يعني تو اكه بخواي خودكشي كني مطميني كه برميگردي و ميتوني يه زندگي جديد رو شروع كنيبه نقل از Shadow! :به نظر من خودکشی فقط یه وسیله واسه ابراز وجوده !
اکثر کسایی که خودکشی میکنن میدونن که نمی میرن ! و به این امید که بعد از خودکشی زندگی متفاوت و بهتری رو شروع میکنن این کارو انجام میدن !
واقعا به نظرت بعد از خودکشی اگه زنده بمونه زندگی بهتری رو شروع کرده همه یه سرکوفت بش می زنن واقعا این زندگی خوبه ؟به نقل از Shadow! :به نظر من خودکشی فقط یه وسیله واسه ابراز وجوده !
اکثر کسایی که خودکشی میکنن میدونن که نمی میرن ! و به این امید که بعد از خودکشی زندگی متفاوت و بهتری رو شروع میکنن این کارو انجام میدن !
به نقل از Shadow! :به نظر من خودکشی فقط یه وسیله واسه ابراز وجوده !
به نقل از پسر مهربان :خب اصلا ابراز وجود براي چي ؟ يعني آدم اينقدر براي زندگيش ارزش قائل نيست كه ميخواد با خودكشي خودشو بين جمع اثبات كنه ! يه كم بي معني نيست!![]()
ربطش اینه که اگه هدفی داشته باشی، و یک ذره هم شده امید داشته باشی بهش برسی، مگه مریضی خودکشی کنی؟!به نقل از Cheetah :چه ربطی داره به هدف؟
به نقل از ROzhiN :ربطش اینه که اگه هدفی داشته باشی، و یک ذره هم شده امید داشته باشی بهش برسی، مگه مریضی خودکشی کنی؟!
به نقل از ANTI ZIONISM :حرفتو قبول ندارم
کی گفته اینو؟
شایدم راست باشه
آخه میشناختم کسیو که هدف داشت و میدونست تلاش کنه میرسه ولی باز اقدام کرد
کسی نگفته! نظر خودمه!به نقل از ANTI ZIONISM :حرفتو قبول ندارم
کی گفته اینو؟
شایدم راست باشه
آخه میشناختم کسیو که هدف داشت و میدونست تلاش کنه میرسه ولی باز اقدام کرد
آره دقیقا فرق داره! اما من فکر میکنم بیشتر کسایی که خودکشی میکنن قصدشون همین ابراز وجوده. حتی اگه بعد از خودکشی بمیرن، باز هم با مرگشون جلب توجه کردن.به نقل از Cheetah :مگه من گفتم باید بریم خودکشی؟میگفتن زندگیه بعدش بهتره ... گفتم خودکشی با ابراز وجود فرق داره ... ابراز وجود فقط اسیب الکی به خود زدنه
من که نگفتم خوبه و برید خودکشی کنید!![]()
خیلی احمقانس که یه نفر چون پدر و مادر بهش توجه نمیکنن ادای خودکشی دراره! "پدر مادرا یه بار از بچشون قافل شدن و نتیجش رو دیدن ؟؟؟!" شاید به اون کسی که این کارو میکنه هنوز ثابت نشده که هیچ کس بیشتر از پدرو مادر خوبی آدم رو نمیخواد. سرکوفت هم اتفاقا بعدش خواهد خورد. اصلا به نظر من این کار بدتر باعث سردی روابط میشه.به نقل از Shadow! :یکی به من بگه چرا همه رگ دستشونو میزنن ؟
درحالی که اگه شاهرگ گردن رو بزنن در کمتر از 5 ثانیه فرد کاملا به ملکوت می پیونده![]()
اما زدن رگ دست فقط در صورتی موجب مرگ میشه که طرف چندین ساعت در همون حالت بمونه و هیچ کمکی بهش نرسه !
درمورد سرکوفت و تحقیر هم فک نکنم هیچوقت همچین چیزی پیش بیاد ! پدر مادرا یه بار از بچشون قافل شدن و نتیجش رو دیدن ! توجهشون بیشتر میشه ! فک نکنم سرکوفتی در کار باشه !
درضمن من تو حرف اولم گفتم اکثر افراد ! حالا باز بیاین بگین همیشه اینجوری نیستمگه من گفتم همه و همیشه ؟ من دارم میگم تو خیلی از موارد اینطوریه ! بخصوص تو کشور ما !
ببین نمی دونم چه جوری بگم اول این که آدمی که می خواد خودکشی کنه به اندازه ی کافی نا امید هست از زندگی ولی نه در اون حد که رگ گردنشو بزنه می دونی چه قدر درد داره بعدشم معمولا تو فیلما رگ دست رو مثال میزنن اما بیشترین راه خودکشی تزریق هوا به خونه کمتر از 8 ثانیه بعد تمومهبه نقل از Shadow! :یکی به من بگه چرا همه رگ دستشونو میزنن ؟
درحالی که اگه شاهرگ گردن رو بزنن در کمتر از 5 ثانیه فرد کاملا به ملکوت می پیونده![]()
اما زدن رگ دست فقط در صورتی موجب مرگ میشه که طرف چندین ساعت در همون حالت بمونه و هیچ کمکی بهش نرسه !
درمورد سرکوفت و تحقیر هم فک نکنم هیچوقت همچین چیزی پیش بیاد ! پدر مادرا یه بار از بچشون قافل شدن و نتیجش رو دیدن ! توجهشون بیشتر میشه ! فک نکنم سرکوفتی در کار باشه !
درضمن من تو حرف اولم گفتم اکثر افراد ! حالا باز بیاین بگین همیشه اینجوری نیستمگه من گفتم همه و همیشه ؟ من دارم میگم تو خیلی از موارد اینطوریه ! بخصوص تو کشور ما !
از اين جهت مطميني فكر نكنم يه همچين جايي باشهبه نقل از مهسا.ق :می دونی بیمارستان به مرکز مبارزه با خودکشی(اسمش یادم نیست)خبر می دن اونا هم تهدید میکنن و تو پرونده می نویسن و نه مدرسه ونه دانشگاه خوبی قبلت نمی کنه #![]()
به نقل از ROzhiN :ربطش اینه که اگه هدفی داشته باشی، و یک ذره هم شده امید داشته باشی بهش برسی، مگه مریضی خودکشی کنی؟!
نمیدونم. آخه مگه میشه یه نفر از زندگیش هیچی نخواد؟!به نقل از s₤p₤hr :اگه هدفی نباشه چی ؟؟؟
معمولا اینجور افراد اینکارو می کنن
آخه به نظرم کسی که میخواد خودکشی کنه منتظر نمیمونه تا تصمیمش عوض شهبه نقل از ROzhiN :نمیدونم. آخه مگه میشه یه نفر از زندگیش هیچی نخواد؟!
این احساسای بی هدفیو اینا بیشتر اوقات کوتاه مدت اند. شاید اگه کسی که میخواد خودکشی کنه یه چند وقت این کارو نکنه و فکر کنه نظرش عوض شه.