• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دیگر کسی نامه نمینویسد؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع babak_eb
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شما چقدر از نامه استفاده میکنین؟

• اکثر مواقع

رای‌ها: 3 2.8%
  • فقط برای یادگاری

رای‌ها: 27 24.8%
  • برای کارهای اداری

رای‌ها: 5 4.6%
  • گه گاه نامه مینویسم

رای‌ها: 25 22.9%
  • اصلأ نامه نمینویسم

رای‌ها: 49 45.0%

• رای‌دهندگان
    109
پاسخ : دیگر کسی نامه نمینویسد؟

من فقط واسه کسایی نامه می نویسم که حرفی رو نمیتونم مستقیما بهش بگم و اون هم میل و همچین چیزایی نداره

همیشــه حرفامُ مثل نامه نوشتم..واسه ی خودم حتی !واسه ی خیلیا نامه نوشتم ولی همیشه خودم به دستشون دادمش !

نامه حس داره..دستخط آدما موقعی که خوشحالن ،ترسیدن ،غمگینن..همه ش یه برقراری ـه ارتباط عمیقه !

×در راستای اون شعره : نسل آدمایی که برای عشقشون نامه مینوشتن و به هزار مشکل به دستش میرسوندن سختیای عشقشون بیشتر بوده یا ما : )؟شاید مدل سختیای ما فرق داره..!نمیدونم..

کی گفته دیگر کسی نامه نمی نویسد؟!؟!؟ ما ک کلی تو کلاس نامه مینوسیم! تازه ی پوشه نامه هم داریم ک گمشون نکنیم هر سال یکیمون + میکنه نامه ها رو!
خیلیم جالبه!
:D

کلی نامه نوشتم و ندادم بش :D فقد برا اینکه خالی بشم مینوشتم...
البته ی نامه هم نوشتم رسوندم بش ^_^ درکل با نامه با مخاطبت صحبت کنی خیـــــــــــــــــــــــــلی حال میده :D :x :)

یکی از بهترین حس‌هاست نامه نوشتن و نامه گرفتن.
وقتی بعد از مدتی کتابی رو که نامه رو لاش گذاشتی باز می‌کنی و دوباره می‌خونیش مثل یه رفیق دبستانی سر حالت میاره!
خصوصا اگه یه دونه گل هم بغلش لای کتاب گذاشته باشی و خشک شده باشه...

تقریبا یک ساله منتظرم یه نامه به دستم برسه ولی خب....
شاید خیلی وقته منتظرم...
شایدم کلا دیگه نیاد

میدونی، وقتی میری صندوق پست رو باز میکنی و میبینی نامه اومده واست خیلی حس خوبی داره. البته نامه ها همه اداری هستن اما شبیه کادو و سورپرایز میمونه.

پیشرفت تکنولوژی واقعا مفیده ولی تو انتقال اون پیام حس کمرنگ هس واقعا.سرنوشت نامه نوشتن شاید فراموشی هست مثل خیلی چیزای که رفتن و بجاش چیزای جدید اومدن و نوستالژیک شدن.
ولتر فیلسوف فرانسوی وقتی زندانی بود برای معشوقش نامه نوشت که"به نام پادشاه مرا در این جا زندانی کرده اند.می توانند جانم را بگیرند ولی عشقم به تو را هرگز.آری عشق زیبای من امشب تو را خواهم دید حتی اگر گردنم را به تیغ جلاد بسپارم.به خاطر خدا دیگر با این حالت غم زده برایم نامه ننویس. باید زنده بمانی و احتیاط کنی"
واقعا حس قشنگ نوشتن و دریافت همچنین نامه ای رو نمیشه توصیف کرد....!

آخرین ویرایش:
Back
بالا