sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,818 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2011/3/26 #11 پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا جالب بود و البته زيبا ولي به نظرم اگر اهميتي داره البته يه جاهايي كم داشت معنا ناقص ني شعر شايد ناقص باشه!
پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا جالب بود و البته زيبا ولي به نظرم اگر اهميتي داره البته يه جاهايي كم داشت معنا ناقص ني شعر شايد ناقص باشه!
arman aria Arman Aria فارغالتحصیل ارسالها 1,042 امتیاز 1,399 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر Mshhd سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد المپیاد کامپیوتر دانشگاه OLC رشته دانشگاه Architecture 2011/3/29 #12 پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا من کجا او به کجا سر شیرین من و آن همه دانایی تو؟!!!!!! مستی بی قْدْرم خلصه و هوشیاری نو؟؟!؟!؟!؟!؟! من دیوانه کجا آن همه دلدار کجا قدح جام من و پهنه ی دارایی تو؟!؟!؟؟!؟!! من که شبگردم و بی ارزش و مغرور به هیچ طبل رسوایی من نغمه ی خوش نامی تو؟!؟!؟!؟ من جامه بدریده توی عاشق کش ناز روی بیمار من و جلوه و زیبایی تو؟؟؟!؟!؟!؟! ...
پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا من کجا او به کجا سر شیرین من و آن همه دانایی تو؟!!!!!! مستی بی قْدْرم خلصه و هوشیاری نو؟؟!؟!؟!؟!؟! من دیوانه کجا آن همه دلدار کجا قدح جام من و پهنه ی دارایی تو؟!؟!؟؟!؟!! من که شبگردم و بی ارزش و مغرور به هیچ طبل رسوایی من نغمه ی خوش نامی تو؟!؟!؟!؟ من جامه بدریده توی عاشق کش ناز روی بیمار من و جلوه و زیبایی تو؟؟؟!؟!؟!؟! ...
reza-handsome کاربر فوقحرفهای ارسالها 617 امتیاز 1,089 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد 2011/3/29 #13 پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا آرمان با این شعر آخریت در حد المپیک حال دادی ایول میشه کاملشو بذاری لطفا؟
پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا آرمان با این شعر آخریت در حد المپیک حال دادی ایول میشه کاملشو بذاری لطفا؟
arman aria Arman Aria فارغالتحصیل ارسالها 1,042 امتیاز 1,399 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر Mshhd سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد المپیاد کامپیوتر دانشگاه OLC رشته دانشگاه Architecture 2011/3/29 #14 پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا به نقل از reza-handsome : آرمان با این شعر آخریت در حد المپیک حال دادی ایول میشه کاملشو بذاری لطفا؟ کلیک کنید تا باز شود... کاملشو به رفقامون مثه شما میدیم ولی تو نت نباید باشه
پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا به نقل از reza-handsome : آرمان با این شعر آخریت در حد المپیک حال دادی ایول میشه کاملشو بذاری لطفا؟ کلیک کنید تا باز شود... کاملشو به رفقامون مثه شما میدیم ولی تو نت نباید باشه
HHH لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,765 امتیاز 5,482 نام مرکز سمپاد مدرسه شهر کرج 2011/3/31 #15 پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا راستش هیچی نمی تونم بگم اگر شد این شعر آخری رو بدین ما هم بخونیم
پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا راستش هیچی نمی تونم بگم اگر شد این شعر آخری رو بدین ما هم بخونیم
stevendeljoo داماد مسعودی فارغالتحصیل ارسالها 1,351 امتیاز 2,643 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 1391 مدال المپیاد ندارم دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه برق 2011/4/9 #16 پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا من جامه بدریده توی عاشق کش ناز روی بیمار من و جلوه و زیبایی تو؟؟؟!؟!؟!؟! مصرع اول این بیت تو کلمه ی جامه مشکل داره خیلی تو پر بقیه ی شعر زده حیفه ی کاریش بکن بقیش خوب بود مر30
پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا من جامه بدریده توی عاشق کش ناز روی بیمار من و جلوه و زیبایی تو؟؟؟!؟!؟!؟! مصرع اول این بیت تو کلمه ی جامه مشکل داره خیلی تو پر بقیه ی شعر زده حیفه ی کاریش بکن بقیش خوب بود مر30
arman aria Arman Aria فارغالتحصیل ارسالها 1,042 امتیاز 1,399 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر Mshhd سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد المپیاد کامپیوتر دانشگاه OLC رشته دانشگاه Architecture 2011/4/10 #17 پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا داماد خان در اینجا جامه رو jameh تلفظ کنید
Niki7 کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 108 امتیاز 191 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه mums رشته دانشگاه پزشکی :) 2011/4/22 #18 پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا واقعا زيبابود.چرا ادامشون نميذاريد؟ خب ماهم ميخوايم بخونيم...:-(
پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا واقعا زيبابود.چرا ادامشون نميذاريد؟ خب ماهم ميخوايم بخونيم...:-(
reza-handsome کاربر فوقحرفهای ارسالها 617 امتیاز 1,089 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد 2011/4/26 #19 پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا آرمان کوشی؟ من شعر میخوام
s0my-f3 کاربر نیمهفعال ارسالها 8 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد مدال المپیاد هه...هه....شوخي نكن! دانشگاه شهيد بهشتي رشته دانشگاه دكي جون 2011/4/28 #20 پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا اين شعرو مطمعني خودت نوشتي؟ اخه با افكارت يه جورايي هم خوني نداره :-\
پاسخ : ناله ی گرگ - اشعار آرمان آریا اين شعرو مطمعني خودت نوشتي؟ اخه با افكارت يه جورايي هم خوني نداره :-\