک بلندگوی خیلی قوی رو به یک ساعت دیگه (موبایل، پلیر و...) وصل کنی و با حداکثر صدا قرارش بدی، بعد فاصله زنگ خوردن این دو ساعت رو 2 دقیقه تنظیم کن (مثلا اولی 8، دومی 8:02) اینجوری وقتی با ساعت اول بیدار میشی یا باید ظرف دو دقیقه خودتو به بمب برسونی و خنثی کنی، یا...
یه سری اپلیکیشن واسه اسمارت فون ها هم هستن که برای قطع کردن زنگ چند سوال، معما ، پازل از آدم میپرسن تا حسابی خواب از سرش بپره
روش های زیادی میشه به کار برد، مثلا من یه مدت ساعت رو وصل کرده بودم به آب پاش و 1 دقیقه بعد از زنگ خوردن ساعت، آب روم اسپری میشد
خلاصه باید روش های مختلف رو تست کنی