نوشتن نامه کار قشنگیه
هم نشون میده که به اون طرف علاقه داری که کلی وقت گذاشتی و نامه تزیین کردی و با خط خودت نوشتی
هم یادگاری براش می مونه و به یادته و هم به حرفات توجه میکنه
من هروقت میخوام به کسی چیزی بگم که نمی تونم رو در رو بگم براش نامه می نویسم
نتیجه ی خوبی داره.
برای اونای که خط قشنگ و زیبای دارن نامه نوشتن کار لذت بخشی ولی من که خطم وحشدناکه (دارم تمرین میکنم درستش کنم )
همون ایمیل بهتره بعد تازه درخت و ساقه نیشکر و اینا رو هم هدر نمیدیم تازه به محیط زیستم احترام میزاریم
اصولن نامه نوشتن براي من از تلفن زدن و ايميل زدن و اينا لذت بخش تره... هنوزم به دختر خالم كه تهرانه و دوستام كه قم هستن نامه ميدم... نامه هام بيشتر مثه خاطرات روزانه ميمونن احتمالن براي بقيه جالب نباشن اما خودم با نوشتنشون و فكر به اينكه بالاخره يكي اونارو ميخونه خالي ميشم!!
وقتي خيلي خوشحالم يا خيلي ناراحتم و حوصله ي دفتر خاطراتمو ندارم شوروع ميكنم به نامه نوشتن. شايد هيجوقت هم بستشون نكنم! الان تو كمدم يه عالمه نامه ي بست نشده هست مال ماه ها و سالها بيش! :)
نامه هام فقط نوشته نيستن! بلكه بر از نقاشي هستن يا شعرايي كه دوس دارم! كلن نامه نوشتن به ادم ارامش ميده . توصيه ميكنم حتمن بنويسيد ! حتي براي خودتون!
من خودم شخصا" زمانی نامه مینویسم که نتونم یه حرفی رو روراست به یکی بگم.خجالت میکشم از این که بخوام برم و باهش صحبت کنم و وسطش گریم بگیره!
اگرم یکی از دوستام مشکلی داشته باشه یا ببینم بقیه غیبتشو میکنن یه نامه یواشکی بهش میرسونم و نصیحتش میکنم.بیشتر برای اونایی که دوسشون دارم نامه مینویسم.اگرم از بابام پول خیلی زیاد بخوام یه نامه مینویسم و بش میدم.اونوخ بهم خیلی ساده و بدون اینکه بپرسه برای چی میخوای و چرا بهم پول میده!
خوب الان دیگه جای نامه رو خیلی چیزا گرفته
اگه الان بگیم می خوایم نامه بنویسیم یه جورایی آدم خندش میگیره
ولی انتظار برای رسید ن نامه مطمئنم خیلی شیرین تز از خیلی چیزاست
وهمینطور منتظر جواب نامه بودن ...
خیلی دوست دارم به یه جای خییییییلی دور نامه بنویسم،اما...
گاه گاهی فامیلای خارج از کشورمون اگه بخوان ی کتابی چیزی رو بدن نامه میاد ک همراهش ی چیزی نوشته شده
خدا رو شکر ک کتاب یا هدیه رو نمیشه ایمیل رد یا اس ام اس زد
دیگه نامه فقط وقتیه ک بخوام با دوستام از این سر کلاس تا اون سر کلاس بحرفم ک طریقه ی پست کردنش دست ب دست رد کردنه
متاسفانه..
چیزی که وجود داره اینه که آدم هرچقدر هم پایه ی نامه دادن باشهُ دوست داشته باشه این کار رو، تا یکی رو گیر نیاره که اونم همین قدر مشتاق نباشه فایده نداره!
قشنگ میخوره تو ذوق آدم!
مثلا آدم بشینه نامه بنویسه بعد طرف زنگ بزنه جواب نامه شو بده!
من ب شخصه خیلی نامه نوشتن و نوشتن رو دوست دارم!
ب نظر من آدم وقتی نامه می نویسه یا کلا موقه نوشتن خیلی خوب و درست تر از زمانی که داره حرف میزنه می تونه احساساتشو بیان کنه!
بگذریم تاپیکو که دیدم یاد این افتادم که شاعر میگه :