من که کاره ای نیستم ، اما یکی از تغییرای ایجاد شده گذاشتنِ همون اسمایلی هایی که خیلی تو اصرار داشتی باشن بود !:به نقل از یـاشــــــــار :اگر محبت کنید بازهم مثل ِ دیروز تغییرات ِ ایجاد شده و درست شده رو اینجا اعلام کنید و همچنین اونایی که زمان بر هستن تا از این ارسال های بیهوده جلوگیری بشه ...![]()
جان ، بله؟به نقل از محمّد :+ در قسمت های مختلف انجمن برخی تغییرات ظاهری ایجاد شد که تقریبا قابل تشخیصه.
+ عکس کنار اسم تاپیک هم تا حدودی درست شد.
+ سایز اسم انجمن ها کوچیک شد.
+ سایز آیتم های منو بزرگتر شد و منو کمی فاصله گرفت.
آقا یاشار
من متوجه نمیشم ! فرق ارسال و پست چیه؟ دقیقا فونت چی و کجا؟ بیشتر توضیح بده.
الان دیگه چی باقی موند؟
این موندهبه نقل از محمّد :الان دیگه چی باقی موند؟
تو ورژن قبلی هم این امکان بود ولی یه سری مشکلاتی داشت که فعال نمی کردیم .به نقل از یـاشــــــــار :فکر کنم قبلا گفته بودن که روی این Version ِ جدید میشه اون قابلیت رو گذاشت که هرکس تم ِ ش رو خودش انتخاب کنه و با اون سایت بالا بیاد براش!
میشه؟ یعنی امکانش هست؟
آواتار ها سایز هاش تغییر کرده؟
مالِ من انگار کوچیک شده ... نمیشه برای منظم شدن ِ بیشتر ، خودش همه رو به یک سایز ِ Normal و اصلی تغییر بده؟![]()
اونم حل میشه به زودی .به نقل از Pegior :این مونده:
![]()
گرفتم.به نقل از یـاشــــــــار :جان ، بله؟
آهان ، باشه الان توضیح میدم
نگاه کنید ، منظورم از فونت ِ پست ، یعنی اون فونتی که به عنوان ِ مثال شما دارید الان باهاش پست ِ منو میخونید!
ولی منظورم از فونت ِ ارسال ، یعنی اون فونتی که به عنوان ِ مثال الان منِ ِ نوعی دارم این پستم رو باهاش مینویسم و هنوز Publish و ارسال ِش نکردم!
درکل منظورم اینه که یک فرقی بین ِ فونت های موقع ِ ارسال کردن و پست ِ ارسال شده باشه ، البته از لحاظ ِ سایزش بیشتر عرض میکنم
امیدوارم متوجه شده باشید :)
الان فونت ِ نوشتن ِ پست خیلی خوبه ، ولی به نظرم این هرچی که هست ، اونو یکی سایز از این کمترش کنین!![]()
واقعا ممنون ، اسمایلی ها هم که عالی شد!
فکر کنم قبلا گفته بودن که روی این Version ِ جدید میشه اون قابلیت رو گذاشت که هرکس تم ِ ش رو خودش انتخاب کنه و با اون سایت بالا بیاد براش!
میشه؟ یعنی امکانش هست؟
آواتار ها سایز هاش تغییر کرده؟
مالِ من انگار کوچیک شده ... نمیشه برای منظم شدن ِ بیشتر ، خودش همه رو به یک سایز ِ Normal و اصلی تغییر بده؟![]()
این الان کد چیه؟ واسه چیه؟به نقل از Milad.R :من الان خواستم یه کد php برای آقا محمد ارسال کنم یهو این طوری شد.
http://s1.picofile.com/file/6456554324/bug.jpg
به کده ربط داره؟
حواستون باشه اگه یکی یه اسکریپت بدجور رو زد تویه پیام ها یا جایه دیگه نرید هوا!
اینم اون کده.
بعد از اینکه میگه پیغام ارسال شد وقتی صفحه رفرش شد پیغامه نمیره.بهتره که msg رو هر بار خالی کنید.(حالا هر اسمی که شما روش گذاشتید)
<div class="msg"?php echo $_SESSION['msg']; $_SESSION['msg']=""; ?
/div>
اشکالات مربوط به ترجمه نشدن عبارت هایی خاص، چیز زیاد خاصی نیست. حالا صبرکنید سرفرصت اونها هم درست میشن.به نقل از Pegior :این مونده:
![]()